Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2009 12 06, 18:16)

labai vovere patiko
QUOTE(Tiny @ 2009 12 06, 18:44)
Kur tu cia ji pagavai?  bigsmile.gif  thumbup.gif

tai kad ju uk daug smile.gif))
Atsakyti
Nu fainas voveriukas koksai thumbup.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif

oi, kaip nespėju su jumis koja kojon žengti karsta.gif
įkeliu pabandymus į stiklinio temą, tik nesu tikra ar aš čia nenusigrybavau į pievas...
nu, atiduodu jūsų teismui "stiklinį atspindį" kaip įrodymą, kad galvojau ir bandžiau... iš tikro nelabai man ta tema gaunasi kažką sugalvot ax.gif blush2.gif
user posted image

ir dar vienas blush2.gif
vėl nujuodintas.....
user posted image
Atsakyti
ir mano auksaplaukė.... turbūt apšvietimo rekėjo kitokio... g.gif
user posted image
Atsakyti
deiido, man abu variantai įspūdingai atrodo, aš net nesuprantu, kas ir kaip čia padaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 21:09)
nu, atiduodu jūsų teismui "stiklinį atspindį" kaip įrodymą, kad galvojau ir bandžiau... 

Cia kazkas stiklinio apversta ir apsviesta? g.gif Idomiai ziurisi mirksiukas.gif

QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 21:44)

Nu kokia grazuole, noreciau toki modeliuka pafotkinti wub.gif
Cia su blicu, ane? Pati foto turi trukumu, nu bet modeliukas tai pasaka....
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 12 06, 22:55)
deiido, man abu variantai įspūdingai atrodo, aš net nesuprantu, kas ir kaip čia padaryta  biggrin.gif

ačiū 4u.gif čia taurė ant stalo apversta fotografuota

QUOTE(Tiny @ 2009 12 06, 23:01)
Cia kazkas stiklinio apversta ir apsviesta?  g.gif Idomiai ziurisi  mirksiukas.gif
Nu kokia grazuole, noreciau toki modeliuka pafotkinti  wub.gif
Cia su blicu, ane? Pati foto turi trukumu, nu bet modeliukas tai pasaka....

ačiukas 4u.gif su malonumu galime paskolinti modeliuką mirksiukas.gif jei nesunku, gal galėtumete išsamiau pakomentuoti trūkumus?...please 4u.gif esu visiška žaluma, bet labai labai noriu kažkada foto be trūkumų padaryti...
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 22:16)
ačiukas  4u.gif  su malonumu galime paskolinti modeliuką  mirksiukas.gif  jei nesunku, gal galėtumete išsamiau pakomentuoti trūkumus?...please  4u.gif  esu visiška žaluma, bet labai labai noriu kažkada foto be trūkumų padaryti...

Fotografavimo kampas geras 4u.gif Man truputi ardves daugiau noretusi ir gal formato kitokio. Speju, kad su blicu fotografuota, nes uz nugaros seseliai susidaro, dar kazkas apatiniame desiniame kampe demesi trikdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 06, 23:21)
Fotografavimo kampas geras  4u.gif Man truputi ardves daugiau noretusi ir gal formato kitokio. Speju, kad su blicu fotografuota, nes uz nugaros seseliai susidaro, dar kazkas apatiniame desiniame kampe demesi trikdo  4u.gif

labai labai AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, stai ir as prapuolele... Laiko nebelieka rasymui SM, bet foto visada paziuriu. Bet kad neuzmirstumet manes, tai pasistengsiu taisytis smile.gif ir aktyviau bendrauti smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 12 05, 17:57)
Kaip jums toks ?

Labai smagiai ziurisi koliaziukas thumbup.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 12 06, 11:49)

Malodi, labaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Be priekaistu! wub.gif
p.s. Sausainiai su glazura?? Gal rezeptuka galima? blush2.gif

QUOTE(solo @ 2009 12 06, 15:27)

Patiko. Paprasta, bet ziurisi graziai 4u.gif

Cia mano darbelis stiklo temai smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(deiido @ 2009 12 06, 21:44)
user posted image

Deido, tavo dukryte nuostabaus grozio wub.gif

dabar apie nuotrauka...
Kai portretukas pateiktas is taip arti norisi matyti akis. Ir jau butu daug geriau. Seseliai nera baisus, tiesa sakant man jie is vis nekliuna smile.gif bet akyciu labai truksta... Taip norisi kad ziuretu tiesiai i objektyva smile.gif
Ir dar.. vaikucius reikia stengtis fotografuoti ju aukstyje, nes kitaip jie atrodo dar mazesni nei yra smile.gif Sioj nuotraukoj irgi ''imta'' siek tiek is per aukstai.

Lauksim kitu bandymu 4u.gif
Atsakyti
DI, suuuuper tavo stiklas thumbup.gif
deiido, man ir nepatiko kad su blicu fotkinta, akytes norėtusi matyt, rodos ir ryškumo trūksta, bet modelis tikrai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kaip dėkinga jums už komentarus 4u.gif tiesiog aukso vertes patarimai, labai labai jums ačiū!!!!!! aciuks.gif dabar jau gulsiu, klaupsiu prieš savo modeliuką, bandysiu bandysiu ir dar kartą bandysiu ax.gif o su fotoaparatu rankose, tai turbūt nė nesvajot apie gerą ryškuma?... g.gif
Atsakyti