Sveikos merginos,
antajo - nerealiai gražu
bonda, fainas stiklinukas
Uogiene, blikai
Loretoidai - su debiutu
Josephin - man mėlynas atspalvis kūdikių foto nelabai, šaltas toks
Čia mano panaktinėjimai
QUOTE(rarity @ 2009 12 11, 10:28)
neblogas panaktinejimas as tai bijau
man labai grazu, bet antra isimintiniausia - tokia ispudinga foto
QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 03:37)
Siaip grazi foto, bet tikrai biski paplaukusi
Toks itarimas, kad su laptopu apdirbineji, nes man irgi panasiai gaudavosi. Laptope ziurint normaliai, o ant kito kompo - va sitaip
Labas rytas, bandysiu is atminties be citatu
Josephin, grazus modeliukas, man neisplauke, nes as per laptopa ziuriu bet del spalvu pritariu - kaip kudikiui, tai saltokos spalvos emocija israiskinga pagauta o tu gal nusistacius svelnu portreta? tada pats fotika susvelnina kampus, vos paplauna?...
rarity, nu vis nustebini kuo nors kodel tokias mazas foto idejai? gero po truputi, jo? jei reiktu is ju rinktis, man su baznycia tokia dramatiskesne, tas atspindys i dangu nuo baznycios tik horizontas gal kreivokas?
Loretoidai, visada su malonumu paziuriu foto, jos turi kazka tokio, labai gerai nuteikia, nukelia i vaikyste, i svajones, prisiminimus... tiesiog kaifuoju kai ziuriu
bonda, man patiko tavo stiklas, tik spalva man nera pati megstamiausia tokia o del tu bliku, tai tiesiog bandziau, ar man isvis gausis, turejau sumanyma viena, bet paziurejau, kad ismeciau tai, ko butu prireike
Josephin, grazus modeliukas, man neisplauke, nes as per laptopa ziuriu bet del spalvu pritariu - kaip kudikiui, tai saltokos spalvos emocija israiskinga pagauta o tu gal nusistacius svelnu portreta? tada pats fotika susvelnina kampus, vos paplauna?...
rarity, nu vis nustebini kuo nors kodel tokias mazas foto idejai? gero po truputi, jo? jei reiktu is ju rinktis, man su baznycia tokia dramatiskesne, tas atspindys i dangu nuo baznycios tik horizontas gal kreivokas?
Loretoidai, visada su malonumu paziuriu foto, jos turi kazka tokio, labai gerai nuteikia, nukelia i vaikyste, i svajones, prisiminimus... tiesiog kaifuoju kai ziuriu
bonda, man patiko tavo stiklas, tik spalva man nera pati megstamiausia tokia o del tu bliku, tai tiesiog bandziau, ar man isvis gausis, turejau sumanyma viena, bet paziurejau, kad ismeciau tai, ko butu prireike
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 09:25)
papirkau net as zmones labai
man tai tavo foto kazkokios paplauke...ar isblurintos...nzn bet man kazkas ne to ir sita, ir anos, kur rodei
man tai tavo foto kazkokios paplauke...ar isblurintos...nzn bet man kazkas ne to ir sita, ir anos, kur rodei
reiks ir man žmones nusipirkt
Sutinku su Bonda, man ir Josephin nuotraukos išplaukusios. Ir tas mėlynas mėlynas atspalvis nelabai. Beje, aš žiūriu per laptopą, bet man vistiek labai plaukia
Papildyta:
Rarity, gažios foto
Sveikos,
Josephin, man patiko .
Rarity, grazios, ryskios foto . Tik man kompoziciskai gal patvarkyti noretusi, nes pirmoje foto tiltas eina per nuotraukos viduri, o antroje kreivokas .
Josephin, man patiko .
Rarity, grazios, ryskios foto . Tik man kompoziciskai gal patvarkyti noretusi, nes pirmoje foto tiltas eina per nuotraukos viduri, o antroje kreivokas .
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 11, 01:47)
Antajo, čia šiandienos , oj jau vakardienos "Žmonėse"
Di, einu jau miegoti, rytoj iš pat ryto turiu fotografuoti, gal ką kai grįšiu papasakosiu, dabar rodau vieną Elzės nuotrauką, kaip atrodė namas fotosesijų metu
čia
Di, einu jau miegoti, rytoj iš pat ryto turiu fotografuoti, gal ką kai grįšiu papasakosiu, dabar rodau vieną Elzės nuotrauką, kaip atrodė namas fotosesijų metu
čia
Kaip faina reik eit pirkt žmones
QUOTE(Aidulia @ 2009 12 10, 22:37)
Nerealu. Rodos, perskaičiau vią temutę, niekaip neradau kaip tuos blikus išgauti . Supratau, kad MF. Bet ar čia lemputės ar kas? Iš kur tie rutuliukai
Nebutinai MF, as su autofokusu visada fotkinu. Ukiskai tariant, blikas tai sviesele ne fokuse. Paprastas patarimas pabandymui, isijungi lemputes pvz eglutes girliandos, pasistatai daikta/zmogu priekyje tu lempuciu per kelis metrus ir fotkini ji pasirinkus maziausia ryskumo zona kokia objektyvas leidzia. Fone gausis blikai.
Loretoidai super, eisiu snd "zmoniu" pirkt Paziurejau namie turiu net kelias tokias senovines kedes kaip toj fotkej prie eglutes ir su "istorija". MB senelis AA mego telika ziuret ant zemes sededamas, o apvalus stalas ir kedes jam trukde gerai matyt, tai jisai vietoj to, kad patrauktu telika i kita sona, patrumpino visom kedem ir stalui kojas, gavosi nykstuku kedutes, kurias mes paveldejom. Vis audziu minti jas graziai nulakuot vaiku kambariui. Bet dabar pagalvojau kad jos dar ir fotogeniskos tos kedes Cia OT
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 08:25)
1.tai naudoju maza F, todel ryskumo zona maza..2.fokusas i akytes..jos ryskios..galiu garantuot, nes pas mane ne lapas, o 20" monitorius 3. as neusharpinu nuotrauku..nes paskui normalios nuotraukos pradeda atrodyt neryskios..
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 11, 08:28)
grazi lelyte man i melsvuma nesa siek tiek fonas
tai ir turi nesti, nes yra uzdetas melsvumas..akomponuoti melynoms akims ir suknelei..ale ziemos snaigute..tokia ideja
QUOTE(rarity @ 2009 12 11, 08:28)
Sveikos merginos,
aciu uz nuomone
QUOTE(Tiny @ 2009 12 11, 08:43)
Siaip grazi foto, bet tikrai biski paplaukusi
Toks itarimas, kad su laptopu apdirbineji, nes man irgi panasiai gaudavosi. Laptope ziurint normaliai, o ant kito kompo - va sitaip
ne ne..ekranas pas mane padorus-20".. ir spalvas gerai matau ir ryskuma..
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 11, 09:01)
nu kad nesu nieko as nusistacius..tiesiog dirbu su kitiniu objektyvu.. spaudziu is jo ka galiu..
nezinau kodel visiems mano nuotraukos isplauke..gal del to, kad man patinka sviesios..kartais isbalintos foto..aisku is PS apdirbtos..bet mano monitorius rodo viska puikiai..net odos textura matos..
aciu uz emocija..malonu, kad pastebejai..
del spalvos..tai cia subjektyvu..tokia ideja..sita sesija kupina naturaliu spalvu..bet pora nuotrauku padariau "saltu"..nes tiko pagal emocija..
QUOTE(laurx @ 2009 12 11, 10:01)
Sveikos,
Josephin, man patiko
Josephin, man patiko
aciu nu nors vienas zmogus su panasiu zvilgsniu
Rarity, puikus panaktinejimas..man antroji-panoramine ypac patiko..gal del tos baznycios ir tos sviesos kylancios i virsu..ypatinga
Josephin, nu bet tu tai kaip uzsikirtus plokstele sorry, bet jau nebesusilaikiau kam rodyt ir laukt kritikos, jei pas tave viskas su nuotraukom gerai? arba as nieko nebesuprantu
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 14:15)
Josephin, nu bet tu tai kaip uzsikirtus plokstele sorry, bet jau nebesusilaikiau kam rodyt ir laukt kritikos, jei pas tave viskas su nuotraukom gerai? arba as nieko nebesuprantu
oi tai jus cia tik kritikuojat..nes visos mokytos.. atsiprasau ne ten pataikiau..
maniau cia zmones megejai, bando vis kazka naujo ir rodo savo darbus..sugeba juos apginti laikytis savo nuomones.. as visdar laikau save megeja..todel ir atejau pas jus..
sorry..
tai kuri cia tamsta mokytoja???
Sveikutes visos. Pasiilgau jau jusu..... Turejau sveciu is LT, tai prie kompo beveik nelindau, ir nesinorejo, tiesiog megavausi nuostabia sesutes ir savo kriksto sunelio draugija............. Tik, deja, viskas kazkada baigiasi Pagaliau perskaiciau, ka per ta laika priraset, prisiziurejau daug graziu nuotraukyciu..... Ir kibsiu, turedama laiko, i WB Namu Darbus