Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.
user posted image
Bet jau kaip žiauriai smirda ir nupurškus nukrito nuo apatinės eglutės dalies nemažai makaronų ( gal klijai sureagavo su dažais ).
Atsakyti
mes tai savo makaronine eglute purskem su automobiliniais dazais.nuejom su vaiku i autodetaliu parduotuve ir paprasem purskiamu dazu,tai isirinkom auksine spalva.ir gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2009 12 07, 14:20)
Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.

As tai naudoju (jau anksciau esu turejus, bet visai kam kitam) - "Oasis" firmos, cia specialiai floristikai.
Atsakyti
QUOTE(lapute32 @ 2009 12 07, 12:51)
ir mes padareme eglute is makaronu,labai graziai gavosi thumbup.gif ,bet labai gaila kad nemoku foto ikelt verysad.gif  schmoll.gif  blush2.gif ,labai jau geda.nesem siandien i darzely,nes reikejo.ir sake kad laaaabai grazu ax.gif

atsiusk foto mauceckiene@gmail.com ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas , klumpę radau ant čiukuro, nešiota, kirvarpių išlandžiota, sugalvojau padaryti dekupažą, blynas prisviles blush2.gif , ir papuošiau kalėdiškai.
Atsakyti
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko g.gif , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 22:16)
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko  g.gif , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)

Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. doh.gif Tai likusius papuošimus išsivežė MB į darbą.Nes tikrai smarvė praeina pro visus tarpelius.Dar dar,kai vaikai ėjo į mokyklas,nieko nebuvo namie galima buvo purkšti per dieną išsivėdino,bet,kai per gripo epidemiją visi sėdėjo namie nė pro kur neišėjo namie. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 07, 21:26)
Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. doh.gif Tai likusius papuošimus išsivežė MB į darbą.Nes tikrai smarvė praeina pro visus tarpelius.Dar dar,kai vaikai ėjo į mokyklas,nieko nebuvo namie galima buvo purkšti per dieną išsivėdino,bet,kai per gripo epidemiją visi sėdėjo namie nė pro kur neišėjo namie. schmoll.gif

o kur foto kalėdinių puošmenų? ax.gif pasirodyk kokių grožių padarei...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 07 gruodžio 2009 - 21:48
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 23:16)
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko  g.gif , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)

ms tai purskem balkone,ir per nakty ten laikem,kad isivedintu.kvapas buvo nemalonus,bet kad jau taip baisiai,tai nepasakyciau schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
mano šiemetinis advento vainikas.
Atsakyti
labai dailus wub.gif
Atsakyti
Apsinge, labai gražus. Man tokie mieliausi- natūralūs, šilti, beveik kvepiantys mišku smile.gif
Atsakyti