QUOTE(natasele @ 2010 04 05, 21:52)
Taip, reikia ir mūsų, t.y. vaikų sutikimų, aš irgi nesuprantu. Man atrodo apsidraudžia kaip tik gali
Dabar laukiam tėvo mirties liudijimo, kurį išsiuntė giminės iš Kazachstano. Ačiū Dievui, kad su jais ryšius atstatėm visai nesenai, o tai būtume paiešką davė ir laukė apie 6mėn. jei neilgiau
Absurdų kraštas - Lietuva
Dabar laukiam tėvo mirties liudijimo, kurį išsiuntė giminės iš Kazachstano. Ačiū Dievui, kad su jais ryšius atstatėm visai nesenai, o tai būtume paiešką davė ir laukė apie 6mėn. jei neilgiau
Absurdų kraštas - Lietuva
visu pirma tai reikia eit pas kita notara, nes keik notaru, tiek ir fanaberiju.... jeigu mama pirko buta po istuokos su tevu, tai nei jo mirties liudijimo, nei pilnameciu vaiku sutikimo nereikia pazinojau ir as viena tokia notare, kuri kad tik pasidraust, tiek visko prisake ... as pardaviau buta , kuri pirkusi buvau po skyrybu, ir niekas man nieko apie joki buvusi vyra... reik gera notara turet
Papildyta:
QUOTE(Smailiukas @ 2010 03 06, 20:58)
nu nemanau, jusu preliminarioj turetu butu sakoma, kad butas yra ikeistas ir jus pervedinejat pinigus i banko, kuriam butas ikeistas saskaita, pagal isduota banko leidima parduoti.
viskas buna taip - pardavejas, kuris turi buta, kuri pirko su paskola ir dar skolingas bankui, notarui, karu su kitais dokumentais turi pateikti banko sutikima parduoti jiems ikeista buta. tame sutikime buna nurodyta, kad xxx bankas, nepriestarauja, kad vvv parduotu nnn buta, ir likusia neismoketa ooooo lt. suma turi buti pervesta bankui . tada notaras formuluoja sutarties punkta ATSISKAITYMAS taip:
Pardavejas parduoda buta us pvz 200 000 lt., is kuriu 25 jis gavo tada ir tada (dazniausiai pries pasirasant sutarti), o likusius u 175 000 uz pardaveja pirkejas sumoka bankui tokiam tai tokiam i xxx saskaita.
nuo sutarties pasirasymo momento pirkejas turi visas teises, o bankas nuims hipoteka per 1-2 sav., ir prasom, butas laisvas. kiti netgi perka tokius butus su paskolom irgi, tai tada raso, kad 1 bankas perves 2 bankui pinigui tiesiai, o skirtumas suvaiksto grynais pinigais