Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

nijolevar nuostabios snaiges wub.gif
georgiana - taip ir jauciu kaledu kvapa namie thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki....060803/snaiges/
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33)
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki....060803/snaiges/

Super thumbup.gif. Šį savaitgalį ir aš tuom užsiimiau smile.gif. Askleiskite paslaptį su kuo susukote tą popieriaus juostelę? Aš sukau ant ausų krapštukų , bet labai ilgas procesas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 05, 21:54)
Kaledinis saldus zaisliukas eglutei ir ne tik smile.gif

Norėjau paklausti ant ko daryta?
Atsakyti
Šį savaitgalį pagaminau sesei namams papuošti:

user posted image

user posted image
Papildyta:

M.A.M.A labai gražus darbeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepiuke: 05 gruodžio 2010 - 21:11
QUOTE(1cesna1 @ 2010 12 05, 21:54)
Super  thumbup.gif. Šį savaitgalį ir aš tuom užsiimiau  smile.gif. Askleiskite paslaptį su kuo susukote tą popieriaus juostelę? Aš sukau ant ausų krapštukų , bet labai ilgas procesas  mirksiukas.gif

acius,sukau ant rusu laiku vaselio lotuliukas.gif bandziau ant dideles adatos sukt bet nelabai dideles tada gavos snaiges
Atsakyti
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda_saulė: 06 gruodžio 2010 - 08:32
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 21:06)
nijolevar nuostabios snaiges  wub.gif
georgiana - taip ir jauciu kaledu kvapa namie  thumbup.gif

aciu uz pagyrimus, persiunciu tau i namucius citrinu, apelsinu, granatu ir cinamono kvapa 4u.gif bet jau burbulu grozis na tikrai auksaranke mamka 4u.gif
o as vat nuziurejau ir ivaldziau kauno senukuose sodo skyriuje yra po pigiai vainiku jie kainave apie 14 Lt., bet kaina numusta perpuse nes angelas suluzes jis tipo vainiko virsuneje turejo sedet lotuliukas.gif bet siaip visa kita geram stovi, tai bandysiu lipdyt kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 08:55)
burbulai puost egle ir namus (bet jiems reik jau dideles egles)

labai grazus thumbup.gif thumbup.gif o kaip jie daromi? 4u.gif

QUOTE(nijolevar @ 2010 12 05, 19:24)
Labas,idedu dar keleta savo snaigiu.Čia pernykštės  ax.gif

superines wub.gif

QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33)
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit

labai

viskas prisikarpysiu darbe juosteliu su aparatu -namie bandysiu 4u.gif sugundet galutinai wub.gif

QUOTE(Pepiuke @ 2010 12 05, 21:09)
Šį savaitgalį pagaminau sesei namams papuošti:

labai labai wub.gif o vainiko sakutes klijuotos ar ristos? ax.gif ir kas tie balti bumbulai ant eglutes? bigsmile.gif

QUOTE(juoda_saulė @ 2010 12 06, 08:31)
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui biggrin.gif

va cia ideja thumbup.gif aciuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 gruodžio 2010 - 09:46
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 09:45)
labai grazus thumbup.gif  thumbup.gif o kaip jie daromi? 4u.gif

kaip daryti burbulus - ČIA

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 09:45)
labai labai wub.gif o vainiko sakutes klijuotos ar ristos? ax.gif ir kas tie balti bumbulai ant eglutes? bigsmile.gif

Sakeles ristos su vielute. Bumbulus pries keleta metu pirkau thomas philips, jie kaip veltinis, manau lengvai galima nusivelti visokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepiuke: 06 gruodžio 2010 - 10:46
QUOTE(rara @ 2010 11 29, 19:50)
Štai mano kalėdiniai eglutės papuošimai - kiškučiai  smile.gif nes kiti metai yra kiškio metai smile.gif

wub.gif Nuostabūs ir išskirtiniai wub.gif

Gal turit po ranka nuorodų su žibinto gamyba? Dukriukui reikia į darželį, kai nereikėjo mačiau, o dabar ant greičio ir neberandu blush2.gif
Atsakyti