Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Antajo...norėčiau atsidurt ten wub.gif labai gražu ir žmonės man nekliudo...be jų nuotrauka negyva būtų.

Bonda...nu fainai...spalvos gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 09, 00:11)
aga, gal paliekam dar stiklini  blush2.gif 
dedu viena kaledine ir as  ax.gif

Ziuriu pasikartosiu jau doh.gif Man labai grazu!!! labai grazus sviesumas, sviesos, jauciasi sventes rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 09, 13:55)
laiko ziauriai neturiu  doh.gif  doh.gif -bet mano interpretacija stiklinio temai ax.gif  ax.gif

Man patiko, idomiai labai atrodo! 4u.gif
Atsakyti
Kadangi сia nemazai bliku pridejot, as irgi bandziau kazka:

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Uogienė,labai liuks blikai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Antajo, isimylejau tavo sita foto wub.gif . Laaaabai grazu. thumbup.gif

Bonda, visai idomi foto mirksiukas.gif .

Uogiene thumbup.gif blikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 09 gruodžio 2009 - 17:39
labai aciu visoms uz pagyras - vadinasi ne veltui per leitu ten murkdziausi biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 12 09, 15:06)
Sveikutes 4u.gif
antajo,o tu tas sviesytes kartais ne su filtru isgavai?vis galvoju,kad neblogai butu toki isigyti.Ne daug kainuoja,ir naktinem  nuotruakom labai grazumo daduoda wub.gif

ne be filtro.. viskas labai natural 4u.gif
Atsakyti
Antajo, kokia faina nuotrauka wub.gif

Bonda, fainai bigsmile.gif

Uogiene, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 12 07, 17:28)
hmm..nu nikono kazkaip net nesvarsciau pirkti.. g.gif jie brangesni ir stiklai ju brangesni..negi jau taip skiriasi nuo canonu??? kaip bebutu tavo nuotraukos laaaaaaaaaaaabai ryskios..kartais nerealiai..todel pagalvojau, kad pasharpini jas ax.gif

o del studijeles..tai jo..cia mano arkliukas..man labai patika..gal ir "negaminu meno".. bet pokolkas zmonems patinka.. blush2.gif  baltas fonas, tai drobe..pirkau spec..o juodas..tiesiog didele paklode biggrin.gif
puikiai matosi ryskumo zonos pasikeitimai..man tinka thumbup.gif
voveriukas nerealus.. o koki objektyva naudojai..nes jie taip arti ne visada prieina..na nebent pilna sauja riesutu lotuliukas.gif

dekui dekui tau uz gera zodi smile.gif

Kaip faina del studijeles! thumbup.gif Mano svajonese ji irgi krebzda rolleyes.gif
Klausyk, o apsvietimas koks pas tave? Ka naudoji? Ir kaip fona pritvirtini? Su kokiu stovu?

labai patiko Rico blikai- super atvirute thumbup.gif Spalvos labai grazios bigsmile.gif
taip pat Olive, Uogienes thumbup.gif

bonda- idomus stiklas,spalva patiko thumbup.gif

Antajo foto suuuuper wub.gif Klausyk,exife iso nematau,koks buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 gruodžio 2009 - 19:41
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 09, 18:41)

Antajo foto suuuuper  wub.gif Klausyk,exife iso nematau,koks buvo?  rolleyes.gif

lyg ir 250 rodo. Labai grazi foto. Tokia kaledine nuotaika jaucias wub.gif
Atsakyti
mano foto exif :
iso - 250
f - 13
speed - 1/1s

idomu buvo visaip pabandyt.. ax.gif dar radau viena labai grazia vieta musu kaime.. galvoju reiktu gal dar pabandyt panaktinet rolleyes.gif

Uogiene, grazus blikiukai!!!
Atsakyti
aciu blush2.gif
Atsakyti