Gal kas turi idėjų kaip pasipuošti balkoną?
QUOTE(Amiala @ 2010 11 30, 00:18)
Gal kas turi idėjų kaip pasipuošti balkoną?
Medžio šakas galima pririšti valu abiejuose galuose, pritvirtinti ant balkono krašto, apkabinėti raudonais obuoliukais (geriausia pirktiniai) ir nuleisti šakas. Labai gražiai atrodo, visi praeiviai vienais metais apžiūrinėdavo sustoję.
QUOTE(rosa86 @ 2010 11 29, 23:54)
Medžio šakas galima pririšti valu abiejuose galuose, pritvirtinti ant balkono krašto, apkabinėti raudonais obuoliukais (geriausia pirktiniai) ir nuleisti šakas. Labai gražiai atrodo, visi praeiviai vienais metais apžiūrinėdavo sustoję.
Gal foto turi
O gal kas nors turite minčių, ar kur nors matėt, kaip papuošti nuosavą kiemą? pvz. vartus, laiptus, terasą, ar ką nors ant medžių prikabinėt?
Papildyta:
Oi, radau panašią temą:
http://www.supermama...showtopic=55553
Bet jei kas nors turite ką pasiūlyti- būsiu dėkinga.
Papildyta:
Oi, radau panašią temą:
http://www.supermama...showtopic=55553
Bet jei kas nors turite ką pasiūlyti- būsiu dėkinga.
QUOTE(Cosette @ 2010 11 26, 17:03)
prašom parodyt
dar nenufotkijau
QUOTE(Sporto klubas G7 @ 2010 11 27, 00:17)
Kaip grazu genealu, tai kas yra paprasta
ale atrandat senienas mano nors trecius metus tie patys pasitarnaus tik perpuosiu kasmet
QUOTE(neformali @ 2010 11 29, 09:58)
As tai ysivaizduoju kad ant nieko, tiesiog su karstais klijais lipdyti tuos konkorezius vienas prie kito
butent taip ir dariau, viena prie kito karstais klijais lipinau
QUOTE(masiania @ 2010 11 29, 13:18)
Mums darzelyje liepe padaryti Kaledini vainika. Stai kas gavosi is senos dirbtines eglutes ir gofruoto popieriaus
geles super
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 29, 19:29)
Pagrindui paėmiau dėžę nuo laikrodžio, kur buvo supakuotas. Ten kartonas storesnis. Iškirpau du žiedus, apvyniojau tapeto apdailos juosta.
o klijavai ar risai tuos saldainius?
QUOTE(rara @ 2010 11 29, 19:50)
Štai mano kalėdiniai eglutės papuošimai - kiškučiai nes kiti metai yra kiškio metai
labai labai ir paltukai kokie zavus pas kiskucius velti
QUOTE(bonda @ 2010 11 30, 14:33)
senai man jos grazu,bet be to irankio, kur galetum uzkist galiuka popieriaus, kad susukt -tikrai labai sunku vis pabega ir pabega
O jei ant dideles adatos tos kurios adimui ?
QUOTE(**sea** @ 2010 11 30, 15:49)
O jei ant dideles adatos tos kurios adimui ?
nu reikia bandyti gal ir pavyks as tai uzsipypinau isejo tik vos ne istysia klijuojant. tik as ne tokias dariau -man ten tokiom popierinem gelytem riekejo daug suvyniot...nu tai aciu sakaiu, daugiau be kazkokio tokio irankio ne nebandysiu
QUOTE(bonda @ 2010 11 30, 13:00)
o klijavai ar risai tuos saldainius?
Klijavau karštais klijais už saldainio popieriuko galo. Saldainis visas laisvai kabo.Kai nori jį išimti, nebūtina nuplėšti. Atsuki vieną galą, išimi saldainį, o popieriukus palieku. Tegul puošia vainiką
Pasirodysiu kaip šiemet laukiame Kalėdų Kojines mezgiau mokyklos laikais, todėl tokios kreivos, tik vyro kojinę mezgiau pernai
kokios kojines O tai kad mokykloje megztos - dar labiau zavi
Nuostabi kompozicija
Nuostabi kompozicija