Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 12 10, 19:36)

jei nepaslaptis kiek uz lempas mokejai?  rolleyes.gif  jei nenori cia rasyti parasyk i AS pleaaaaaassssssssssssssssss  blush2.gif  as zadu isigyti irgi, nes jauciu kad man patinka irgi toks fotkinimas... studijinis  rolleyes.gif
ar pirkai devetas lempas ar naujas? gal gali linka atmesti is kur pirkai? as irgi labai noriu smile.gif

Papildyta:
p.s. Loretoidai sveikinu fotopastele su debiutu "Zmonese". Labai grazios nuotraukos  wub.gif

Ir man,ir man viskas idomu, Josephin bigsmile.gif

Nors nemaciau, bet sveikinu Loretoida. 4u.gif Jos darbai tikrai nerealus wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės ax.gif blush2.gif 4u.gif Tiesą pasakius, didžioji dalis nuotraukų ten Elzės, bet užtat stilius mano tongue.gif bigsmile.gif O šiaip visos 6 fotosesijos buvo labai smagios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 10, 20:22)
Ačiū, mergaitės  ax.gif  blush2.gif  4u.gif Tiesą pasakius, didžioji dalis nuotraukų ten Elzės, bet užtat stilius mano tongue.gif  bigsmile.gif O šiaip visos 6 fotosesijos buvo labai smagios  wub.gif

Sveikinu ir aš. O gal internete kur yra pažiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Zuikė @ 2009 12 10, 14:42)
Labai jauki nuotrauka  4u.gif  Buvau įsitikinus, kad Vilnius, Pilies g.  doh.gif

aciu!

DI, flirke yra didele ax.gif aciu uz pagyras!

QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 10, 20:22)
Ačiū, mergaitės  ax.gif  blush2.gif  4u.gif Tiesą pasakius, didžioji dalis nuotraukų ten Elzės, bet užtat stilius mano tongue.gif  bigsmile.gif O šiaip visos 6 fotosesijos buvo labai smagios  wub.gif

prisidedu prei sviekinimu! kazi kur galeciau pamatyt? koks numeris? butinai paprasysiu seses kad nupriktu ir atvestu, visgi savo zmogaus foto biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 10, 21:22)

Loretoidai, gal gali papasakoti placiau apie fotosesija 4u.gif ax.gif Manau, cia ne man vienai butu idomu blush2.gif

QUOTE(antajo @ 2009 12 10, 22:02)
aciu!

DI, flirke yra didele  ax.gif aciu uz pagyras!

einu paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 09, 17:15)
Kadangi сia nemazai bliku pridejot, as irgi bandziau kazka:

user posted image user posted image

user posted image

Nerealu. Rodos, perskaičiau vią temutę, niekaip neradau kaip tuos blikus išgauti blush2.gif . Supratau, kad MF. Bet ar čia lemputės ar kas? Iš kur tie rutuliukai blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 10 gruodžio 2009 - 22:40
Aidulia, čia eglutės lemputės mirksiukas.gif nusistatyk MF ir pabandyk nufotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 11, 00:02)
Aidulia, čia eglutės lemputės  mirksiukas.gif nusistatyk MF ir pabandyk nufotkint  4u.gif

Dėkui dideliausias doh.gif . O aš tundra naršau per Google kas tas blikas, kaip jį padaryti. Maniau, kad antras trečias planas taip išplaukia į bumbuliukus blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Antajo, čia šiandienos , oj jau vakardienos "Žmonėse" 4u.gif
Di, einu jau miegoti, rytoj iš pat ryto turiu fotografuoti, gal ką kai grįšiu papasakosiu, dabar rodau vieną Elzės nuotrauką, kaip atrodė namas fotosesijų metu bigsmile.gif
čia
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 10, 16:54)

Oho, nu saunuole tu! Visa amunicija apsirupinusi  Ir vat isradinga kokia 
Na tai liux kad 90 ziurineji. Dabar kaip pirma bodi toki pirkciau. Bet sekantis mano butu jei ne D90, tai D300  rolleyes.gif  Nes tas maniskis D80- feee  schmoll.gif
dagelis Sigma 50mm f1.4 turi, tai sake super  thumbup.gif O del zoomo,tai as svaigstu del 24-70mm f2.8 Nikkor  rolleyes.gif

niu sakyciau, kad kaip su FEEE tai fotkes super mirksiukas.gif o siuo metu d300 neikandu..pasiziurejau, kad d90 pries ji tupi..intike prisiskaiciau, kad mazai skirtumu nuotrauku kokybeje..yra aisku ten tu pliusu..bet siuo metu manau, man ju nereikia.. tad geriau imu kuna ir du objektyvus.. su vienu fotografu pasitariau(tox malonus zmogus pardej pamate, kad dziunu prie tu fotiku..pasnekino..tai kazkaip uzstikrintai jis dejo kalbos apie kokybe ir visa kita..geriau man pasidare)
o kuom tas 24-70 toks geras..davai papletkink, kol dar nenusipirkau lotuliukas.gif
tiesa, del sigmos..jis gerulis..bet labai sunkus..as ji buvau isigijus(o veliau juk teko grazint)..nemaniau, kad taip stipriai rankoje jausis..o va nikkor tas pats nenusileidzia sigmai..puikus stiklas..bent visi fotografai taip raso..
savaitgali turejau 4 sesijas..kazkaip pabaigoj fotikas jau sunkus pasidare..pagalvojau, kad tas svoris svarbesnis nei as maniau.. ax.gif

del nuorodu..uch.. senai pirkau jau pries koki pusmeti..bijau, kad nerasiu.. bet dvi pastovios lempos su skeciais ir su stovais fonui bei su fonu..man kainavo 170£.. manau superine kaina.. aisku tos lempos ne sustros..bet sviecia biggrin.gif o blica su softboxu tai pries menesi nusipirkau tai mokejau 100£.. irgi manau gera kaina.. tai dabar bandau perprasti as ji.. doh.gif tiesa, visi sitie dalykai tikrai nera kokie zymiu firmu..nes pirkau nauja..kazkaip nesirizau ant devetu, nes neismanau dar apie juos..
cia tokie pradziai..
tai ebay ieskokit studio lighting kit ir pan.. turetu marias ismest..tiesa, cia viska pirkau is UK pardaveju..nenorejau muito moket..nes jei siunties is USA ar kokio honkongo..tex neblogai pamoket..tad nesizavekit pigiomis kainomis, paziurekit kur bazuojasi pardavejas mirksiukas.gif

QUOTE(DI @ 2009 12 10, 18:36)

nu va ir man idomu 

niu tai surasiau jau viska mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 10, 19:22)
Ačiū, mergaitės iesą pasakius, didžioji dalis nuotraukų ten Elzės, bet užtat stilius mano O šiaip visos 6 fotosesijos buvo labai smagios 

sveikinu su nuotrauku publikacija thumbup.gif 4u.gif saunuole..uzmeciau aki i bloga..fainos nuotraukytes, tokios siltos..patiko tonai ir spalvos..

imetu savo bandyma..truputi kitaip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 11, 00:47)
Antajo, čia šiandienos , oj jau vakardienos "Žmonėse"  4u.gif
Di, einu jau miegoti, rytoj iš pat ryto turiu fotografuoti, gal ką kai grįšiu papasakosiu, dabar rodau vieną Elzės nuotrauką, kaip atrodė namas fotosesijų metu bigsmile.gif
čia

papirkau net as zmones tongue.gif labai wub.gif wub.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 02:37)

imetu savo bandyma..truputi kitaip biggrin.gif

man tai tavo foto kazkokios paplauke...ar isblurintos...nzn bet man kazkas ne to ir sita, ir anos, kur rodei unsure.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 11, 01:47)

amazing... bigsmile.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 12 11, 03:37)

grazi lelyte wub.gif man i melsvuma nesa siek tiek fonas 4u.gif
Atsakyti