Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(cocci @ 2010 12 02, 12:58)
Gaunasi tai gerai, vakar pradejau daryti daugiau, tai is mazuciu gavosi tokios didokos didokos. biggrin.gif  Nes ziuri i snaigele ir galvoji "oj cia dar daedesiu, cia dadesiu" ir taip ziurek jau jinai didele thumbup.gif  siaip labai geras uzsiemimas jei vakare nera ka veikti prie kokio filmo biggrin.gif
susigundyk, pamatysi, kaip patiks 4u.gif

veik tai turiu ka biggrin.gif

o ant ko suki? daug klijuoji? ar tik galiukus? turi tu apvaliu formu, kur idet? ar kazkiap kitaip sukies? blush2.gif

QUOTE(Afters @ 2010 12 02, 13:02)
Kaip sudžiovinti apelsinus, kad jie nebūtų pajuodę?  biggrin.gif  biggrin.gif

va cia tai jooo... siemet ir as bandziau biggrin.gif labai atsargiai reik cool.gif cool.gif as kruva ismeciau cool.gif bet pirma syki -tai gal norma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2010 12 02, 11:02)

as kazkur skaiciau, kad druskoje uzkastus dziovina. smile.gif

QUOTE(bonda @ 2010 12 02, 11:07)
o ant ko suki? daug klijuoji? ar tik galiukus? turi tu apvaliu formu, kur idet? ar kazkiap kitaip sukies? blush2.gif 

Suku su pirstais, bandziau ant vaselio ar virbalo sukti, niekas man ten nesigauna, nesisuka jie taip, tai tarp pirstu suku paprastai. Klijuoju su lipalo klijais popieriui, tais skystokais baltais, ir tai tik galus. Nusipirkau liniuote su skrituliukais, tai dabar ten dedu. o kai neturejau liniuotes, tai kaip forma pasitarnaudavo lipnios juostos ritinelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2010 12 02, 13:02)

o kada jie pajuosta? t.y. kiek dienų po džiovinimo? Aš džiovinau citrinų ir apelsinų griežinėlius, kol kas nei tie, nei tie nepajuodę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 12 02, 15:52)
o kada jie pajuosta? t.y. kiek dienų po džiovinimo? Aš džiovinau citrinų ir apelsinų griežinėlius, kol kas nei tie, nei tie nepajuodę...  g.gif

kai dziovini greituoju budu -orkaitej -tai biski praziurejus -ir pajuosta mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas karta ateinu i sia tema pasigrozeti Jusu darbais, si syki idedu savo darba.

Aciu uz vainiko ideja, tik savo variante naudojau siena, o ne samanas

user posted image
Atsakyti
user posted image

Kaip tokius pasidaryti g.gif
Atsakyti
labai gražių darbų prisižiūrėjau, labai gražus ir vainikas ir katinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2010 12 03, 17:54)
user posted image

Kaip tokius pasidaryti  g.gif

Na nezinau kaip cia padaryta, bet as pasiemiau mandarinus ir su peiliuku atsargiai tokias juosteles is odeles ispjaustinejau (ir dar i pati mandarina ipjoviau, kad geriau vidus isdziutu) ir jau savaite kaip ant radiatoriaus dziusta.. pakolkas vaizdeliu esu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit įdėjų kaip pasidaryt Sniego Senį? rolleyes.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos,
parodysiu ir as savo kalediny vainika 4u.gif

user posted image
biski per daug iskrudo,nes dujine per kaitri doh.gif

user posted image
ir va cia tas pats nuspalvintas
Atsakyti
Fifux'e, įspūdinga thumbup.gif

Ta proga pasigirsiu ir aš savo kalėdinėm dekoracijom ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
burbulai puost egle ir namus (bet jiems reik jau dideles egles)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 05 gruodžio 2010 - 08:56