Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

gal kokia minkstesne viela apsuka viena, paskui kita -nemoku paaiskint blush2.gif blush2.gif kaip buvau idejus vainika, kur dare ant metalinio lanko -su vielom kur sukdavo g.gif
Atsakyti
Zivivi, nugi šaunuolė tokią įdomybę sugalvojai thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 11 22, 17:08)
gal kokia minkstesne viela apsuka viena, paskui kita -nemoku paaiskint blush2.gif  blush2.gif kaip buvau idejus vainika, kur dare ant metalinio lanko -su vielom kur sukdavo g.gif

TAI KAD TEN SIULAS MATOSI PERVERTAS, MANAU KAD VIS TIK PERDURTA
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 12 02, 22:13)
klijuojama su karstais klijais ant kokio nors kartoninio ar storesnio piesimo popieriaus lapo -is jo padarai kugi mirksiukas.gif

gal galit paaiskint kaip ta kugi pritvirtint prie to stovo g.gif blush2.gif tarkim jei as paimsiu medzio saka, ir ta kugi noresiu pritvirtint, kaip reiks man tai padaryt g.gif
Atsakyti
įdomu, kaip sudžiovint cielą citriną g.gif
user posted image

ir ačiū už jūsų puikias idėjas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 11 22, 19:51)
gal galit paaiskint kaip ta kugi pritvirtint prie to stovo  g.gif  blush2.gif  tarkim jei as paimsiu medzio saka, ir ta kugi noresiu pritvirtint, kaip reiks man tai padaryt  g.gif

su karstais klijais mirksiukas.gif siaip kugis ir pats be stovo gali but mirksiukas.gif as visaip esu darius mirksiukas.gif

zinau, akd raset, ale neuzsisaugojau verysad.gif o siemet sumasciau, kad noriu doh.gif lotuliukas.gif kaip dziovinti apelsinu, citrinas ir pan riekelem, kad graziai sudziutu? orkaitej? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 11 22, 19:05)
TAI KAD TEN SIULAS MATOSI PERVERTAS, MANAU KAD VIS TIK PERDURTA

tai gal ir matos, as tik sakau, kaip gal kitaip imanoma butu mirksiukas.gif nes kaip perdurt -as nelabai isvaziduoju, nebent graztu vyras pragreztu tongue.gif
o girlenda vielutem, kaip sakiau, tai vakar maciau ir naujausiam wub.gif floristikos zurnale mirksiukas.gif
Atsakyti
bonda , o tai kaip tada ta kugi be stovo ant vazono patupdyt g.gif g.gif

labas rytas beje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 11 23, 09:57)
bonda , o tai kaip tada ta kugi be stovo ant vazono patupdyt  g.gif  g.gif

nu tai nebutinai vazonas turi but po apacia mirksiukas.gif ziurint koks kugio dydis biggrin.gif
Atsakyti
Mano kalediniai zaislai , pagaminti papje mase technika
user posted image

http://www.flickr.co...s/39626552@N00/
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 11 23, 12:06)

Kokie smagūs wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 11 23, 12:06)

labai dailūs žaisliukai wub.gif ( tik gal kiek didoki rodomai eglutei )
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2010 11 23, 11:06)

labai idomus wub.gif wub.gif
Atsakyti