Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(cipa007 @ 2010 11 28, 16:28)
Reiškia aš ne tokius naudoju.  doh.gif
Mano tokie ir jų kaina apie 20lt.
user posted image

5 lt. Va tokia kaina tai man tinka, kaip ne profesionalui. Nes senukuose tai tik tu po 20 lt yra..po 10 lt tik spalvoti.
Bazej maciau po 10 lt kazkokie, bet dar nepirkau, reik pigesnius isbandyt.

Ačiū už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sporto klubas G7 @ 2010 11 27, 02:17)
Kaip grazu  thumbup.gif  genealu, tai kas yra paprasta  thumbup.gif

Kokie grazus burbulais is konkoreziu wub.gif wub.gif Nerealiai! O sakykit panos, is kur Jus gaunat konkoreziu? Miske? Reikia ir man eit paieskot, nes ir as noriu toki burbula grazu pasidaryti wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite pasakyti ant ko dėti tokį grožį ir su kuo tvirtinti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2010 11 29, 11:49)
Sveikos,
Gal galite pasakyti ant ko dėti tokį grožį ir su kuo tvirtinti?
user posted image

As tai ysivaizduoju kad ant nieko, tiesiog su karstais klijais lipdyti tuos konkorezius vienas prie kito smile.gif
Atsakyti
Nuostabi kompozicija is konkoreziu!
Mums darzelyje liepe padaryti Kaledini vainika. Stai kas gavosi is senos dirbtines eglutes ir gofruoto popieriaus
user posted image
Gele dariau pagal http://blog.kp.ru/us.../post123467087/
Atsakyti
Aš praeitais metais va toki dariau
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Vis paskaitinėju pas jus, gėriuosi jūsų darbais. O šiandien rodausi su savo saldžiuoju vainiku. Užtrukau mažiau nei valandą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 29, 18:54)
Sveikutės 4u.gif Vis paskaitinėju pas jus, gėriuosi jūsų darbais. O šiandien rodausi su savo saldžiuoju vainiku. Užtrukau mažiau nei valandą thumbup.gif

Waw. fainas! Ir netradicinis!
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 29, 17:54)

Koks fainutis. Jei tik suspėsiu visus savo užsibrėžtus darbus padaryt, aš irgi tokį darysiu. Jau žinau, kam tokį dovanot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 29, 16:54)

lb fainas thumbup.gif
ka pagrindui dejai?
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 11 29, 20:55)

ka pagrindui dejai?

Pagrindui paėmiau dėžę nuo laikrodžio, kur buvo supakuotas. Ten kartonas storesnis. Iškirpau du žiedus, apvyniojau tapeto apdailos juosta.
Atsakyti
Štai mano kalėdiniai eglutės papuošimai - kiškučiai smile.gif nes kiti metai yra kiškio metai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rara: 29 lapkričio 2010 - 19:51