Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 12 07, 10:01)
melodi, nerealiai bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

QUOTE(laurx @ 2009 12 07, 12:13)
Sveikos,

Melodi, nereali foto sesija  bigsmile.gif  wub.gif.

Ikeliu viena nautraukyte jusu teismui. Labai joje sukeltas ISO todel triuksmas didziulis, bet nemoku jo panaikint, o ir nezinau ar is vis imanoma tai padaryti  verysad.gif . Gal galetumete pasakyti ka jus darytumete kitaip, ka koreguotumete?  4u.gif

Ryskejanti asmenybe.

QUOTE(olo @ 2009 12 07, 13:23)
Kazkas nuostabaus ! Labai patiko ! Kaledine nuotaika perteikta 110% !

Aciu bigsmile.gif

Laurx, visai geras kadras. Man tai uztenka erdves. 4u.gif O del triuksmu tai galima bandyt nuiminet, bet ir ryskumas kazkiek kentes smile.gif Man tai labai nekliuva triuksmai mirksiukas.gif

Atsakyti

QUOTE(DI @ 2009 12 07, 09:48)
Zana, butu labai fainas atvirukas, tik reiketu nuklonuoti sniureli smile.gif

blush2.gif nebandziau niekad klonuoti blush2.gif reiks isbandyti 4u.gif

dekui uz ivertinima ir kritika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 12 07, 11:22)
tai kad viskas cia gerai, ir triuksmo ne per daug..  unsure.gif  o duaigua is sios nuotraukos nieko ir nepadarysi nes kadras suspaustas ir judeti jame vietos jau nera. Siaip viskas su juo cia gerai smile.gif gal kitos ka protingiau pasakys  blush2.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 07, 12:00)
Laurux, man patiko portretukas  bigsmile.gif

QUOTE(deiido @ 2009 12 07, 12:05)
man labai gražu  wub.gif  tik truputį erdvės viršuje kur rankos norisi.. ax.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 12 07, 12:32)
Laurx, visai geras kadras. Man tai uztenka erdves. 4u.gif O del triuksmu tai galima bandyt nuiminet, bet ir ryskumas kazkiek kentes smile.gif  Man tai labai nekliuva triuksmai mirksiukas.gif

Dekui uz pastebejimus ir nuomones 4u.gif . O del triuksmu, tai ISO pas mane buvo auksciausias uzkeltas 3200, todel jei foto didesne kelciau, tai iskart jie labai matytus.
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 12 07, 15:13)
Dekui uz pastebejimus ir nuomones  4u.gif . O del triuksmu, tai ISO pas mane buvo auksciausias uzkeltas 3200, todel jei foto didesne kelciau, tai iskart jie labai matytus.

as su tokiu ISO net nesu bandzius fotkint rolleyes.gif max 800 uzkelus buvau ir tai jau kaip triuksmavo fotikas.... o tavo sumazintam variante tikrai nieko baisaus
Atsakyti
Kaledine ax.gif
user posted image
Atsakyti
MELODI, waw, super thumbup.gif 50ukas 1.8 ar 1.4?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 05, 18:35)
Nikon D80 su Nikkors 50mm f1.8. Jei reikia ciut pasarpinu, ir su PS patvarkau.

Kaip faina mini studijele  :  Klausyk o fonas cia pas tave is kokio materiolo? (juodas ir baltas).

hmm..nu nikono kazkaip net nesvarsciau pirkti.. g.gif jie brangesni ir stiklai ju brangesni..negi jau taip skiriasi nuo canonu??? kaip bebutu tavo nuotraukos laaaaaaaaaaaabai ryskios..kartais nerealiai..todel pagalvojau, kad pasharpini jas ax.gif

o del studijeles..tai jo..cia mano arkliukas..man labai patika..gal ir "negaminu meno".. bet pokolkas zmonems patinka.. blush2.gif baltas fonas, tai drobe..pirkau spec..o juodas..tiesiog didele paklode biggrin.gif

QUOTE(Asanti @ 2009 12 06, 13:30)
Labux.

Niu ką - antras ND. Persiprašau, bet ir vėl apelsinas!
Ar praleidžiat? 

puikiai matosi ryskumo zonos pasikeitimai..man tinka thumbup.gif

QUOTE(Rico @ 2009 12 06, 16:16)
As dar pora rudens nuotrauku ikelsiu

Voveriukas

Grybukas

voveriukas nerealus.. o koki objektyva naudojai..nes jie taip arti ne visada prieina..na nebent pilna sauja riesutu lotuliukas.gif

QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 19:09)

oi, kaip nespėju su jumis koja kojon žengti 
įkeliu pabandymus į stiklinio temą, tik nesu tikra ar aš čia nenusigrybavau į pievas...
nu, atiduodu jūsų teismui "stiklinį atspindį" kaip įrodymą, kad galvojau ir bandžiau...  iš tikro nelabai man ta tema gaunasi kažką sugalvot 

labai liux atspindys..man tas juodas isvis super thumbup.gif

QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 22:16)
kaip dėkinga jums už komentarus tiesiog aukso vertes patarimai, labai labai jums ačiū!!!!!!  dabar jau gulsiu, klaupsiu prieš savo modeliuką, bandysiu bandysiu ir dar kartą bandysiu  o su fotoaparatu rankose, tai turbūt nė nesvajot apie gerą ryškuma?...

geras tas ryskumas pas tave..tik kad jis i pakausi sufokusuotas buvo, o ne i akytes..patiko tox kampas..tik va blico tokio ir as nemegstu..gal jei butu paziurejus i tave mergyte tai butu kitaip..o siuo atveju sviecia pakausis.. taciau siaip tokios nuleistos akytes man patinka..butu tike prie kokio lango ir JB thumbup.gif nerealus modeliukas wub.gif
as stova naudoju tik autoportretams ir naktiniam fotkinimui.. visa kita rankose..tiesiog tvirtai laikyt fotika reik ir alkunes prie sonu mirksiukas.gif o jei randi kur atsiremt, butinai pasinaudok..

QUOTE(Zana4 @ 2009 12 06, 22:23)

man sunkiai su stiklu sekesi, sad.gif kiek fotkinu netnkina manes rezultatas, keliu viena is ju, labai papratas kadras..

puiki atvirute..tik kaip ir sakiau pries tai..nuklonink ta virvute mirksiukas.gif

QUOTE(laurx @ 2009 12 07, 11:13)

Ryskejanti asmenybe.

labai liux..patinka jb ir grudas.. tik biski apkarpyta stipriai..truksta erdves.. mirksiukas.gif

Melodi, puikus kaledinis koliazas thumbup.gif

aciu visoms kas komentavo mano nuotrauoms..kokybes ten netruksta, tik matyt suspaudziant nukentejo..be to..ten tokia ideja..apsvietimas..viskas..

Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 12 07, 15:51)
Kaledine  ax.gif

thumbup.gif super.. tikrai pakvipo kaledom...puikus aglute bokeh bigsmile.gif

fainulka tas penkiasdesimtukas..nerealios fotkes..nekenciu, kad teko ji grazint schmoll.gif
Atsakyti
su stiklo tema nieko nesigalvoja blush2.gif tai imetu tiesiog bandyma pagaut blikus ant MF 4u.gif
user posted image

Rico, tavo voveryte thumbup.gif o kalediniam atviruke norisi to senelio labiau atsukto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 12 07, 16:51)
Kaledine  ax.gif

jauki smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 07, 17:17)
MELODI, waw, super  thumbup.gif 50ukas 1.8 ar 1.4?

1,4 mirksiukas.gif Dekui blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mielos mergytes na nezinau i kuri skyreli parasyti verysad.gif ..bet noriu isigyti nebrangiai canon'a eos350....gal kas turi kokiu pasiulymu???? ax.gif labai dekui!
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

ateiname su smagia nuotaika...gal kas prisijungs pazaisti?... mirksiukas.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos, panos 4u.gif Manes gal jau ir neprisimenat blush2.gif
Labai jau grazios foto, negaliu nepagirt Melodi, Rico thumbup.gif Kaledine nuotaika, spalvos superines.
Daug bliku dabar bus fotkese...labai man jie grazu wub.gif

Man visiska fotkinimo krize, bet gal eglute paskatins paimt fotika i rankas.. smile.gif
Atsakyti