Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 12, 22:26)
Nu net puoliau skambinti Elzei, bet neatsiliepia - gal dar vestuves fotkina blink.gif
Karpo ji tikrai retai - ir mane moko, kad karpyti reikia fotografuojant tongue.gif Ir ne kartą sakė, kad čia visiškas išsigalvojimas fotkinti siaura diafragma - ryškumo zona gal ir platesnė, bet nebelieka gražaus bokeho ax.gif O prie diafragmos 11 kokio šviesumo patalpos reikia  g.gif Aš kiek fotkinau tą tradicinę pastatomąją sceną per krikštynas, tai jei bažnyčia šviesesnė  -  f 4, o jei tamsi - f 1.8  ax.gif Aišku, dar reikia turėti galvoje, kad Elzė jau patyrusi fotografė, o ir fotikas jos labai geras. Bet ji ir su Canon 5D ir 20D fotkino kur kas geriau už mane su tais pačiais modeliais  rolleyes.gif Čia iš tos serijos, kad ne aparatas fotografuoja tongue.gif

Tai jau tikrai. Elze tikrai turi gyslele tam, jos darbai nepaprasti wub.gif Gaila tik kad toli nuo manes gyvenat biggrin.gif
Niu davei cia reklamos,tai ir as puoliau "Zmones" pirkt biggrin.gif Grazu, labai wub.gif

DI- super pasinaktinejimai thumbup.gif 3 foto ypac thumbup.gif Koks jos exif?

Tiny- blikiukai faini,bet jb man kazkoks negeras zinok unsure.gif Per tamsus, i pilkuma. O spalvota man geriau thumbup.gif

Tiesa,kas tas double-extension? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 12 gruodžio 2009 - 23:04
loteroidas, tikrai kad Elze patyrusi.. 4u.gif zavus jos darbai! bet ir tavo man labai patinka! 4u.gif 4u.gif

Tiny, man spalvota labiau bigsmile.gif

Di, man tavo langai labai aptiko! tik regis kad pirmoje langu horizontas svyra.. visiap ziurejau.. rolleyes.gif

dedu, i bliku tema
user posted image

o cia dar is tu paciu naktinejimu : Lugano by night

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, merginos, uz komentarus 4u.gif

Antajo, pirmoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 23:22)

Antajo, pirmoji wub.gif

blikuojam biggrin.gif aciu Tiny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 00:12)

wow, kaip grazuuu bigsmile.gif

tiny - smagus blykiukai 4u.gif

as irgi pasipraktikavau pirmi kadrai, ryt bandysiu kazka idomesnio blush2.gif

user posted image

lietutis...
user posted image

Atsakyti
antajo,tavo naktinejimai kaip visada thumbup.gif Visos foto super thumbup.gif Noreciau ir as pasinaktinet-ale Mb nesupras mano ketinimu unsure.gif Nebent kazkaip koki savaitgali reiks fotika isimest-greit temsta, o as daznai po miesta savaitgaliais maluosi- gal ka pavyktu uzfiksuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Zana, idomus lietutis bigsmile.gif
Atsakyti
Tokių simpatulkų blikų pridėjot, kad ir aš puoliau lempučių ieškoti ir fotkinti. Pirmas blynas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
mes su antajo tas pacias vietas fotkinam hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 12 13, 00:44)
mes su antajo tas pacias vietas fotkinam  hihihi.gif

user posted image

gi is to pacio kaimo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kiek blikiuku pridejot bigsmile.gif saunuoles 4u.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 22:15)

l.grazu, kaip prie zidinio nutupes tas drugelis bigsmile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 12 13, 00:02)
*Tai jau tikrai. Elze tikrai turi gyslele tam, jos darbai nepaprasti  wub.gif Gaila tik kad toli nuo manes gyvenat  biggrin.gif
Niu davei cia reklamos,tai ir as puoliau "Zmones" pirkt  biggrin.gif Grazu, labai  wub.gif

**Tiesa,kas tas double-extensionrolleyes.gif

*reiks ir man prasyt, kad Zmones atsiustu, nors gal jau ispirkti visi unsure.gif
**cia, kai du kadrus fotikas vienas ant kito sudeda g.gif

QUOTE(antajo @ 2009 12 13, 01:50)
gi is to pacio kaimo  lotuliukas.gif

thumbup.gif grazus jusu kaimas
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 12, 22:26)
: O prie diafragmos 11 kokio šviesumo patalpos reikia  g.gif A

vat butent. as namuose, vakare, be pridedamos blykstes jei noriu abu vaikus nufotografuot visiek renkuosi 1.8, nes kitaip ziauriai uztamseja ir jokie ISO ir islaikymai nebepadeda.

nors is tos serijos vienas bajeris - vyras pries metus kokius atsinesa bendradarbio daryta fotke, kur jie kokie 8 lauke fotkinti, surikiuoti visi, tipo bendrai foto ir paimta matyt maziausias F skaiciukas, nes vienas ryskus kiti isplauke biggrin.gif tai zvengem ,kad ju komandoj tik vienas svarbas, kiti tai neeee biggrin.gif
Atsakyti