Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 11, 01:47)
Antajo, čia šiandienos , oj jau vakardienos "Žmonėse"  4u.gif
Di, einu jau miegoti, rytoj iš pat ryto turiu fotografuoti, gal ką kai grįšiu papasakosiu, dabar rodau vieną Elzės nuotrauką, kaip atrodė namas fotosesijų metu bigsmile.gif
čia

oi lauksiu labai nors kokiu nuotrupu smile.gif nes viskas labai idomu bigsmile.gif
paziurejau Elzes nuotraukas nu faina ten pas jus wub.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 03:37)

imetu savo bandyma..truputi kitaip biggrin.gif
user posted image

man tai cia su ryskumais ir paplaukimas viskas tvarkoj. Matosi kad akytes ryskios, o daugiau ruskumo ir nereikia. Bet atspalvis tai neee .. Nesiziuri melyna vaikelio oda. O nuotrauka butu labai grazi wub.gif parodyk sita foto tik ne melyna o natur bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 11, 10:28)

si man idomesne uz pirma smile.gif labai graziai ziurisi sviesa aplink boksta thumbup.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 12 11, 12:06)
Paziurejau namie turiu net kelias tokias senovines kedes kaip toj fotkej prie eglutes ir su "istorija". MB senelis AA mego telika ziuret ant zemes sededamas, o apvalus stalas ir kedes jam trukde gerai matyt, tai jisai vietoj to, kad patrauktu telika i kita sona, patrumpino visom kedem ir stalui kojas, gavosi nykstuku kedutes, kurias mes biggrin.gif paveldejom. Vis audziu minti jas graziai nulakuot vaiku kambariui. Bet dabar pagalvojau kad jos dar ir fotogeniskos tos kedes[/color] Cia OT

nu bet originalus koks TB senelis bigsmile.gif lauksim foto keduciu rolleyes.gif

QUOTE(Tiomama @ 2009 12 11, 16:50)
Sveikutes visos. Pasiilgau jau jusu..... Turejau sveciu is LT, tai prie kompo beveik nelindau, ir nesinorejo, tiesiog megavausi nuostabia sesutes ir savo kriksto sunelio draugija.............  rolleyes.gif  Tik, deja, viskas kazkada baigiasi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Pagaliau perskaiciau, ka per ta laika priraset, prisiziurejau daug graziu nuotraukyciu.....  Ir kibsiu, turedama laiko, i WB Namu Darbus  4u.gif

Sveikute, greiciau pargryzk su darbeliais smile.gif
Atsakyti
josephin,(jetus koks sunkus nikas biggrin.gif ) man tai su tavo megaites foto viskas butu ok,ta prasme del ryskumo,spalvos,tai cia skonio reikalas,bet va apsvietimas tai sakyciau per intensyvus g.gif nors velgi,gal taip patinka tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 11, 17:15)

man tai cia su ryskumais ir paplaukimas viskas tvarkoj. Matosi kad akytes ryskios, o daugiau ruskumo ir nereikia. Bet atspalvis tai neee  ..  Nesiziuri melyna vaikelio oda. O nuotrauka butu labai grazi  wub.gif  parodyk sita foto tik ne melyna o natur  bigsmile.gif

special for you biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 19:38)

daug geriau smile.gif rausvumo dar biski nuemus ir liux smile.gif
Atsakyti
pirmiausia -nereikia nervintis 4u.gif

va originale su ryskumo viskas ok mirksiukas.gif

ir... jei norim tik pasirodyt, tai yra kita tema... cia dedam, kad mokintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 19:38)

Aciukas smile.gif
zinok daug geriau cia su spalvos ziurisi wink.gif

QUOTE(ediper @ 2009 12 11, 19:44)
daug geriau  smile.gif rausvumo dar biski nuemus ir liux  smile.gif

as tai melsvuma nuimciau fone doh.gif
o rausvuma palikciau ax.gif
matyt kaip kurios skonis wink.gif
Papildyta:
Josephin, neatsiklausus paekperimentavau su sia nuotrauka, tikiuos nesupyksi blush2.gif 4u.gif . Tai zinok labai graziai ji su honey action atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 12 11, 17:44)
daug geriau  smile.gif rausvumo dar biski nuemus ir liux  smile.gif

aciu..bet kiekvienam neitiksi..tikiuosi uzsakovas ne bus tox priklus lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 17:47)
*pirmiausia -nereikia nervintis 4u.gif

**va originale su ryskumo viskas ok mirksiukas.gif 

ir... jei norim tik pasirodyt, tai yra kita tema... cia dedam, kad mokintis mirksiukas.gif

*na kaip sauksi taip ir atsilieps.. pavadinai uzsikirtusia plokstele.. doh.gif mane tai izeide.. mes cia, intereneto platybesi, pamirstame kartais paprasta dalyka, kad zmones skirtingi..juk viena apie kita padoriai niekas nieko nezino, nei kas, nei ka veikia ir pan.. tiesiog kartais atrodo paprasti zodziai gali nemaloniai paveikti.. gal ir pasikarsciavau..tiesiog atpratau nuo tokio atsinesimo..

** lotuliukas.gif

*** gal nuoroda galima lotuliukas.gif

o is ko jus mokinates? viena is kitos?..ta prasme nemokytas is nemokyto.. vistiek yra mokytojai.. arba as jau kazko nebesuprantu lotuliukas.gif

as mokinuosi is kitu FOTOGRAFU..skaitau ju straipsnius, ieskau interneto platybese kas kaip fotkina, ka naudoja..zinoma viena kita taisykle perskaitau..

QUOTE(DI @ 2009 12 11, 17:52)
Aciukas smile.gif
zinok daug geriau cia su spalvos ziurisi wink.gif

Josephin, neatsiklausus paekperimentavau su sia nuotrauka, tikiuos nesupyksi  blush2.gif  4u.gif  . Tai zinok labai graziai ji su honey action atrodo wink.gif

malonu, kad prisipazinai..bet buk gera daugiau taip nedaryk.. vistik tai ne mano vaikas..
bet situo dalyku privertei mane susimastyt, del nuotrauku apsaugojimo nuo kokiu blogu zmoniu..
Atsakyti
Josephin, ko tu juokies,kad pasakiau, jog originale ryskumo uztenka??? g.gif tavo atveju buvo vienas is pvz kaip actionai/PS gali foto pagadint, o ne pagerint unsure.gif (cia autoriaus nuomone biggrin.gif )

pyktis ir izeist as nenorejau 4u.gif tik pasirode, kad sunkiai kritika priimi ir tiek - bet cia dauguma tokiu pradzioj buvo mirksiukas.gif

nesupratau biski -nikas lyg matytas g.gif seniau g.gif tu cia naujoke kiba? g.gif kad tokiu kl klausineji? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 11 gruodžio 2009 - 19:15
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 20:05)

oi, galvojau cia tavo lelyte blush2.gif
as jau istryniau foto is kompo 4u.gif
Atsakyti
Vel prasideda povandenines sroves doh.gif

Josephin, man irgi originali ryskesne ir spalvos grazesnes smile.gif
Atsakyti
josephin, man originalas labai patiko, gal todel, kad pati nemoku su PS jokiu fokusu, man naturalumas artimiau dusios ax.gif
o pirmoji foto mano akimis ziurint dabar atrodo, kad per intensyviai apdirbta unsure.gif bet jeigu tau taip patinka ir tiems zmonems, kuries darai, tai juk liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 11 gruodžio 2009 - 19:29
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 18:14)
Josephin, ko tu juokies,kad pasakiau, jog originale ryskumo uztenka??? g.gif tavo atveju buvo vienas is pvz kaip actionai/PS gali foto pagadint, o ne pagerint unsure.gif (cia autoriaus nuomone biggrin.gif )

pyktis ir izeist as nenorejau 4u.gif tik pasirode, kad sunkiai kritika priimi ir tiek - bet cia dauguma tokiu pradzioj buvo mirksiukas.gif

nesupratau biski -nikas lyg matytas g.gif seniau g.gif  tu cia naujoke kiba? g.gif kad tokiu kl klausineji? g.gif

normalus menininkai visada sunkiai priima kritika, tik vieni moka tai nuslept, kiti nelabai.. as ne dauguma ir man ne pradzia..seniai cia jau prisiregistravau.bet neturejau laiko dalyvaut "apmokymuose".. kazkaip prisiminiau ir uzejau jusu aplankyti..paziuret ka veikiat..
idejau keleta nuotrauku tik parodyt ka veikiu..(juk taip ir parasiau-"mano dabartine veikla")
kas liecia issakyta nuomone..tai labai malonu, bet as taip pat issakau savo nuomone..ginu savo darbus..bet kokioj mokslo istaigoj buna kada reikia "ginti" savo darbus..
ir siaip juk zmogus negali zinot kiek cia tu temu yra ir kas kam skirta.. nesedziu gi prie sm nuo ryto iki vakaro..
QUOTE(DI @ 2009 12 11, 18:15)
oi, galvojau cia tavo lelyte  blush2.gif
as jau istryniau foto is kompo  4u.gif

aciukas.. as ne piktai tikrai..tikiuos supranti..

QUOTE(Tiny @ 2009 12 11, 18:15)
Vel prasideda povandenines sroves  doh.gif

Josephin, man irgi originali ryskesne ir spalvos grazesnes  smile.gif

neprasideda ne..
im out

gero mokymosi..
Atsakyti