Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

QUOTE(grite @ 2009 12 21, 21:52)
Pasirodysiu ir aš eglutės žaislą:

labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2009 12 22, 12:28)
Nuostabi eglute wub.gif  wub.gif  wub.gif
grite zaisliukas superinis thumbup.gif  4u.gif

Prisidesu prie pagyrimų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
... ir aš noriu pasigirti mažu mielu darbeliu. ax.gif

"Angelėliai"
(Viskas mano daryta, nuo dėžutės iki atviruko. rolleyes.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 22, 12:54)

wow wub.gif nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 22, 13:54)

"Angelėliai"
(Viskas mano daryta, nuo dėžutės iki atviruko. rolleyes.gif )

Lenkiu galvą 4u.gif be galo gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 22, 13:54)

kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai baltes, mazge 1979 ir visu kitu thumbup.gif
Atsakyti
kokia grazi eglute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kaip tokia pasidaryt? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Nepatingėkit pavartyt, buvo įdėjusi eiliškumą su foto ax.gif
Atsakyti
Bandau ikelti ir parodyti savo vienus is pirmuju dekupazo darbu, Kaledinius bumbulus..dekupazo temoj net nesirodziau, nes isjuoktu ten mane blush2.gif vienu tik puseles nufotografavau, nes kitas dar gaminu lotuliukas.gif bet kadangi jos tokios pacios bus, tai esme matysis...cia pats paprasciausias dekravimo budas, vienkomponenciu laku, naudojant baltus, auksinius ir bronzinius dazus (skilininejimui naudojau auksinius ir bronzinius, tik nezinau ar amtosi unsure.gif ).

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2009 12 22, 20:46)
Bandau ikelti ir parodyti savo vienus is pirmuju dekupazo darbu, Kaledinius bumbulus..dekupazo temoj net nesirodziau, nes isjuoktu ten mane  blush2.gif  vienu tik puseles nufotografavau, nes kitas dar gaminu  lotuliukas.gif  bet kadangi jos tokios pacios bus, tai esme matysis...cia pats paprasciausias dekravimo budas, vienkomponenciu laku, naudojant baltus, auksinius ir bronzinius dazus (skilininejimui naudojau auksinius ir bronzinius, tik nezinau ar amtosi  unsure.gif ).
user posted image
user posted image

super. kodėl išjuoktų? kas kaip moka, tas taip šoka, juk visi žingsnelis po žingsnelio einam

taip, buvau įdėjusi kaip gaminti eglutę, labai daug būtų kartotis. neturiu eiliškumo išsisaugojus blush2.gif šią greit padariau, klijavau su pva klijais, tvirčiau
esmė-karpymas plunksnelių ir jų jungimas į snaigę, tada tų snaigių užmovimas ant baltos lazdelės, kur balionai pritvirtinami būna
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Mano egluciu seimynele ax.gif
Atsakyti