Antajo...norėčiau atsidurt ten labai gražu ir žmonės man nekliudo...be jų nuotrauka negyva būtų.
Bonda...nu fainai...spalvos gražios
QUOTE(antajo @ 2009 12 09, 00:11)
Ziuriu pasikartosiu jau Man labai grazu!!! labai grazus sviesumas, sviesos, jauciasi sventes
QUOTE(bonda @ 2009 12 09, 13:55)
laiko ziauriai neturiu -bet mano interpretacija stiklinio temai
Man patiko, idomiai labai atrodo!
Kadangi сia nemazai bliku pridejot, as irgi bandziau kazka:
Aciu
Sveikos,
Antajo, isimylejau tavo sita foto . Laaaabai grazu.
Bonda, visai idomi foto .
Uogiene blikai.
Antajo, isimylejau tavo sita foto . Laaaabai grazu.
Bonda, visai idomi foto .
Uogiene blikai.
labai aciu visoms uz pagyras - vadinasi ne veltui per leitu ten murkdziausi
ne be filtro.. viskas labai natural
QUOTE(inesaS @ 2009 12 09, 15:06)
Sveikutes
antajo,o tu tas sviesytes kartais ne su filtru isgavai?vis galvoju,kad neblogai butu toki isigyti.Ne daug kainuoja,ir naktinem nuotruakom labai grazumo daduoda
antajo,o tu tas sviesytes kartais ne su filtru isgavai?vis galvoju,kad neblogai butu toki isigyti.Ne daug kainuoja,ir naktinem nuotruakom labai grazumo daduoda
ne be filtro.. viskas labai natural
Antajo, kokia faina nuotrauka
Bonda, fainai
Uogiene, liuks
Bonda, fainai
Uogiene, liuks
QUOTE(Josephin @ 2009 12 07, 17:28)
hmm..nu nikono kazkaip net nesvarsciau pirkti.. jie brangesni ir stiklai ju brangesni..negi jau taip skiriasi nuo canonu??? kaip bebutu tavo nuotraukos laaaaaaaaaaaabai ryskios..kartais nerealiai..todel pagalvojau, kad pasharpini jas
o del studijeles..tai jo..cia mano arkliukas..man labai patika..gal ir "negaminu meno".. bet pokolkas zmonems patinka.. baltas fonas, tai drobe..pirkau spec..o juodas..tiesiog didele paklode
puikiai matosi ryskumo zonos pasikeitimai..man tinka
voveriukas nerealus.. o koki objektyva naudojai..nes jie taip arti ne visada prieina..na nebent pilna sauja riesutu
o del studijeles..tai jo..cia mano arkliukas..man labai patika..gal ir "negaminu meno".. bet pokolkas zmonems patinka.. baltas fonas, tai drobe..pirkau spec..o juodas..tiesiog didele paklode
puikiai matosi ryskumo zonos pasikeitimai..man tinka
voveriukas nerealus.. o koki objektyva naudojai..nes jie taip arti ne visada prieina..na nebent pilna sauja riesutu
dekui dekui tau uz gera zodi
Kaip faina del studijeles! Mano svajonese ji irgi krebzda
Klausyk, o apsvietimas koks pas tave? Ka naudoji? Ir kaip fona pritvirtini? Su kokiu stovu?
labai patiko Rico blikai- super atvirute Spalvos labai grazios
taip pat Olive, Uogienes
bonda- idomus stiklas,spalva patiko
Antajo foto suuuuper Klausyk,exife iso nematau,koks buvo?
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 09, 18:41)
lyg ir 250 rodo. Labai grazi foto. Tokia kaledine nuotaika jaucias
mano foto exif :
iso - 250
f - 13
speed - 1/1s
idomu buvo visaip pabandyt.. dar radau viena labai grazia vieta musu kaime.. galvoju reiktu gal dar pabandyt panaktinet
Uogiene, grazus blikiukai!!!
iso - 250
f - 13
speed - 1/1s
idomu buvo visaip pabandyt.. dar radau viena labai grazia vieta musu kaime.. galvoju reiktu gal dar pabandyt panaktinet
Uogiene, grazus blikiukai!!!
aciu