Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(laurindre @ 2010 11 18, 15:15)
Siandien Rimi parduotuve je i akis pakliuvo baltai raudonai dryzuotos 4u.gif Prie eglutes zisliuku

aciuks reikes iki Rimi pavaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 11 17, 21:25)
gal patarsite kur LT matete parduotuvese tokiu lazdeliu, idedu nuorodele:
http://www.shutterst...ndy-sticks.html

Jei dar reikia, tai maciau "Saldziuose majuose" 4u.gif
Ups, nemaciau kad jau buvo siulyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 lapkričio 2010 - 13:36
Konkoreziu eglute savotiskai man grazu, pirmas mano darbelis.. blush2.gif foto albumelyje
Atsakyti
QUOTE(metalline @ 2010 11 12, 21:37)
o kaip Jūs tuos vainikus ant daugiabučio šarvo durų kabinat?? vinukais? ar kaip gudriau?  4u.gif

as jau kelintus metus kabinu su tokiais lipdukais dvipusiais - viena puse prie duru, kita prie kabliuko. Laiko gerai, dar nei karrt nebuvo vainikas nukrites. O po švenčių tas lipdukas ttiesiog nusitraukia.Kažkada reklamavo tokius. Yra senukuose pirkti, kaina berods apie5 litus
Atsakyti
Tik šiandien užmačiau šitą temą - tikrai gražios idėjos artėjančioms šventėms thumbup.gif

Mes praeitą savaitgalį pasidarėm eglutę iš popieriaus. Turbut darysiu dar vieną ir gal bandysiu nufotografuot gamybos eigą, gal kam pravers.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2010 11 18, 15:27)
Is tikru aisku smagiau,bet kiek jis pakabes?Po savaites biret prades verysad.gif
Gal kas daret is givu egles saku vainika?Patarkit  blush2.gif

Laba,

Pernai aš dariau, kabėjo ilgai - daugiau nei mėnesį, paskui dar šiaip gulėjo ir spygliai nenubyrėjo smile.gif bet maniškis buvo pakabintas ant lauko durų- šaltai
Atsakyti
Pasirodau ir aš 4u.gif Kalėdiniai žaisliukai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2010 11 21, 16:07)
Pasirodau ir aš  4u.gif Kalėdiniai žaisliukai  smile.gif

user posted image

user posted image

Labai originalu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Renax 4u.gif
Atsakyti
Saldi eglute smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 11 18, 13:10)

Atleiskite, kad cituoju nuotraukas. Man labai sitos girliandos mielos. Tik nesuprantu, kaip jie tuos konkorezius praduria? g.gif Pirmoje nuotraukoje tai ko gero tik su klijais priklijuoti, o kitose tai pradurti.... Dar nelabai suprantu, ar pirmoje nuotraukoje pagrindas naturali saka, ar ten kokia tai viela susukta, kaip jums atrodo?

Zivile, labai mieli jusu zaisliukai, skoningai viskas suderinta, neperkrauta, bet ir ne liudna. Ar is abieju pusiu dekupazinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 22 lapkričio 2010 - 09:42
Ačiū, dekupažavau iš vienos pusės, kita pusė visaip dekoruota dažais. Irgi gražiai atrodo, net nepagalvojau nufotograduot doh.gif

Man irgi įdomu, kaip čia taip perdurta, kad nesusitrupina konkoirėžis g.gif
Atsakyti