Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

labai grazus visu jusu darbeliai,SAUNUOLES wub.gif raros kudikeliai...tai is karto atsiprasau uz savo nuomone,bet kai pamaciau,nes siurpas per kuna nubego,kaip mire leliukai atrodo verysad.gif na dar karta atsiprasau,bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 12 17, 17:47)
labai grazus visu jusu darbeliai,SAUNUOLES wub.gif  raros kudikeliai...tai is karto atsiprasau uz savo nuomone,bet kai pamaciau,nes siurpas per kuna nubego,kaip mire leliukai atrodo  verysad.gif  na dar karta atsiprasau,bet cia tik mano nuomone.

Nieko tokio smile.gif labai jau laki Jūsų fantazija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 15:44)
va koki makaroniniai angeliukai  bigsmile.gif
user posted image

Mes irgi darėm tokius "makaroninius" angeliukus ir stovėdama prie lentynos galvojau ar imti ragerlius su garbanėlėm ir vis tik paėmiau papratsus. Ir mes dažėm geltonai mirksiukas.gif Bet vistek jie mane veža.
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 12 17, 20:03)
Mes irgi darėm tokius "makaroninius" angeliukus ir stovėdama prie lentynos galvojau ar imti ragerlius su garbanėlėm ir vis tik paėmiau papratsus. Ir mes dažėm geltonai  mirksiukas.gif  Bet vistek jie mane veža.

o su kuo dazet? mes cia su taisauromobiliniais purskem
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 17, 15:20)

Čia dar truputis kalėdinės nuotaikos:

"Kalėdinių legendų keliautojai"

Nuostabūs burbulai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 20:56)
o su kuo dazet? mes cia su taisauromobiliniais purskem

Aš pirkau Senukuose aerozolinius purškiamus dažus. Nemanau, ka jie automobiliniai g.gif prirašyta, kad tinka medžiui plastikui ir t.t. Bet akcija buvo tik sidabriniam ir auksiniam atspalviui (po 9,5lt), o kitos spalvos 19,5lt- sena kaina. bigsmile.gif Susiprato verslininkai kad ant šitų kiekio daugiau biznio bus, nei ant antkainio lotuliukas.gif
Atsakyti
tai auksiniai tai jo, buna ir ten viskiem remeliam tai su tais irgi purskem. o sidabriniai tai daugiausia auto biggrin.gif
Atsakyti
mano kukli eglute siek tiek medziagu pritruko doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2010 12 18, 12:28)
mano kukli eglute siek tiek medziagu pritruko doh.gif
user posted image

o man cia visai viskas ok, ne per daug ir ne per mazai, thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 15:44)
va koki makaroniniai angeliukai  bigsmile.gif
user posted image

papasakokite kaip jus ir is ko ta galva angeliuko padarot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolka111 @ 2010 12 18, 12:44)
papasakokite kaip jus ir is ko ta galva angeliuko padarot? g.gif

cia riesutas lazdyno biggrin.gif nors kelis daremis modelino galvas.. bet patogiau is riesuto tongue.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mano makaroninė eglutė. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2010 12 19, 22:51)
Mano makaroninė eglutė.  ax.gif

paprasta, bet labai simpatiska wub.gif
Atsakyti