Įkraunama...
Įkraunama...

Negalinčios tureti vaikų

QUOTE(akula @ 2005 12 09, 15:22)
Gal čia ir yra teisybės, nes dažnai pastoja tos, kurioms vaikų nereikia ir atvirkščiai  schmoll.gif

Pritariu Tau 4u.gif
Taciau sakau visoms yra viltis, kuri mirsta paskutine smile.gif Pasiseks visoms tik bukit stiprios ir kantrios smile.gif
Atsakyti
Veronika, pritariu tau kad atsibodo klausytis kitų patarimų, kad gal įsivaikinti, kad dar ateis laikas, pavargsti dar labiau nuo žmonių nesupratingumo, tada širdį dar labiau suskaudina. kai man pataria, kad mano vietoj aš jau eičiau rinkčiaus iš vaikų namų, o dirbtini darytis yra nesamone, nes daug kainuoja ir gali nepasisekti, taip šneka tos kurios turi vaikų ir tokios frazės taip įskaudina, kad lieka giliai širdy gan ilgam verysad.gif
labai skaudu bandau taikytis kad niekada, bet dar ne viska padariau kad visiškai nuleisčiau rankas, visada mažytė viltis dar yra, bet deja ...
Atsakyti
Merginos nepraraskit vilties.Pimas mano nėštumas negimdyvinis ,pašalino tūbą,po to 2 metus neturėjau vaikų.Odabar turiu net du.Aš labai meldžiau Dievą ir man padėjo.Tarp mano vaikų 7 metų skirtumas,jokių apsisaugojimo priemonių nenaudojau.Jums visoms privalo pavykti,nes jūs to labai labai norite.
Atsakyti
Philipuks mano istorija l.panasi kaip tavo. Pirmasis vaikas nuo buvusiojo. Dabar gyvenu su kitu, kuri l.myliu. Pragyvene 4m. atejo metas, kai truko iki laimes maziuko burbuliuko. Ir prasidejo... praejo vieneri metai, po to kiti kaltinom vienas kita(kas gali buti nevaisingas), net buvo tokiu minciu issiskirti, kad jis gyventu pilnaverti gyvenima. Jau kalbejom ir del isivaikinimo, bet norisi savo(bendro). As ir kazkur perskaiciau, kaip ir zigzag kad didelis noras tureti kudykeli, negamina ten kazko. bet as labai norejau, nusyviliau, kad nebegaliu tureti, nustojau svajoti. Ir po 3m. testas parodo- teigiama. Tai nebuvo musu laime, po 2men. persileidau. Po puses metu vel pradejom savo darba smileysex.gif Jau galvojau, kad tikrai nesiseka, buvau beveik ant nusivilimo ribos ir dar po geru metu testas parodo blankia antra linija. Laimes pilnos kelnes ir vel gresiantis, baisiai kraujuoju, galvojau viskas, bet mes nugalejom clap.gif Dabar turim maziuka 2.gif
Nepastojau daugiau kaip 4m., nenusivilk. Tarp vaiku 11m.
Kovok uz savo laime, nenuleisk ranku
Ateis ir i tavo kiema svente
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2005 11 07, 22:24)
Zigzag,tu tikriausiai teisi,
mudu su vyru laukėm kūdikėlio 10 metų,buvo pūslinė išvisa,vėliau du metai tikrinimosi ir saugotis nepastoti o vėliau gydytojai teigė,kad viskas gerai galiu pastoti,noras labai didelis ,o to vaikelio kaip nėra taip nėra[gal tikrai harmonai]?Metai bėgo,draugės gimdė ir vaikus jau leido į mokyklą,mes pradėjome dairytis įsivaikinti...ir įvyko stebūklas vienuoliktais vedybinio gyvenimo metais gimė sveika ,nuostabi dukrytė biggrin.gif
Bet į vaikus kurie palikti kažkieno,kurie nelaukiami ir kurių niekam nereikia negalėjome žiūrėti ir dar po 15 metų tapome globėjais.Auginu šešis vaikus,kai kuriuos nuo metukų,nesu globėja gaunanti algą,vaikus auginu ir myliu kaip savo...Tie pralaukti kūdikio metai tapo dideliu jausmu ,o mūsų vienturtės dukrytės šeima tapo daugiavaike...
  Mielosios didelis noras dažniausiai išsipildo,tik reikia rasti kelią į jį,kažkas išgirsta ir įvyksta stebūklas...Tą stebūklą aš patyriau,ir dabar džiaugiuosi ...

Šaunuolė mirksiukas.gif ,žaviuos tokiais žmonėmis mirksiukas.gif
Mano viena kaimynė labai ilgai negalėjo susilaukti vaikelio,labai daug meldėsi,maldavo Dievo,apėjo daug bažnyčių...Dievas ją apdovanojo,-dabar ji turi tris paaugusius vaikus mirksiukas.gif.
VISOMS STIPRYBĖS IR SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisipažinsiu, augindama 2 savo vaikus, su kuriais pastojau saugodamasi,niekada negalvojau, kad reikia tiek iškentėti, negalint pastoti. Man atrodė, kad pagrindinis noras gali būti tik , kiek tų vaikų turėti ir nepastoti, jei jau nusprendei, kad gana.Aš kiekvieną kartą, kai vėluoja mm jau pradedu nerimauti. Pasirodo yra tiek nelaimingų moterų.........Užjaučiu ir linkiu Jums stiprybės ir tikėjimo, kad pavyks.
Atsakyti
Taiptaip, esi tikrai neeilinė moteris, kad užjauti bevaikes.Žmonės iš bevaikių porų dažniausiai tik pasišaipo ir pasmerkia.
Atsakyti
Kol patys to nepatiria, tai ir nezino ka tai reiskia.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2005 11 30, 13:45)
Siuo metu nebeturiu jokios vilties, norisi tik verkti... verysad.gif

Neverk Veronika,mums irgi pasiseks,kažkaip tikiu ir viskas...Tik kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 03, 20:00)
Kol patys to nepatiria, tai ir nezino ka tai reiskia.

Manau,nuo žmogaus sielos priklauso g.gif , nebūtino to patirti,kad suprastum Jūsų skausmą.Niekada iš tokių žmonių nesišaipau schmoll.gif . Sėkmės Jums visoms mirksiukas.gif .
Atsakyti
net nesitiki kad moteris gali saipytis is moters kuri neturi vaiku nesitiki as linkiu jums visoms mazu vaikeliu lai jei ateina i seimas kur ju laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2006 05 04, 14:49)
net nesitiki kad moteris gali saipytis is moters kuri neturi vaiku nesitiki as linkiu jums visoms mazu vaikeliu lai jei ateina i seimas kur ju laukia smile.gif

Patikėk,dar ir kaip gali verysad.gif Ir ne bet kokios moterys,o inteligentės,su aukštaisias išsilavinimais.
Beje,suprasti ,aišku,galima,bet įsivaizduoti,ką tai reiškia gali tik tai patyręs žmogus.... cray.gif
Atsakyti