Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai-6

O idėjų kooooks kalnas biggrin.gif visko noriu, bet laiko jau trūksta seniai.
Noriu pasirodyti su žaisliukų Kalėdiniu vainiku ax.gif
user posted image
Tik ką daryt, labai jau gaila ant namo kabinti, o gal kas susigundys pasisavinti g.gif
Atsakyti
Gražus vainikas wub.gif
pasirodau ir aš savo medelį

user posted image
Atsakyti
Neerealūs grožiai thumbup.gif Respeckt! Seniai žadėjau tai pagaliau nusilupau gebenės. Ir ką, ir nieko, niekad negalvojau kad taip sudėtinga padaryt iš šakelių bumbulą.. taip ir nepavyko.. ?? Minčių?
Atsakyti
Gali bandyt ant baliono.Aptraukti jį plona medžiaga, nupurkšti laku, paskui vynioti gebenę, o balioną susprogdinti. Arba atn lengvo metalinio karkaso
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 12 10, 22:06)

Noriu pasirodyti su žaisliukų Kalėdiniu vainiku  ax.gif

grazu wub.gif kaip darei?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 11:29)
grazu wub.gif kaip darei?

Galiu pasipasakoti tongue.gif Visų pirma reikia labai daug žaisliukų, o jie gan brangiai kainuoja verysad.gif Tai va, žaisliukus vėriau ant plonos vielutes bet kokia tvarka, ir didelius, ir mazesnius, ir labai mazus žaisliukus smile.gif jeigu būtų veriami vien vien žaisliukai, tai lankas būtų buvęs labai gražus ir standus. Aš, neturėdama 100-to žaisliukų į tarpus dėjau girliandos, tada man užteko ir apie 50 biggrin.gif bet per tą girliandą pats lankas pasidarė tysalas... tai va, pasidariau iš storos vielos pagrindą, ir šį su zilka pritvirtinau prie pagrindo tongue.gif
Atsakyti
aciu, sandra -beveik aisku mirksiukas.gif man labai grazu is zaisliuku tie vainikai wub.gif
Atsakyti
user posted image

mano karpinys, realiai ji gražesnė, apie 42 cm, vaikas neš klasę mokykloj papuošt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 13:59)
user posted image
mano karpinys, realiai ji gražesnė, apie 42 cm, vaikas neš klasę mokykloj papuošt ax.gif

Tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 23:59)
mano karpinys, realiai ji gražesnė, apie 42 cm, vaikas neš klasę mokykloj papuošti

Jau kokia fainulė tavo eglutė wub.gif ,gal galima sužinoti kaip ji darosi ax.gif
Atsakyti
dėkui už įvertinimus 4u.gif

paaiškint būtų labai sunku, nes kiekvienas lapelis karpomas atkirai, tiksliau karpoma kartu po 2 lapelius, po to 8 lapeliai suklijuojami į snaigę (beja, l. gražios gaunasi snaigės), padaroma viduryje skylutė ir užmaunama ant stovo, šį kartą naudojau plastikinę baliono lazdelę, ją nusmailinus viršuje. lapeliai karpomio mažėjančia tvarka, kol susiformuoja eglutė. galėčiau jei yra noras, vakare įmesti kaip atrodo lapeliai, dabar neturiu ax.gif pagal pvz lengva padaryt
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 12 11, 14:35)
dėkui už įvertinimus  4u.gif

paaiškint būtų labai sunku, nes kiekvienas lapelis karpomas atkirai, tiksliau karpoma kartu po 2 lapelius, po to 8 lapeliai suklijuojami į snaigę (beja, l. gražios gaunasi snaigės), padaroma viduryje skylutė ir užmaunama ant stovo, šį kartą naudojau plastikinę baliono lazdelę, ją nusmailinus viršuje. lapeliai karpomio mažėjančia tvarka, kol susiformuoja eglutė. galėčiau jei yra noras, vakare įmesti kaip atrodo lapeliai, dabar neturiu  ax.gif  pagal pvz lengva padaryt

butinai imesk pavyzdi,nes tavo eglute superine wub.gif
Atsakyti