Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 13, 11:00)
vat butent. as namuose, vakare, be pridedamos blykstes jei noriu abu vaikus nufotografuot visiek renkuosi 1.8, nes kitaip ziauriai uztamseja ir jokie ISO ir islaikymai nebepadeda.

nors is tos serijos vienas bajeris - vyras pries metus kokius atsinesa bendradarbio daryta fotke, kur jie kokie 8 lauke fotkinti, surikiuoti visi, tipo bendrai foto ir paimta matyt maziausias F skaiciukas, nes vienas ryskus kiti isplauke  biggrin.gif tai zvengem ,kad ju komandoj tik vienas svarbas, kiti tai neeee  biggrin.gif

vat man ir idomu.. nu tai kaip sugeba zmones.. man vienas isplaukia su 1.8f! o jeigu du ar trys ir ne tokiu pat atstumu tada doh.gif doh.gif doh.gif na bet ka.. mokomes mokomes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 00:12)
dedu, i bliku tema

Labai fainai! 4u.gif
BElge, grazuuu! Grazu pas jus labai! thumbup.gif
Atsakyti
labas !

niu nieko gudro nesumastau stiklu ND..
user posted image

user posted image

ir dar.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Antajo, man pirmoji thumbup.gif
Tiny, spalvota man gražesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 12 13, 01:44)
mes su antajo tas pacias vietas fotkinam  hihihi.gif

Tai gal čia kalėdinis workshop'as (jei gerai pamenu žodį) jūsų kaime suorganizuotas? lotuliukas.gif

QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 17:11)

man pirmoji, tik gal reikėjo pabandyti nufotkinti traukinuko lygmeny g.gif
Atsakyti
antajo, visai nieko pirmoji. O trečioje taurė kokia faina.

Prašau taršyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Siandien gavau Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachment linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Bandau intike ieskot info, bet, jauciu, S.......... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 13 gruodžio 2009 - 18:08
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 17:11)

Man pirma patiko 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 13, 18:15)
Prašau taršyti smile.gif

Cia ne su blykste kartais? Tokios foto man noretusi j/b. Ir dar noretusi sviesos is sono, kad ant veido kristu seselis 4u.gif

QUOTE(Tiomama @ 2009 12 13, 18:59)
Sveikos. Siandien gavau Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachmen linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nsuprantu apie ka tu cia biggrin.gif Mano akiratis labai siauras ir baigiasi tik ties tuo fotiku ir tais priedais, kuriuos turiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 13 gruodžio 2009 - 18:09
QUOTE(Tiny @ 2009 12 13, 17:08)

Nsuprantu apie ka tu cia  biggrin.gif Mano akiratis labai siauras ir apsistoja tik ties tuo fotiku ir tais priedais, kuriuos turiu  blush2.gif

biggrin.gif Ai, as irgi nenusimanau..... man zmogelis pasiule, as ir paemiau......
Atsakyti
aciu merginos! 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 13, 17:15)
O trečioje taurė kokia faina.

rarity, cia degustavimo taures.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 12 13, 17:59)
Sveikos. Siandien gavau Zenit E su Helios 44-2 linze ir dar atskirai izumanon close-up zoom attachment linze. Nenusimanau tokiuose dalykuose ir nesu tikra, ar kada prireiks (nebent linzes eitu pritaikyt), tiesiog labai idomu pasidare, kas tai per daiktai - ar verti demesio kada nors, ar kisti kuo toliau???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Bandau intike ieskot info, bet, jauciu, S..........  biggrin.gif

Visai ne ššš mirksiukas.gif čia gi zenit'as, vienas populiariausių senų fotikų ax.gif Helios'ą gali prisitaikyti prie savo skaitmenos (bent jau prie canon tai tikrai galima), o šiaip, jei norėsi į juostą fotkinti, bus puikus pradžiai, o gal ir ilgesniam laikui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 13 gruodžio 2009 - 18:27
QUOTE(Will @ 2009 12 13, 17:26)
Visai ne ššš  mirksiukas.gif  čia gi zenit'as, vienas populiariausių senų fotikų  ax.gif  Helios'ą gali prisitaikyti prie savo skaitmenos (bent jau prie canon tai tikrai galima), o šiaip, jei norėsi į juostą fotkinti, bus puikus pradžiai, o gal ir ilgesniam laikui  4u.gif

Nu tada gerai, kad nors ne sss.... O kadangi pas pane Canon'as, tai isvis super thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti