QUOTE(*Citra* @ 2009 12 05, 18:35)
Nikon D80 su Nikkors 50mm f1.8. Jei reikia ciut pasarpinu, ir su PS patvarkau.
Kaip faina mini studijele : Klausyk o fonas cia pas tave is kokio materiolo? (juodas ir baltas).
hmm..nu nikono kazkaip net nesvarsciau pirkti..
jie brangesni ir stiklai ju brangesni..negi jau taip skiriasi nuo canonu??? kaip bebutu tavo nuotraukos laaaaaaaaaaaabai ryskios..kartais nerealiai..todel pagalvojau, kad pasharpini jas
o del studijeles..tai jo..cia mano arkliukas..man labai patika..gal ir "negaminu meno".. bet pokolkas zmonems patinka..
baltas fonas, tai drobe..pirkau spec..o juodas..tiesiog didele paklode
QUOTE(Asanti @ 2009 12 06, 13:30)
Labux.
Niu ką - antras ND. Persiprašau, bet ir vėl apelsinas!
Ar praleidžiat?
puikiai matosi ryskumo zonos pasikeitimai..man tinka
QUOTE(Rico @ 2009 12 06, 16:16)
As dar pora rudens nuotrauku ikelsiu
Voveriukas
Grybukas
voveriukas nerealus.. o koki objektyva naudojai..nes jie taip arti ne visada prieina..na nebent pilna sauja riesutu
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 19:09)
oi, kaip nespėju su jumis koja kojon žengti
įkeliu pabandymus į stiklinio temą, tik nesu tikra ar aš čia nenusigrybavau į pievas...
nu, atiduodu jūsų teismui "stiklinį atspindį" kaip įrodymą, kad galvojau ir bandžiau... iš tikro nelabai man ta tema gaunasi kažką sugalvot
labai liux atspindys..man tas juodas isvis super
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 22:16)
kaip dėkinga jums už komentarus tiesiog aukso vertes patarimai, labai labai jums ačiū!!!!!! dabar jau gulsiu, klaupsiu prieš savo modeliuką, bandysiu bandysiu ir dar kartą bandysiu o su fotoaparatu rankose, tai turbūt nė nesvajot apie gerą ryškuma?...
geras tas ryskumas pas tave..tik kad jis i pakausi sufokusuotas buvo, o ne i akytes..patiko tox kampas..tik va blico tokio ir as nemegstu..gal jei butu paziurejus i tave mergyte tai butu kitaip..o siuo atveju sviecia pakausis.. taciau siaip tokios nuleistos akytes man patinka..butu tike prie kokio lango ir JB
nerealus modeliukas
as stova naudoju tik autoportretams ir naktiniam fotkinimui.. visa kita rankose..tiesiog tvirtai laikyt fotika reik ir alkunes prie sonu
o jei randi kur atsiremt, butinai pasinaudok..
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 06, 22:23)
man sunkiai su stiklu sekesi,
kiek fotkinu netnkina manes rezultatas, keliu viena is ju, labai papratas kadras..
puiki atvirute..tik kaip ir sakiau pries tai..nuklonink ta virvute
QUOTE(laurx @ 2009 12 07, 11:13)
Ryskejanti asmenybe.
labai liux..patinka jb ir grudas.. tik biski apkarpyta stipriai..truksta erdves..
Melodi, puikus kaledinis koliazas
aciu visoms kas komentavo mano nuotrauoms..kokybes ten netruksta, tik matyt suspaudziant nukentejo..be to..ten tokia ideja..apsvietimas..viskas..
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 12 07, 15:51)
Kaledine
super.. tikrai pakvipo kaledom...puikus aglute bokeh
fainulka tas penkiasdesimtukas..nerealios fotkes..nekenciu, kad teko ji grazint