Sveikos
O kas dabar namų darbų konkrečiai - lyg ir neradau šito beskaitydama...
Loretoidai, sveikinu! Dar vakar vakare apžiūrėjau, labai dailu ir gražu
Josephin, ką reiškia "normalūs menininkai", kurie yra paminėti Jūsų post'e? Aš kritiką priimu ir suprantu ką dabar blogai, stengiuosi taisytis ir tik padėkoju... Ar aš nenormali, leiskite paklausti?
QUOTE(wite @ 2009 12 11, 20:07)
Josephin, ką reiškia "normalūs menininkai", kurie yra paminėti Jūsų post'e? Aš kritiką priimu ir suprantu ką dabar blogai, stengiuosi taisytis ir tik padėkoju... Ar aš nenormali, leiskite paklausti?
Kam to reikia? Prisiimti kažką sau, įsižeisti ir t.t.? Bonda pasakė savo nuomonę, Josephin savo ir viskas, baigiam. Juk ne bartis čia susirinkome. Tebūnie taika
Loretoidas koks pas Jus fotoaparatas?
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 19:38)
originalas man labiau patiko akys kokios
Ačiūūūūūūū visoms jums, man siaubingai malonu
Di, būtinai parašysiu, bet šiandien jau nebeturiu jėgų - pusę dienos fotografavau siaubingai tamsiame bute, ISO - 1000 - 1600, jau buvau panikoj, kad išvis nieko neišeis . O rytoj turiu pirmąkart nude fotosesiją, jei nebus žadėtos saulės - nusišausiu
Canon 5D
Di, būtinai parašysiu, bet šiandien jau nebeturiu jėgų - pusę dienos fotografavau siaubingai tamsiame bute, ISO - 1000 - 1600, jau buvau panikoj, kad išvis nieko neišeis . O rytoj turiu pirmąkart nude fotosesiją, jei nebus žadėtos saulės - nusišausiu
QUOTE(W*S:* @ 2009 12 11, 22:41)
Loretoidas koks pas Jus fotoaparatas?
Canon 5D
Taip zadejau Zmones siandien nusipirkti ir visai uzmirsau, labai smalsu pamatyti, zinau, kad patiks
Aš ir ryt eisiu žmonių pirkt tikiuosi neišpirkot dar visų
Wite, ND stiklinis tęsiasi
Papildyta:
Loretoidai, o tu net jei namai tamsūs jokių lempų ,blykščių nenaudoji?
Wite, ND stiklinis tęsiasi
Papildyta:
Loretoidai, o tu net jei namai tamsūs jokių lempų ,blykščių nenaudoji?
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 20:30)
normalus menininkai visada sunkiai priima kritika, tik vieni moka tai nuslept, kiti nelabai.. as ne dauguma ir man ne pradzia..seniai cia jau prisiregistravau.bet neturejau laiko dalyvaut "apmokymuose".. kazkaip prisiminiau ir uzejau jusu aplankyti..paziuret ka veikiat..
idejau keleta nuotrauku tik parodyt ka veikiu..(juk taip ir parasiau-"mano dabartine veikla")
kas liecia issakyta nuomone..tai labai malonu, bet as taip pat issakau savo nuomone..ginu savo darbus..bet kokioj mokslo istaigoj buna kada reikia "ginti" savo darbus..
ir siaip juk zmogus negali zinot kiek cia tu temu yra ir kas kam skirta.. nesedziu gi prie sm nuo ryto iki vakaro..
aciukas.. as ne piktai tikrai..tikiuos supranti..
neprasideda ne..
im out
gero mokymosi..
idejau keleta nuotrauku tik parodyt ka veikiu..(juk taip ir parasiau-"mano dabartine veikla")
kas liecia issakyta nuomone..tai labai malonu, bet as taip pat issakau savo nuomone..ginu savo darbus..bet kokioj mokslo istaigoj buna kada reikia "ginti" savo darbus..
ir siaip juk zmogus negali zinot kiek cia tu temu yra ir kas kam skirta.. nesedziu gi prie sm nuo ryto iki vakaro..
aciukas.. as ne piktai tikrai..tikiuos supranti..
neprasideda ne..
im out
gero mokymosi..
p.s. cia ne ginimas ,o itikinejimas,kaip kokia hipnoze
QUOTE(Will @ 2009 12 12, 00:28)
Nėra naujos savaitės temos
Kadangi dabar labai gražūs ramūs orai, tai vakar pagaliau turėjau progą ir savo ežeriukus pafotkinti
stiklo temai
Kadangi dabar labai gražūs ramūs orai, tai vakar pagaliau turėjau progą ir savo ežeriukus pafotkinti
stiklo temai
Kokie atspindžiai Ir blikiukai labai gražūs
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 19:05)
aciu..bet kiekvienam neitiksi..tikiuosi uzsakovas ne bus tox priklus
Nu zinai, nepyk, bet budama netgi labai neprikli pamaciusi savo vaika melynai violetini nuotrauku neimciau
Soriukas, uzsuku cia retai...nu bet negalejau susilaikyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 11, 23:11)
Ačiūūūūūūū visoms jums, man siaubingai malonu
Canon 5D
Canon 5D
As zinok nepamirsiu, labai lauksiu kai tik tu turesi laiko papasakoti.
NUDE wow kaip faina... saulytes siek tiek islenda kartais, tikiuos tau pavyks viskas kaip suplanuota
QUOTE(Will @ 2009 12 12, 01:28)
Nėra naujos savaitės temos
stiklo temai
stiklo temai
nu bet i stilko tema tai cia nelabai nera cia stiklo. Vanduo yra, miskas, namai, atspindziai... bet stiklo nea Cia siaip, kabinejuos
O jei rimciau tai blankokos spalvos (bet ziuriu per loptopa tai galiu ir klysti) ir kompoziciskai noretusi kazko idomiau.
Papildyta:
Mergaites iskelsiu dar viena toki mane neraminanti klausima
cia techninis bus....
Kaip nufotografuoti daug zmoniu, kad visu veidai butu fokuse? I ka fokusuoti? Ar reik diafragma mazinti iki kokiu F5 ar daugiau? Kokia ji turetu buti?
As vis ziuriu FOTOPASTELES nuotrauka ZMONIU zurnale.... pacia pirma. Ten keli vaikiukai ir keli suauge zmones. Ar buvo ten naudotas koks papildomas apsvietimas. Nes pvz be jo neisivaizduoju kaip tokiom tamsiom dienom ir su maza F galima toki sviesuma isgauti. Plius vaikai gi juda. Turi buti gan trumpas islaikymas kad pagauti juos ryskius. Tei va tokiuose as svarstymuose dabar ))) Tikiuos bus kokiu minciu ar pasiulymu siuo klausimu