Ką Jūs galvojate apie tai...
Radome mes senos statybos butuką, sugalvojom, kad reikia jį pirkti. Kaip ir kiekvienas tūlas lietuvis, pinigų tiek, kiek jie nori mes neturime, turi bankai, kurie mums ir skolina.
1. Pasirašėm Preliminarią sutartį dėl turto pirkimo-pardavimo sutarties sudarymo. Terminai visi nurodyti, nurodyta ir užstato suma bei baudos dydis (1000lt galėjo būti žymiai didesnis
), jeigu viena iš šalių nevykdo savo įsipareigojimų.
2. Bankas paskola suteikia. Turim kredito sutartį.
3. Nueita iki notaro, kad pasirašyti pirkimo-pardavimo sutartį su paradvėju. Nuo čia STOP....
Pardavėjo netenkina notaro pateikta sutartis, mat jis nori pirma pinigų, o tik tada perleis nuosavybės teises.
Mes gražiuoju aiškiname, kad čia yra normalus procesas, kad praktiškai visi 99% žmonių, kurie bando pirkti butą, tavrkosi dokumentus taip. O jis užsispyręs ožys
Resume: jis užstatą grąžina, bet apie bauda nekalba. Man dar dryso pagrasinti, kad iš mūsų baudos išsireikalaus, mat mes čia vargšai, kad nesugebam susimokėti grynais ir ta preliminari sutartis yra niekinė, kad net notaro nepatvirtinta.
Aš dabar pavargusi ir suirzusi, negaliu blaiviai mąstyti. Šiai dienai mane valdo emocijos, blaivus protas kažkur......