Galu gale prisiruosiau sukonstruoti Kaledini vainika. Turejau toki nediduka sakeliu karkasa is senu laiku, tai panaudojau Dabar belieka sugalvoti, kur ji namuose graziausia pakabinti
QUOTE(cipa007 @ 2009 12 04, 01:52)
Taip čia tiesiog apklijuota medžiagos juostomis.
Papildyta:
QUOTE(cipa007 @ 2009 12 04, 01:52)
Taip čia tiesiog apklijuota medžiagos juostomis.
Cia netgi ne priklijuota. Esu maciusi graziu darbeliu sia technika. Cia paprasciausiai ispausti medziageles krasteliai i vidu.
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 12 01, 18:33)
man iškilo klausimas, kaip čia padaryta? prie kažkokio karkaso klijuota?
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 04, 15:47)
Papildyta:
Cia netgi ne priklijuota. Esu maciusi graziu darbeliu sia technika. Cia paprasciausiai ispausti medziageles krasteliai i vidu.
Aprašyme tai tikrai rašo, kad apklijuoti. Nors žinoma kaip kam išeina taip ir darom. Svarbu, kad gražu, originalu, kad džiugina mūsų pačių ir svečių akis......
pabandžiau ir aš
QUOTE(MELONIJA @ 2009 11 30, 23:57)
specialiai iš senos temos "partempiu" melonijos vainiko pagrindo idėją , gal dar kas nors pasinaudos mintimi, nes tikrai geras ir pigus būdas pasigamint pagrindą, kaip tik su tuo susidūriau, kad neradau tinkamo dydžio, nebrangaus pagrindo pirkti , o esamoj vietoj neturiu nei šakelių, nei šiaudų, nei šienelio (ką seniau panaudodavau pagrindams), žodžiu, nieko tinkamo , o vat reklaminių laikraščių prisirinkau ir susisukau mažutį vainikiuką , apsukau juostomis, gautomis sukarpius seną raudonos vilnos paltuką ir gavosi išvis "antro gyvenimo produktas" , padekoruosiu ir pakabinsiu ant durų, jei ir pradings (ko pasitaikydavo ), nuostolio nedaug ... Gaminsiu dar keletą ..
Dėkui, Melonija, už mintį
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems?
QUOTE(Enary @ 2009 12 06, 11:27)
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems?
is popieriaus pasidarai kugi ir pradedi nuo apacios klijuoti karstais klijais, kad geriau laikytusi tas kugis as ji ant butelio uzsidejau
O aš sugalvojau papuošti taip butelį,ir galėsiu kam padovanoti ,gerai klijuojasi