Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos smile.gif

O kas dabar namų darbų konkrečiai - lyg ir neradau šito beskaitydama... 4u.gif

Loretoidai, sveikinu! 4u.gif Dar vakar vakare apžiūrėjau, labai dailu ir gražu wub.gif

Josephin, ką reiškia "normalūs menininkai", kurie yra paminėti Jūsų post'e? Aš kritiką priimu ir suprantu ką dabar blogai, stengiuosi taisytis ir tik padėkoju... Ar aš nenormali, leiskite paklausti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 12 11, 20:07)
Josephin, ką reiškia "normalūs menininkai", kurie yra paminėti Jūsų post'e? Aš kritiką priimu ir suprantu ką dabar blogai, stengiuosi taisytis ir tik padėkoju... Ar aš nenormali, leiskite paklausti?  blush2.gif

Kam to reikia? Prisiimti kažką sau, įsižeisti ir t.t.? Bonda pasakė savo nuomonę, Josephin savo ir viskas, baigiam. Juk ne bartis čia susirinkome. Tebūnie taika 4u.gif
Atsakyti
Loretoidas koks pas Jus fotoaparatas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 19:38)
special for you biggrin.gif

bigsmile.gif originalas man labiau patiko bigsmile.gif akys kokios wub.gif
Atsakyti
Ačiūūūūūūū visoms jums, man siaubingai malonu ax.gif blush2.gif 4u.gif
Di, būtinai parašysiu, bet šiandien jau nebeturiu jėgų - pusę dienos fotografavau siaubingai tamsiame bute, ISO - 1000 - 1600, jau buvau panikoj, kad išvis nieko neišeis doh.gif . O rytoj turiu pirmąkart nude fotosesiją, jei nebus žadėtos saulės - nusišausiu verysad.gif

QUOTE(W*S:* @ 2009 12 11, 22:41)
Loretoidas koks pas Jus fotoaparatas?  blush2.gif

Canon 5D ax.gif
Atsakyti
Taip zadejau Zmones siandien nusipirkti ir visai uzmirsau, labai smalsu pamatyti, zinau, kad patiks wub.gif
Atsakyti
Aš ir ryt eisiu žmonių pirkt thumbup.gif tikiuosi neišpirkot dar visų tongue.gif
Wite, ND stiklinis tęsiasi 4u.gif
Papildyta:
Loretoidai, o tu net jei namai tamsūs jokių lempų ,blykščių nenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 20:30)
normalus menininkai visada sunkiai priima kritika, tik vieni moka tai nuslept, kiti nelabai.. as ne dauguma ir man ne pradzia..seniai cia jau prisiregistravau.bet neturejau laiko dalyvaut "apmokymuose".. kazkaip prisiminiau ir uzejau jusu aplankyti..paziuret ka veikiat..
idejau keleta nuotrauku tik parodyt ka veikiu..(juk taip ir parasiau-"mano dabartine veikla")
kas liecia issakyta nuomone..tai labai malonu, bet as taip pat issakau savo nuomone..ginu savo darbus..bet kokioj mokslo istaigoj buna kada reikia "ginti" savo darbus..
ir siaip juk zmogus negali zinot kiek cia tu temu yra ir kas kam skirta.. nesedziu gi prie sm nuo ryto iki vakaro..

aciukas.. as ne piktai tikrai..tikiuos supranti..
neprasideda ne..
im out

gero mokymosi..

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

p.s. cia ne ginimas ,o itikinejimas,kaip kokia hipnoze lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 gruodžio 2009 - 23:20
Nėra naujos savaitės temos unsure.gif
Kadangi dabar labai gražūs ramūs orai, tai vakar pagaliau turėjau progą ir savo ežeriukus pafotkinti ax.gif
stiklo temai 4u.gif
user posted image

user posted image

O čia dar pamėginau eglutės lemputes nufotkinti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 12, 00:28)
Nėra naujos savaitės temos  unsure.gif
Kadangi dabar labai gražūs ramūs orai, tai vakar pagaliau turėjau progą ir savo ežeriukus pafotkinti  ax.gif
stiklo temai  4u.gif

Kokie atspindžiai wub.gif Ir blikiukai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 19:05)
aciu..bet kiekvienam neitiksi..tikiuosi uzsakovas ne bus tox priklus lotuliukas.gif

Nu zinai, nepyk, bet budama netgi labai neprikli pamaciusi savo vaika melynai violetini nuotrauku neimciau mirksiukas.gif

Soriukas, uzsuku cia retai...nu bet negalejau susilaikyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 11, 23:11)
Ačiūūūūūūū visoms jums, man siaubingai malonu ax.gif  blush2.gif  4u.gif
Di, būtinai parašysiu, bet šiandien jau nebeturiu jėgų - pusę dienos fotografavau siaubingai tamsiame bute, ISO - 1000 - 1600, jau buvau panikoj, kad išvis nieko neišeis doh.gif . O rytoj turiu pirmąkart nude fotosesiją, jei nebus žadėtos saulės - nusišausiu  verysad.gif
Canon 5D  ax.gif

As zinok nepamirsiu, labai lauksiu lotuliukas.gif kai tik tu turesi laiko papasakoti.

NUDE bigsmile.gif wow kaip faina... saulytes siek tiek islenda kartais, tikiuos tau pavyks viskas kaip suplanuota 4u.gif

QUOTE(Will @ 2009 12 12, 01:28)
Nėra naujos savaitės temos  unsure.gif
Kadangi dabar labai gražūs ramūs orai, tai vakar pagaliau turėjau progą ir savo ežeriukus pafotkinti  ax.gif
stiklo temai  4u.gif
user posted image

user posted image

nu bet i stilko tema tai cia nelabai blush2.gif nera cia stiklo. Vanduo yra, miskas, namai, atspindziai... bet stiklo nea tongue.gif Cia siaip, kabinejuos wink.gif smile.gif
O jei rimciau tai blankokos spalvos (bet ziuriu per loptopa tai galiu ir klysti) unsure.gif ir kompoziciskai noretusi kazko idomiau.
Papildyta:
Mergaites iskelsiu dar viena toki mane neraminanti klausima smile.gif

cia techninis bus....

Kaip nufotografuoti daug zmoniu, kad visu veidai butu fokuse? I ka fokusuoti? Ar reik diafragma mazinti iki kokiu F5 ar daugiau? Kokia ji turetu buti?

As vis ziuriu FOTOPASTELES nuotrauka ZMONIU zurnale.... pacia pirma. Ten keli vaikiukai ir keli suauge zmones. Ar buvo ten naudotas koks papildomas apsvietimas. Nes pvz be jo neisivaizduoju kaip tokiom tamsiom dienom ir su maza F galima toki sviesuma isgauti. Plius vaikai gi juda. Turi buti gan trumpas islaikymas kad pagauti juos ryskius. Tei va tokiuose as svarstymuose dabar smile.gif))) Tikiuos bus kokiu minciu ar pasiulymu siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 12 gruodžio 2009 - 15:21