Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(nijolevar @ 2010 11 17, 09:12)
Mano šiemetinės snaigės

kaip gražu ir kiek darbo įdėta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(argentinaiii @ 2010 11 16, 17:32)
Norejau paklausti tu, kurios daro vainikus is konkoreziu. Ar juos klijuojat prie pagrindo, ar kazkaip su vielute sukat? As prisirinkau konkoreziu, bet issiskleidusiu neradau, tai jie neissiskleide, turbut tik klijuot tokius iseina...  g.gif skaiciau viena mama rase, kad po keliu dienu issiskleidzia, tai laukiu, gal pavyks  ax.gif

as esu ir prie pagrindo klijavus, ir konkorezi prie konkorezio mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet as tik palaikytus namie silumoj klijuoju, nes jei neissikleidusi suklijuosi -tai nzn nzn kaip ten laikysis, akai jie skestis prades g.gif g.gif

Mano šiemetinės snaigės

labaaai wub.gif
Atsakyti
Planuoju ir aš vainiką iš konkorėžių, tik dar nežinau, kaip darysiu. Parsivežiau tuos eglinius ir pušinius visai neišsiskleidusius, net šlapius, bet prie židinio išdžiuvo, dabar labai gražūs. Reikia tik idėjos smile.gif
Atsakyti
Mano šiemetinės snaigės

kaip gražu wub.gif iš ko čia ir kaip čia? smile.gif

o aš renku Actimel buteliukus ir galvoju kažką su sūnum iš jų sugalvot padaryt, gal besmegenius kokius g.gif
buvau šermukšnių nuėjus pažiūrėt, tai visi jau nukritę... gal reikės kankoriežių pasirinkt g.gif
Atsakyti
na, ideju tai pilna -tik 'pasigriebt' reikia mirksiukas.gif tiek cia senose temose -tai ohoho -net ieksot nebereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 11 17, 15:10)
na, ideju tai pilna -tik 'pasigriebt' reikia mirksiukas.gif tiek cia senose temose -tai ohoho -net ieksot nebereik biggrin.gif

buvau pradėjus vartyt senas temas, bet nuotraukų, kurias įdėjusios dalyvės ir apie kurias kalba, praktiškai nebūna; nuorodų dauguma neatsidaro.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 11 17, 15:12)
buvau pradėjus vartyt senas temas, bet nuotraukų, kurias įdėjusios dalyvės ir apie kurias kalba, praktiškai nebūna; nuorodų dauguma neatsidaro....  unsure.gif

tas tai taip, buna isimtu foto mirksiukas.gif

idejos is neto - is ivairiu konkoreziu wub.gif
user posted image

user posted image

is pusies
user posted image

is zaisliuku
user posted image

kaip kvepetu wub.gif bet nepigus doh.gif
user posted image

kaip padaryti vainika is konkoreziu -bet cia neklijuojant, o vielu pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
eglute wub.gif
user posted image

man asmeniskai su zaluma konkoreziai labai wub.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
pvz vaiku kambariui sventinis aksesuaras wub.gif

user posted image

ir kaip padaryt parodyta ir aprasyta
Papildyta:
elniukai biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
siek tiek idomiau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
dekui bonda grazios mintys o vat as sakau vaikinui i mokykla gal koki padaryti virs lentos kokia graikisku riesutu su saldainem girlianda, mestelkite kokia ideja vizualiia, o gal pacios esate dariusios ax.gif
gal patarsite kur LT matete parduotuvese tokiu lazdeliu, idedu nuorodele:
http://www.shutterst...ndy-sticks.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 17 lapkričio 2010 - 20:48
Sveikos,as prisiziurejau jusu grozybiu ir nutariau supinti vainika ax.gif .Tik dabar galvoju kur netikru egliu saku nupirkti?Ir kiek ju reiktu unsure.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
o kodėl netikrų g.gif kvepės tikros,o paskui išmest nebus gaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 18 lapkričio 2010 - 10:30
Kazkaip pas mus seimoje tokiu tradiciju nebuvo bet kiek zinau dabar daug kas daro advento visokius kalendoriu, aisku galimas variantas pirkti, bet kazkaip neidomu gal kokiu deju turite??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 11 17, 20:25)
gal patarsite kur LT matete parduotuvese tokiu lazdeliu, idedu nuorodele:
http://www.shutterst...ndy-sticks.html

Pernai metais, tokias saldainines lazdeles pirkau saldziuosiuose majuose.. gal ir siais metais tures.. rolleyes.gif
Atsakyti