Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

Galu gale prisiruosiau sukonstruoti Kaledini vainika. Turejau toki nediduka sakeliu karkasa is senu laiku, tai panaudojau smile.gif Dabar belieka sugalvoti, kur ji namuose graziausia pakabinti rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2009 12 04, 01:52)
Taip čia tiesiog apklijuota medžiagos juostomis.  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(cipa007 @ 2009 12 04, 01:52)
Taip čia tiesiog apklijuota medžiagos juostomis.  mirksiukas.gif

Cia netgi ne priklijuota. Esu maciusi graziu darbeliu sia technika. Cia paprasciausiai ispausti medziageles krasteliai i vidu.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(bonda @ 2009 12 03, 15:13)

Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 12 01, 18:33)
Ikeliu ir as pirmaji gyvenime savo ranku darbo mena  blush2.gif

user posted image

man iškilo klausimas, kaip čia padaryta? prie kažkokio karkaso klijuota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 12 04, 15:47)
Papildyta:
Cia netgi ne priklijuota. Esu maciusi graziu darbeliu sia technika. Cia paprasciausiai ispausti medziageles krasteliai i vidu.

Aprašyme tai tikrai rašo, kad apklijuoti. mirksiukas.gif Nors žinoma kaip kam išeina taip ir darom. Svarbu, kad gražu, originalu, kad džiugina mūsų pačių ir svečių akis...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 05 gruodžio 2009 - 18:53
user posted image pabandžiau ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2009 11 30, 23:57)

specialiai iš senos temos "partempiu" melonijos vainiko pagrindo idėją smile.gif , gal dar kas nors pasinaudos mintimi, nes tikrai geras ir pigus būdas pasigamint pagrindą, kaip tik su tuo susidūriau, kad neradau tinkamo dydžio, nebrangaus pagrindo pirkti doh.gif , o esamoj vietoj neturiu nei šakelių, nei šiaudų, nei šienelio (ką seniau panaudodavau pagrindams), žodžiu, nieko tinkamo biggrin.gif , o vat reklaminių laikraščių prisirinkau ir susisukau mažutį vainikiuką drinks_cheers.gif , apsukau juostomis, gautomis sukarpius seną raudonos vilnos paltuką ir gavosi išvis "antro gyvenimo produktas" drinks_cheers.gif , padekoruosiu ir pakabinsiu ant durų, jei ir pradings (ko pasitaikydavo hihihi.gif ), nuostolio nedaug smile.gif ... Gaminsiu dar keletą cool.gif ..

Dėkui, Melonija, už mintį 4u.gif
Atsakyti
po ilgu seiliu varvinimu padariau ir as eglute,bei maza buteliuka papuosiau ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulkaxx: 06 gruodžio 2009 - 01:15
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 04, 15:14)
user posted image

Grazu, paprasta, miela wub.gif
Atsakyti
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 06, 11:27)
Plzzzz, plzzzz, plzzzzzz...tikiu, kad jau buvo kazkur rasyta, bet bukit geros, pasikartokit- ant ko tuos makaronus klijuojate eglutems? unsure.gif

is popieriaus pasidarai kugi ir pradedi nuo apacios klijuoti karstais klijais, kad geriau laikytusi tas kugis as ji ant butelio uzsidejau wink.gif
Atsakyti
O aš sugalvojau papuošti taip butelį,ir galėsiu kam padovanoti smile.gif,gerai klijuojasi
Atsakyti