labai grazus visu jusu darbeliai,SAUNUOLES raros kudikeliai...tai is karto atsiprasau uz savo nuomone,bet kai pamaciau,nes siurpas per kuna nubego,kaip mire leliukai atrodo na dar karta atsiprasau,bet cia tik mano nuomone.
QUOTE(julitass @ 2010 12 17, 17:47)
labai grazus visu jusu darbeliai,SAUNUOLES raros kudikeliai...tai is karto atsiprasau uz savo nuomone,bet kai pamaciau,nes siurpas per kuna nubego,kaip mire leliukai atrodo na dar karta atsiprasau,bet cia tik mano nuomone.
Nieko tokio labai jau laki Jūsų fantazija
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 15:44)
Mes irgi darėm tokius "makaroninius" angeliukus ir stovėdama prie lentynos galvojau ar imti ragerlius su garbanėlėm ir vis tik paėmiau papratsus. Ir mes dažėm geltonai Bet vistek jie mane veža.
QUOTE(editamazoji @ 2010 12 17, 20:03)
Mes irgi darėm tokius "makaroninius" angeliukus ir stovėdama prie lentynos galvojau ar imti ragerlius su garbanėlėm ir vis tik paėmiau papratsus. Ir mes dažėm geltonai Bet vistek jie mane veža.
o su kuo dazet? mes cia su taisauromobiliniais purskem
QUOTE(baltė @ 2010 12 17, 15:20)
Nuostabūs burbulai Man labai patiko.
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 20:56)
o su kuo dazet? mes cia su taisauromobiliniais purskem
Aš pirkau Senukuose aerozolinius purškiamus dažus. Nemanau, ka jie automobiliniai prirašyta, kad tinka medžiui plastikui ir t.t. Bet akcija buvo tik sidabriniam ir auksiniam atspalviui (po 9,5lt), o kitos spalvos 19,5lt- sena kaina. Susiprato verslininkai kad ant šitų kiekio daugiau biznio bus, nei ant antkainio
tai auksiniai tai jo, buna ir ten viskiem remeliam tai su tais irgi purskem. o sidabriniai tai daugiausia auto
QUOTE(Tukiuke @ 2010 12 18, 12:28)
o man cia visai viskas ok, ne per daug ir ne per mazai,
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 15:44)
papasakokite kaip jus ir is ko ta galva angeliuko padarot?
Mano makaroninė eglutė.