Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 22:13)
DI, cia igi su tuo double exposure?

Tiny, ne. Cia tiesiog su islaikymu zaidziau ir taip gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 12, 22:12)
Tiny, pirma mintis, kodel nespalvota?  smile.gif

Todel, kad man nespalvotu periodas tongue.gif

Va, turiu ir spalvota

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 12, 21:09)
ir as taip galvoju.. jei nori fokusuoti i zmones gan is arti, tai reik naudot kokia F11 kaip tu sakai... bet jai kirpti ir gan smarkiai tada ir su 1.4 galima. Ar as cia nenusisneku??  rolleyes.gif
---
pavakarojau siandien mieste, kelios foto is ten.....

Manrods viskas nuo situacijos priklauso... tarkim, jei žmonės kokie 3-5, bendrauja, ką nors veikia, tai tinka ir mažas f, gal norisi ką nors išskirti, akcentuoti, bet jei išsirikiavę stovi koks 20 žmonių, dviem ar trim eilėmis- pvz bendra nuotrauka po krikštynų- tai ten nori nenori reikia didesnio f ir iš arti niekaip nenufokinsi...
---
smagus vakarojimas bigsmile.gif
Aš ieškojau kompanijos, norėjau pafotkinti, jau buvau nusiteikusi viena fotkinti, bet matyt nelemta doh.gif teko skubiai grįžti namo doh.gif verysad.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 21:09)
Dar viena i blikiuku tema

man šita labai patiko, tokia paslaptinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 22:15)
Todel, kad man nespalvotu periodas  tongue.gif

Va, turiu ir spalvota

user posted image

Niu tada aisku wink.gif
man spalvota geriau, nors irgi tas oranzinis tonas nelabai. Gal kiek susvelninciau ji, kad nebutu toks ''aktyvus'', bet visgi as uz spalvota biggrin.gif man spalvu periodas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 12, 22:09)
pavakarojau siandien mieste, kelios foto is ten.....

Man paskutine labiausiai patinka, labai faina! bigsmile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 22:09)
Dar viena i blikiuku tema

Labai grazi spalvota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 12, 22:17)
Manrods viskas nuo situacijos priklauso... tarkim, jei žmonės kokie 3-5, bendrauja, ką nors veikia, tai tinka ir mažas f, gal norisi ką nors išskirti, akcentuoti, bet jei išsirikiavę stovi koks 20 žmonių, dviem ar trim eilėmis- pvz bendra nuotrauka po krikštynų- tai ten nori nenori reikia didesnio f ir iš arti niekaip nenufokinsi...
---
smagus vakarojimas  bigsmile.gif
Aš ieškojau kompanijos, norėjau pafotkinti, jau buvau nusiteikusi viena fotkinti, bet matyt nelemta  doh.gif  teko skubiai grįžti namo  doh.gif  verysad.gif
man šita labai patiko, tokia paslaptinga  ax.gif

As ir kalbejau apie tai kad neiskirti kurio nors, o kad visi fantastiskai beprotiskai ryskus gaunasi pas Elze smile.gif

Will, man kompanija palaike vyras. Bet zinai, susales trepsi greiciau greiciau tai tik nervas ima... tongue.gif Sako dieve dieve, mano zmona ''meninke'' lotuliukas.gif ...
Siaip galetumem kada kartu palekti, tik kad zinai..... baisoka be vyru. Lengvai kas gali fotika atimti unsure.gif
Atsakyti
Will, DI, ich (kokie trumpi visi nickai smile.gif ) aciu 4u.gif

DI, su stovu fotkinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 12 gruodžio 2009 - 21:26
QUOTE(ich @ 2009 12 12, 22:19)
Man paskutine labiausiai patinka, labai faina! bigsmile.gif
Labai grazi spalvota smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 22:24)
* Will, DI, ich (kokie trumpi viai nickai  smile.gif ) aciu  4u.gif

** b]DI,[/b] su stovu fotkinai?

* hihihi.gif

** teip. Su juo wink.gif nors turiu kelis kadrus fotkintus padejus aparata ant zemes. Tik kad jie neidomus gavosi tai ir nerodau.

Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 12, 17:59)

Abi, nea, nieko papildomai nenaudoju - tiesą pasakius ir nenoriu, nes ir taip sugebu pusę namų į fotosesijas išsivežti doh.gif

as isivaizduoju hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 12, 21:23)
As ir kalbejau apie tai kad neiskirti kurio nors, o kad visi fantastiskai beprotiskai ryskus gaunasi pas Elze smile.gif

Will, man kompanija palaike vyras. Bet zinai, susales trepsi greiciau greiciau tai tik nervas ima...  tongue.gif  Sako dieve dieve, mano zmona ''meninke''  lotuliukas.gif  ...
Siaip galetumem kada kartu palekti, tik kad zinai..... baisoka be vyru. Lengvai kas gali fotika atimti  unsure.gif

tada manau, kad didesnio f reikia ax.gif Bet gal reiktų kada paekspertimentuoti ax.gif

aha, aš dėl tų baimių ir ieškojau kompanijos... galiausiai nusitikiau į pasipuošusius PC tongue.gif Ten ir gražu, ir šilta, ir nebaisu ax.gif Tik iškilo nenumatytų kliūčių ir teko lėkti namo doh.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 12 12, 21:24)
Will, DI, ich (kokie trumpi visi nickai  smile.gif ) aciu  4u.gif

hihihi.gif
Tavo irgi neilgas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiny, man spalvota gražesnė ir tas morkinis atspalvis netrukdo smile.gif

Di, tavo trečioj vakarojimo fotkėj šimtakojis vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
Nu net puoliau skambinti Elzei, bet neatsiliepia - gal dar vestuves fotkina blink.gif
Karpo ji tikrai retai - ir mane moko, kad karpyti reikia fotografuojant tongue.gif Ir ne kartą sakė, kad čia visiškas išsigalvojimas fotkinti siaura diafragma - ryškumo zona gal ir platesnė, bet nebelieka gražaus bokeho ax.gif O prie diafragmos 11 kokio šviesumo patalpos reikia g.gif Aš kiek fotkinau tą tradicinę pastatomąją sceną per krikštynas, tai jei bažnyčia šviesesnė - f 4, o jei tamsi - f 1.8 ax.gif Aišku, dar reikia turėti galvoje, kad Elzė jau patyrusi fotografė, o ir fotikas jos labai geras. Bet ji ir su Canon 5D ir 20D fotkino kur kas geriau už mane su tais pačiais modeliais rolleyes.gif Čia iš tos serijos, kad ne aparatas fotografuoja tongue.gif

Atsakyti
Sveikos merginos.Varciau ir as vakar zmones...Net kvepia Kaledom wub.gif Tiny labai patinka tavo blikiukai spalvoti,ir kitu graziai gavosi,tik kaip kazkas sake kad norisi kazko dar pirmam plane mirksiukas.gif "Stikliniai" atspindziai man irgi patiko,tik kad tas musiskis ruduo toks pilkas,o taip noretusi tu spalvu...
As tai siu metu vis dar tyliai jus skaitau ir su fotiku nedraugauju.Jau pateikiau uzsakyma kad parveztu man....Pentax k20d...Oi kaip laukiu negaliu doh.gif
Atsakyti