nijolevar nuostabios snaiges
georgiana - taip ir jauciu kaledu kvapa namie
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki....060803/snaiges/
QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33)
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit http://public.fotki....060803/snaiges/
Super . Šį savaitgalį ir aš tuom užsiimiau . Askleiskite paslaptį su kuo susukote tą popieriaus juostelę? Aš sukau ant ausų krapštukų , bet labai ilgas procesas
QUOTE(knielita @ 2010 12 05, 21:54)
Kaledinis saldus zaisliukas eglutei ir ne tik
Norėjau paklausti ant ko daryta?
QUOTE(1cesna1 @ 2010 12 05, 21:54)
Super . Šį savaitgalį ir aš tuom užsiimiau . Askleiskite paslaptį su kuo susukote tą popieriaus juostelę? Aš sukau ant ausų krapštukų , bet labai ilgas procesas
acius,sukau ant rusu laiku vaselio bandziau ant dideles adatos sukt bet nelabai dideles tada gavos snaiges
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 21:06)
aciu uz pagyrimus, persiunciu tau i namucius citrinu, apelsinu, granatu ir cinamono kvapa bet jau burbulu grozis na tikrai auksaranke mamka
o as vat nuziurejau ir ivaldziau kauno senukuose sodo skyriuje yra po pigiai vainiku jie kainave apie 14 Lt., bet kaina numusta perpuse nes angelas suluzes jis tipo vainiko virsuneje turejo sedet bet siaip visa kita geram stovi, tai bandysiu lipdyt kazka
QUOTE(rugsėjė @ 2010 12 05, 08:55)
burbulai puost egle ir namus (bet jiems reik jau dideles egles)
labai grazus o kaip jie daromi?
QUOTE(nijolevar @ 2010 12 05, 19:24)
Labas,idedu dar keleta savo snaigiu.Čia pernykštės
superines
QUOTE(just me @ 2010 12 05, 20:33)
sveikos,labai grazus visu darbeliai,vaiko darzely aukletoja paprase padet pakarpyt snaigiu,kadangi karpyt man neiseina tai bandziau kitokias snaiges padaryt,beje pirma karta dariau paziurekit ir ivertinkit
labai
viskas prisikarpysiu darbe juosteliu su aparatu -namie bandysiu sugundet galutinai
QUOTE(Pepiuke @ 2010 12 05, 21:09)
Šį savaitgalį pagaminau sesei namams papuošti:
labai labai o vainiko sakutes klijuotos ar ristos? ir kas tie balti bumbulai ant eglutes?
QUOTE(juoda_saulė @ 2010 12 06, 08:31)
nors ne manęs klausiat, aš suku ant medinių iešmelių (virtuvėj naudojamų), bukąjį galą įpjaunu, kad galėčiau įspraust juostelės kraštelį ir suku. darbas vyksta tikrai lengvai ir sparčiai, pavyksta ir penkiamečiui
va cia ideja aciuu
QUOTE(bonda @ 2010 12 06, 09:45)
labai labai o vainiko sakutes klijuotos ar ristos? ir kas tie balti bumbulai ant eglutes?
Sakeles ristos su vielute. Bumbulus pries keleta metu pirkau thomas philips, jie kaip veltinis, manau lengvai galima nusivelti visokiu
QUOTE(rara @ 2010 11 29, 19:50)
Štai mano kalėdiniai eglutės papuošimai - kiškučiai nes kiti metai yra kiškio metai
Nuostabūs ir išskirtiniai
Gal turit po ranka nuorodų su žibinto gamyba? Dukriukui reikia į darželį, kai nereikėjo mačiau, o dabar ant greičio ir neberandu