Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 06, 10:24)
kaip daryti burbulus - ČIA

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(sigita @ 2010 12 06, 17:19)
grazuuuuuu. Cia samanos?

taip samanos mirksiukas.gif

QUOTE(kutvelyteee @ 2010 12 06, 21:23)
ikelsiu as savo kelis darbelius smile.gif

grazu, ypa ctie burbulai is siulu wub.gif

QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 07, 01:10)
Matau, čia daug kas skundžiasi, kad apelsinai paruduoja džiovinami. Mielai pasidalinsiu savo metodu, kuriuo džiovinant tikrai niekas neparuduoja. Aš tiesiog sudedu įvairių citrusų riekeles orkaitėje ant grotelių, įjungiu vėjelį ir nustatau 50 laipsnių temperatūrą. Džiovinu kelias dienas po kelias valandas. Dar nė karto neparudavo, o ir namai skaniai kvepia.

istisai kelias valandas laikai prie 50? ax.gif ax.gif
as panasiai dziovinau, tik po 10 min, atvesta, vel..nu zaidimas toks...bet buvo ir parudavusiu unsure.gif nu labai stebet reik ir zaist mirksiukas.gif
beja, darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 16:06)
viena eglute  nufotkijau ax.gif , nes isnesiau jau i darzeli biggrin.gif

user posted image

super!
Atsakyti
Vat ka as galiu pasiulit dar idomi man jau bent pasrode ideja

user posted image

ir labai lengvai sia puokste galima pasigaminti
Atsakyti
user posted image
bandau pasirodyt ir as su savo darbeliu ax.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai, tikros auksarankės.
O čia mano eglutė, tik vėliau dar papuošiau gėlytėmis iš susuktų citrinų žievelių:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 07, 14:43)
Vat ka as galiu pasiulit dar idomi man jau bent pasrode ideja

Super ideja ir super lengvai padaroma thumbup.gif siandien leksiu su vaikais i miska sakeliu rinkt.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 08 gruodžio 2010 - 09:09
Sveikutes, na stai pirmas blynas mano ax.gif Sis vainikas bus ant stalo, vidury desiu 4 raudonas cilindro formos zvakes, ju dar neturiu, bet bus. zvakiu apacia aprisiu zaliu kaspinu, kad tuscias pagrindas neatrodytu. Na o jei negraziai bus, nerisiu to kaspino biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 08, 11:20)
Sveikutes, na stai pirmas blynas mano ax.gif  Sis vainikas bus ant stalo, vidury desiu 4 raudonas cilindro formos zvakes, ju dar neturiu, bet bus. zvakiu apacia aprisiu zaliu kaspinu, kad tuscias pagrindas neatrodytu. Na o jei negraziai bus, nerisiu to kaspino biggrin.gif
user posted image

labai grazhu wub.gif wub.gif wub.gif , ash ir kazhko panashaus norechiau, tik kankorezhiu neturiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 12 08, 13:38)
labai grazhu  wub.gif  wub.gif  wub.gif , ash ir kazhko panashaus norechiau, tik kankorezhiu neturiu sad.gif

Is kastonu galima dar padaryti, tik apipurksti tada reiktu. ne taip graziai atrodo, bet savotiskai idomiai 4u.gif
Papildyta:
Sunaus darbas i mokykla ax.gif Konkoreziu neturejom tai emem kastonus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 08, 11:20)

Labutis, o kaip sujungiat kankorėžiukus ar kaštonus?
Atsakyti
editamazoji, su karštais klijais labai lengvai ir greitai prisiklijuoja mirksiukas.gif

mergaitės, norėjau paklausti jūsų, kaip pagaminti tokią eglutę???? Tiksliau, kaip prie pagrindo prilipinti plaušą????

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 08 gruodžio 2010 - 20:06
prie kokio tik nori, issikirpk is kartono, is siaudu pasidaryk, is putplascio, fantazijai ribu nera... smile.gif
Atsakyti