Nu įdėja tai super
lyja lyja lietus , ačiū tau už pamokėlę
Labas vakaras, nuotraukytė skolinta bet iskilo toks klausimas, ant ko ir du kuo klijuojate tuos makaronus?
Papildyta:
ir kaip su sia, ant ko ji pritvirtinta ir kaip ten reikia, na kai padarau viena lapuka tai kaip ji tvirtinti? atleiskik užkamantinėsiu klausinėdama, bet ruošiuos jau nuo dabar kalėdom, nes prieš jas man sesija tai neturėsiu kada
Papildyta:
ir kaip su sia, ant ko ji pritvirtinta ir kaip ten reikia, na kai padarau viena lapuka tai kaip ji tvirtinti? atleiskik užkamantinėsiu klausinėdama, bet ruošiuos jau nuo dabar kalėdom, nes prieš jas man sesija tai neturėsiu kada
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 11 05, 11:37)
Ideja, kaip pagaminti zaisliuku eglutei is gamtiniu medziagu. Riesutus galima dar visaip dekoruoti...
Grazu
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 11 05, 12:37)
Ideja, kaip pagaminti zaisliuku eglutei is gamtiniu medziagu. Riesutus galima dar visaip dekoruoti...
gera idėja
Papildyta:
QUOTE(saaudra @ 2010 10 20, 13:04)
super kaip čia tokią pasidaryt?
QUOTE(grite @ 2010 11 05, 18:18)
Ner uz ka, Grite.
Man labai patinka Kalediniai papuosimai naudojant tik gamtines medziagas. Jau kelis metus is eiles bandau ryskiu uogu (sermuksniu ar panasiu) susidziovint papuosimams, bet vis nesu patenkinta rezultatu, pasidaro negrazios Butu idomu suzinot is florisciu profesionaliu, ar imanoma tai padaryti ?
Kaip zinote neuzilgo prasides vitrinu puosimo metas.Pas mane darbe didziules 7 vitrinos.noreciau graziai pasipuosti ir neisleisti daug pinigeliu, bet kad ir neatrodytu pigu.Svarbu ir tai, kad neuzimtu daug vietos...tinka visos idejos, kas tik jums sauna i galva.isanksto dekoju.vitrinu pvz stai cia:
http://public.fotki....inius/vitrinos/
http://public.fotki....inius/vitrinos/
o kaip Jūs tuos vainikus ant daugiabučio šarvo durų kabinat?? vinukais? ar kaip gudriau?
Makaronine eglute gali but is ivairiu makaronu, ar graziau, kai ant eglutes vienos rūšies makaronai? bandysiu šiemet, tik neturiu karštų klijų pistoleto. Kuriam skyriuj Senukuose jo ieškot?
QUOTE(vaidabas @ 2010 11 12, 23:25)
Sveikutes, prisiziurejom jusu groziu, ir uzsimanem su dukra makaronines eglutes pasigamint..
va musu pirmieji blynukai
va musu pirmieji blynukai
labai gražu aš jau irgi dairausi po truputi įdomesnių formų makaronų
o tam pagrindui,karkasui tikriausiai storesnio popieriaus reikia, kartono?
QUOTE(Inspiratative @ 2010 11 13, 09:47)
labai gražu aš jau irgi dairausi po truputi įdomesnių formų makaronų
mes nuo pratybu sasiuvinio, virseli, suklijavom kugio forma
SVEIKOS , kur galima butu nusipirkti cinamono lazdeliu ?