QUOTE(Sondratinna @ 2014 11 27, 11:53)
Sveikos,
paaiskinkit prasau man tundrai toki dalyka, nes niekad nesusiduriau ir nezinau..
Nusipirkau buta. Kur ir ka reikia/nereikia deklaruoti dabar? Esu registruota pas tevus bute. Nusipirkau buta toj pacioj seniunijoj. Eit i seniunija, kad isregistruotu is tevu buto ir priregistruotu i manaji? RC pazymoj as kaip savininke irasyta, tai gal to ir uztenka, ar butina dar kazka deklaruot? Geda, bet nieko nesuprantu..
O gali buti tos variantas, kad lieku priregistruota tevu bute, bet esu ir naujojo buto savininke, bet kaip tada su mokesciais uz paslaugas ivairias?
Busiu baisiai dekinga uz atsakyma, nes ko klausiu, niekas nieko nezino..
paaiskinkit prasau man tundrai toki dalyka, nes niekad nesusiduriau ir nezinau..
Nusipirkau buta. Kur ir ka reikia/nereikia deklaruoti dabar? Esu registruota pas tevus bute. Nusipirkau buta toj pacioj seniunijoj. Eit i seniunija, kad isregistruotu is tevu buto ir priregistruotu i manaji? RC pazymoj as kaip savininke irasyta, tai gal to ir uztenka, ar butina dar kazka deklaruot? Geda, bet nieko nesuprantu..
O gali buti tos variantas, kad lieku priregistruota tevu bute, bet esu ir naujojo buto savininke, bet kaip tada su mokesciais uz paslaugas ivairias?
Busiu baisiai dekinga uz atsakyma, nes ko klausiu, niekas nieko nezino..
Jūsų gyvenamoji vieta neturi nieko bendra su deklaruota gyvenamąja vieta.
Bent jau Vilniaus miesto savivaldybė yra sudariusi sąlygas deklaruoti savo gyvenamąją vietą internetu http://www.vilnius.l...eklaravimas/692, taip pat Gyventojų registre galite prisijungusi deklaruoti savo gyvenamąją vietą visoje Lietuvoje:
https://www.epaslaug...zen/service/420
O šiaip norite deklaruokite savo gyvenamąją vietą naujame bute, norite nedeklaruokite. Tai, kad įregistravote savo nuosavybės teises Registrų centre, automatiškai jūs netampate deklaruota tame bute, Reikia, kaip minėjau deklaruoti internetu arba eiti į įstaigą (kur konkrečiai teks susižinoti pačiai, klauskite Gyventojų registro darbuotojų)