Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Asanti @ 2009 12 08, 20:19)
Gal kuri nepasididžiuotų ir kelias žodžiais ar skaičiukais brūkšteltų, kaip tuos blikus išgauti..??  blush2.gif  Tiks ir nuoroda į kokį nors šaltinį, jei ką.. Būčiau labai dėkinga!  4u.gif

isijunk rankini fokusa MF ir fotikink, man taip gavosi mirksiukas.gif
ND geri 4u.gif

aciu Laurx, Tiny 4u.gif

Zmogiukas, gera akimirka thumbup.gif bet man ta ranka apacioj kliuna ir desines daugoka, o kaires mazai blush2.gif

tai rytoj nauja tema bus g.gif ar paliekam dar stiklini
nes nevisos spejo blush2.gif
Atsakyti
aga, gal paliekam dar stiklini blush2.gif

dedu viena kaledine ir as ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 08, 22:11)
aga, gal paliekam dar stiklini  blush2.gif 

dedu viena kaledine ir as  ax.gif

super..nerealios sviesytes..puikios spalvos..nu bet man jauciu graziau butu buve be tu zmogiuku. biggrin.gif taciau vistiek labai kaledine thumbup.gif ir ryskumas nerealus
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 08, 23:11)

labai idomiai wub.gif

ir blykiukai patiko ten kazkieno dvieju -kieno nebezinau doh.gif doh.gif biski laikas s pas mani..su laiku -ta prasme
Atsakyti
antajo, labai fainos šviesytės. Ir man žmonės čia tinka. Gyvesnis miestas atrodo
Atsakyti
antajo, superinis zvaigzdziu lietus ir tie zmoniu-vaiduokliu siluetai su skeciais labai i tema thumbup.gif saugosi, kad zvaigzdemis neaplytu, suzvaigzdes dar tongue.gif
Atsakyti
laiko ziauriai neturiu doh.gif doh.gif -bet mano interpretacija stiklinio temai ax.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 09, 00:11)
aga, gal paliekam dar stiklini  blush2.gif 

user posted image

bigsmile.gif nu nerealiai atrodo si nuotrauka, labai spalvos patiko, sviesos (girliandos), ir vat sedziu ziuriu negaliu suprasti ar man kliudo zmones ar ne blush2.gif gal be ju ziuretusi dar geriau biggrin.gif bet foto puiki cool.gif 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 09, 13:55)
laiko ziauriai neturiu  doh.gif  doh.gif -bet mano interpretacija stiklinio temai ax.gif  ax.gif

biggrin.gif visai grazu 4u.gif ant kokios cia palmes stikliukai kabo biggrin.gif

ka sia savaite fotkinam?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 09, 14:29)

biggrin.gif  visai grazu  4u.gif  ant kokios cia palmes stikliukai kabo  biggrin.gif
ka sia savaite fotkinam?

ax.gif kad ner laiko, nors ideju dar turiu..ale taip zabyta, kad doh.gif doh.gif stikliukai -tai mano verinys bespalvis tongue.gif o 'palme' tai mano padaryta kaledine egle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 09, 00:11)

wub.gif vaizdelis, man ypac tas vienakojis praeivis zavi blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 09, 09:43)
ir blykiukai patiko ten kazkieno dvieju -kieno nebezinau doh.gif 

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 09, 13:55)
-bet mano interpretacija stiklinio temai ax.gif  ax.gif

idomiai ir spalva patinka 4u.gif ir egle grazi thumbup.gif maciau FB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 09 gruodžio 2009 - 14:44
antajo, nereali nuotrauka thumbup.gif ir tie žmogeliukai man labai patinka
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
antajo,o tu tas sviesytes kartais ne su filtru isgavai?vis galvoju,kad neblogai butu toki isigyti.Ne daug kainuoja,ir naktinem nuotruakom labai grazumo daduoda wub.gif
Atsakyti