O idėjų kooooks kalnas visko noriu, bet laiko jau trūksta seniai.
Noriu pasirodyti su žaisliukų Kalėdiniu vainiku
Tik ką daryt, labai jau gaila ant namo kabinti, o gal kas susigundys pasisavinti
Gražus vainikas
pasirodau ir aš savo medelį
pasirodau ir aš savo medelį
Neerealūs grožiai Respeckt! Seniai žadėjau tai pagaliau nusilupau gebenės. Ir ką, ir nieko, niekad negalvojau kad taip sudėtinga padaryt iš šakelių bumbulą.. taip ir nepavyko.. ?? Minčių?
Gali bandyt ant baliono.Aptraukti jį plona medžiaga, nupurkšti laku, paskui vynioti gebenę, o balioną susprogdinti. Arba atn lengvo metalinio karkaso
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 12 10, 22:06)
grazu kaip darei?
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 11:29)
grazu kaip darei?
Galiu pasipasakoti Visų pirma reikia labai daug žaisliukų, o jie gan brangiai kainuoja Tai va, žaisliukus vėriau ant plonos vielutes bet kokia tvarka, ir didelius, ir mazesnius, ir labai mazus žaisliukus jeigu būtų veriami vien vien žaisliukai, tai lankas būtų buvęs labai gražus ir standus. Aš, neturėdama 100-to žaisliukų į tarpus dėjau girliandos, tada man užteko ir apie 50 bet per tą girliandą pats lankas pasidarė tysalas... tai va, pasidariau iš storos vielos pagrindą, ir šį su zilka pritvirtinau prie pagrindo
aciu, sandra -beveik aisku man labai grazu is zaisliuku tie vainikai
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 13:59)
Tikra grazuole
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 23:59)
mano karpinys, realiai ji gražesnė, apie 42 cm, vaikas neš klasę mokykloj papuošti
Jau kokia fainulė tavo eglutė ,gal galima sužinoti kaip ji darosi
dėkui už įvertinimus
paaiškint būtų labai sunku, nes kiekvienas lapelis karpomas atkirai, tiksliau karpoma kartu po 2 lapelius, po to 8 lapeliai suklijuojami į snaigę (beja, l. gražios gaunasi snaigės), padaroma viduryje skylutė ir užmaunama ant stovo, šį kartą naudojau plastikinę baliono lazdelę, ją nusmailinus viršuje. lapeliai karpomio mažėjančia tvarka, kol susiformuoja eglutė. galėčiau jei yra noras, vakare įmesti kaip atrodo lapeliai, dabar neturiu pagal pvz lengva padaryt
paaiškint būtų labai sunku, nes kiekvienas lapelis karpomas atkirai, tiksliau karpoma kartu po 2 lapelius, po to 8 lapeliai suklijuojami į snaigę (beja, l. gražios gaunasi snaigės), padaroma viduryje skylutė ir užmaunama ant stovo, šį kartą naudojau plastikinę baliono lazdelę, ją nusmailinus viršuje. lapeliai karpomio mažėjančia tvarka, kol susiformuoja eglutė. galėčiau jei yra noras, vakare įmesti kaip atrodo lapeliai, dabar neturiu pagal pvz lengva padaryt
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 14:35)
dėkui už įvertinimus
butinai imesk pavyzdi,nes tavo eglute superine