Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.
Bet jau kaip žiauriai smirda ir nupurškus nukrito nuo apatinės eglutės dalies nemažai makaronų ( gal klijai sureagavo su dažais ).
mes tai savo makaronine eglute purskem su automobiliniais dazais.nuejom su vaiku i autodetaliu parduotuve ir paprasem purskiamu dazu,tai isirinkom auksine spalva.ir gavosi
QUOTE(astike @ 2009 12 07, 14:20)
Sakykit kokiais dažais purškiat makaronines eglutes. Aš pasidariau eglutę ir ją nupurškiau tokiais dažais.
As tai naudoju (jau anksciau esu turejus, bet visai kam kitam) - "Oasis" firmos, cia specialiai floristikai.
QUOTE(lapute32 @ 2009 12 07, 12:51)
ir mes padareme eglute is makaronu,labai graziai gavosi ,bet labai gaila kad nemoku foto ikelt ,labai jau geda.nesem siandien i darzely,nes reikejo.ir sake kad laaaabai grazu
atsiusk foto mauceckiene@gmail.com ikelsiu
Ačiukas , klumpę radau ant čiukuro, nešiota, kirvarpių išlandžiota, sugalvojau padaryti dekupažą, blynas prisviles , ir papuošiau kalėdiškai.
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 22:16)
iskilo toks klausimas, o kur purskiat tas "makaronines " eglutes, nes bute speju labai smirdetu ir visur prisitasko , nes as jau susilipdziau savaja, bet nesugalvoju, kur ja nupuksti (mano dazai is masinu parduotuves)
Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. Tai likusius papuošimus išsivežė MB į darbą.Nes tikrai smarvė praeina pro visus tarpelius.Dar dar,kai vaikai ėjo į mokyklas,nieko nebuvo namie galima buvo purkšti per dieną išsivėdino,bet,kai per gripo epidemiją visi sėdėjo namie nė pro kur neišėjo namie.
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 07, 21:26)
Purškiau namie balkone,bet šeimyna pasiūto,kad smirda. Tai likusius papuošimus išsivežė MB į darbą.Nes tikrai smarvė praeina pro visus tarpelius.Dar dar,kai vaikai ėjo į mokyklas,nieko nebuvo namie galima buvo purkšti per dieną išsivėdino,bet,kai per gripo epidemiją visi sėdėjo namie nė pro kur neišėjo namie.
o kur foto kalėdinių puošmenų? pasirodyk kokių grožių padarei......
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 07, 23:16)
ms tai purskem balkone,ir per nakty ten laikem,kad isivedintu.kvapas buvo nemalonus,bet kad jau taip baisiai,tai nepasakyciau
mano šiemetinis advento vainikas.
labai dailus
Apsinge, labai gražus. Man tokie mieliausi- natūralūs, šilti, beveik kvepiantys mišku