Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentų tvarkymas perkant/parduodant NT

Na bet absurdas juk visa tai, ar ne? Popierizmas sušiktas... schmoll.gif Mes irgi norėjom vaikus pas tėvus priregistruot, galvojom taip ir praeis, bet nei velnio, be teismo vistiek nieko nebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audiga: 30 kovo 2006 - 12:37
QUOTE(audiga @ 2006 03 30, 13:35)
Na bet absurdas juk visa tai, ar ne? Popierizmas sušiktas...  schmoll.gif Mes irgi norėjom vaikus pas tėvus priregistruot, galvojom taip ir praeis, bet nei velnio, be teismo vistiek nieko nebus...

teismo leidimas reikalingas tam, kad apsaugotų nepilnamečių piliečiukų interesus, kad tėvai nenubomžėtų ir vaikai neliktų be gyvenamojo ploto. Taigi, reikia džiaugtis, kad tai TIK popierizmas, o jei teimai į tai žiūrėtų rimtai, jei reikėtų įrodyti, kad BUS KUR gyventi, ir ne fiktyviai, o realiai, ir nepakaktų visokių "šaraškinų" popierėlių, va tada jau būtų bėda... Be to, sprendimą priima per tris (jei gerai pamenu) dienas, ir nieko nekainuoja, kas šiais laikais yra tikrai neįtikėtina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvinute: 01 balandžio 2006 - 16:01
QUOTE(malvinute @ 2006 04 01, 16:00)
teismo leidimas reikalingas tam, kad apsaugotų nepilnamečių piliečiukų interesus, kad tėvai nenubomžėtų ir vaikai neliktų be gyvenamojo ploto. Taigi, reikia džiaugtis, kad tai TIK popierizmas, o jei teimai į tai žiūrėtų rimtai, jei reikėtų įrodyti, kad BUS KUR gyventi, ir ne fiktyviai, o realiai, ir nepakaktų visokių "šaraškinų" popierėlių, va tada jau būtų bėda... Be to, sprendimą priima per tris (jei gerai pamenu) dienas, ir nieko nekainuoja, kas šiais laikais yra tikrai neįtikėtina  biggrin.gif

Viso šito reikalo idėją aš irgi suprantu ir ji tikrai graži thumbup.gif Bet nelabai įsivaizduoju kaip ją galima įgyvendinti realybėje schmoll.gif Na kaip teismas gali kam nors sutrukdyti nubomžėti?! g.gif Jei kokiems nelabai tvarkingiems tėvams (švelniai tariant) teismas neleis parduoti buto? Tada šie nemokės komunalinių mokesčių, nes pinigus, pvz., pragers... Tą butą po kiek laiko atims antstoliai už skolas! Žodžiu, finalas panašus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 01 27, 16:38)
o man iskylo klausimas kokius dokumentus tureciau nunesti, jei esu vaiko prieziuros atostoguose?? g.gif Bankui daviau uzklausa tai negavau atsakymo

mes taip pat imam paskola ir as esu vaiko auginimo atostogose.Bankui uzteks tavo paso ir sodros knygutes (jei iki atostogu dirbai), nes bankas tiesiai is Sodros pasiima infomacija. Taciau man buvo taip kad Hansabankas nenorejo priskaiciuoti tu 70 proc.pajamu is Sodros, o mano pajamas skaiciavo tik 93 Lt. Tada nuejau i Nord LB, ten jie ima paskutinio men.gautas pajamas is Sodros +93 Lt. Kai grizau i Hansa ir pasakiau ka man siulo Nordas, jie parase atnesti pazyma is darbo, kad po atostogu sugrisiu i savo darbo vieta su tuo paciu atlyginimu ir viskas tada ok.
Atsakyti
Labutis!
tvarkom ir mes dabar dokumentus,pastate musu buta,paskola gavom pries metus,bet moketi reikia tik dabar,tai suzinojom kad reikia i teisma kreiptis kad mums leistu pirkti buta!gal kas zino kaip ten kas viksta?ar tikrina teismas pajamas ir pansiai?
nes reikalas toks kad kai emem paskola tai pajamos buvo vienos,o dabar vyras darba pakeite ir oficialiai gauna mazai,tai ar gali tas dalikas dabar mums sukliudyti?banke nieko blogo mums del to nepasake,o kaip ten teisme bus???
labai lauksiu patarimu!:))
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 05 22, 21:16)
Labutis!
tvarkom ir mes dabar dokumentus,pastate musu buta,paskola gavom pries metus,bet moketi reikia tik dabar,tai suzinojom kad reikia i teisma kreiptis kad mums leistu pirkti buta!gal kas zino kaip ten kas viksta?ar tikrina teismas pajamas ir pansiai?
nes reikalas toks kad kai emem paskola tai pajamos buvo vienos,o dabar vyras darba pakeite ir oficialiai gauna mazai,tai ar gali tas dalikas dabar mums sukliudyti?banke nieko blogo mums del to nepasake,o kaip ten teisme bus???
labai lauksiu patarimu!:))

Labas , as labiau pergyvenau ,ne del banko nutarimo , bet del teismo leidimo ikeisti buta bankui , kadangi yra nepilnameciu vaiku.O pajamas reikalinga nurodyti.Mes gyvenam uzsienyje , tai darem vertimus doh.gif .Reikejo 6 men. paskutiniu pajamu , jei gerai atsimenu g.gif .Banke , tai mus nuramino , kad teismas visada pasiraso ir viskas buvo ok thumbup.gif .Daugiausia popieriu ir reikia pateikt teismui , jeigu Vilniuje , tai kazkoks bardakas schmoll.gif .O grafikas ju doh.gif .Linkiu jums kantrybes ir dar karta kantrybes wub.gif .Tikekites , kas viskas bus OK thumbup.gif .Sekmes mirksiukas.gif .
Atsakyti
labai aciu MAMYTE kad nuramini,tikiuosi kad viskas bus ok")))

laukiu ir kitu mamyciu ar teveliu asmeniskos patirties pasakojimu:)))
Atsakyti
As tikriausiai visai kvaila, bet nebesuprantu doh.gif Tai is pradziu reikia eiti prasyti paskolos ir sutvarkyti ten dokumentus ar ta pirkimo -pardavimo sutarti pas notara ir t.t.? ax.gif
Ir mes perkam ne buta, o zemes sklypa su dalinai pastatytu namu, tai cia visas procesas vis tiek toks pat?
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2006 05 27, 19:04)
As tikriausiai visai kvaila, bet nebesuprantu  doh.gif  Tai is pradziu reikia eiti prasyti paskolos ir sutvarkyti ten dokumentus ar ta pirkimo -pardavimo sutarti pas notara ir t.t.?  ax.gif
Ir mes perkam ne buta, o zemes sklypa su dalinai pastatytu namu, tai cia visas procesas vis tiek toks pat?

Pirmiausia prasai paskolos ir kai gauni sutikima , tau duos toki planeli , kur eiti , ka daryti , kokiu dok reikia ir t.t.Viskas vyko man pries 1 m. , bet jau tiksliai nebeatsimenu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2006 05 28, 14:26)
Pirmiausia prasai paskolos  ir kai gauni sutikima  , tau duos toki planeli , kur eiti , ka daryti , kokiu dok reikia ir t.t.Viskas vyko man pries 1 m. , bet jau tiksliai nebeatsimenu  doh.gif .

Aciu uz info 4u.gif Dabar zinosiu kur pirma zingsi deti mirksiukas.gif
Atsakyti
Si karta esam buto pardavejai, taciau as laukiuosi ir galiu bet kuria diena pagimdyti.

Katik pasirasem preliminaria sutarti del buto pardavimo g.gif , tai dabar man reikia pazymos is tu Gyventoju registro centro einant pas notara galutinai viska iformint (na, viena is pazymu). Tai as ja dar tureciau gauti kaip pazyma, kad mes vaiku neturim ir tuomet jokiu problemu, jokiu teismu leidimu ir pan.. g.gif O kai jau pasirasysim pirkimo-pardavimo sutarti notariskai -po to nors ir tvanas???

Ar zino kas tokias plonybes???? g.gif g.gif
Atsakyti
o koks tas mokestis notarui (VENECIJA rašė, kad Atlyginimas notarui priklauso nuo pirkimo - pardavimo kainos) ir teismo islaidoms ?/ kiek apskritai kainuoja susitvarkyti popierius ir ar kiekviename mieste tie mokesciai vienodi?
Atsakyti