na. as taip pat negalejau pastoti keleta metu, kol neissigydziau moterisku bedu visokiu...
su vyru jau irgi gyvenom kartu jau ne vienus metus.. taciau nuo aplinkiniu klausimu : kada turesit leliuka? -gelbejo tai, jog nebuvom oficialiai susituoke ir mokemes...
mano drauge, kuri buvo galutinai susitvarkius gyvenima- butas, santuoka , baigti mokslai ir geras darbas ir pan. tiesiog begdavo i kita gatves puse, kai pamatydavo koki pazistama-nes jau taip per kelis metus buvo igrise tie klausimai: jus dar nesilaukiat???
buvo pilna kompleksu ir nebenorejo gyvent...
tas negalejimas pastoti mus ir suartino- dalindavomes savo skausmu ir siek tiek palengvedavo.... ir atsitiko stebuklas-per savo gimtadieni suzinojau , kad laukiuosi... paskambinau jai pasidalinti dziugia naujiena.. ir ka-ogo ji irgi pranese man, kad ruosiasi tapti mama.. verkem is laimes.. tarp musu berniuku yra tik 2 dienu skirtumas... ir tikiuos jie taip pat bus gerais draugais kaip ir ju mamos ..
sekmes visoms-tikekit, ir stebuklas ivyks
Nežinau, kodėl įlindau į šį skyrelį, gal dėlto, kad visada man baisiausia mintis būdavo kas būtų jei negalėčiau turėti vaikų. Tos minties niekada neišsižadėdavau, nes gyvenime vadovaujuosi posakiu "niekada nesakyk niekada..." Aišku, kai susituokėme ir vaikų planavimo etapas vis artėjo, ta mintis vis dažniau aplankydavo, bet...dėkoju Dievuliui, kad mes savo mažosios Pupos sulaukėme iš kart, nutarę turėti vaikučių, tai buvo pirmo bandymo rezultatas, tai buvo mano 25-ojo gimtadienio dovana. O jums visoms aš tik noriu palinkėti stiprybės, nepraraskite vilties ir visos sulakite savo Stebuklėlių.
Aš iš tų šeimų, kurios turėjo ir namą, ir darbus, ir pinigėlių, ir santuoką, tik neturėjom vaikelio. Ilgai. Net maldas buvom abu susikūrę.... kas vakarą mintyse kartodavau : " vaikeli, jei tik panorėsi, užeik pas mus....". Ir kai visai netenki vilties, tada pajutau, kad stebuklas yra....
O antra mergytė iš viso stebuklingai pas mus atėjo, nepraėjus nei metams po pirmosios gimimo.... ir lygiai taip pat staigiai ir skaudžiai išėjo.....
O antra mergytė iš viso stebuklingai pas mus atėjo, nepraėjus nei metams po pirmosios gimimo.... ir lygiai taip pat staigiai ir skaudžiai išėjo.....
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 20, 18:28)
Aš iš tų šeimų, kurios turėjo ir namą, ir darbus, ir pinigėlių, ir santuoką, tik neturėjom vaikelio. Ilgai. Net maldas buvom abu susikūrę.... kas vakarą mintyse kartodavau : " vaikeli, jei tik panorėsi, užeik pas mus....". Ir kai visai netenki vilties, tada pajutau, kad stebuklas yra....
Dieve brangus, asaros kaip pupos byra man skaitant tokias temas uz ka jis mus moteris kartais taip baudzia
mano brolis taip pat ilgai lauke pupytes... viskas buvo: ir darbai, ir pinigai, ir namas...tk mazyles teko is antro karto susilaukti
Stiprybes jums visoms
Papildyta:
QUOTE(auksiukx2 @ 2007 11 17, 18:31)
oi,mergytes man 33 m ,vaikelio neturiu.Man pašalinta gimda,be kurios tikrai nepagimdysiu.o skausmas labai didelis... lenda kvailos mintys- gal kažkaip įmanoma,bet aš nežinau? deja...
Sveika, gyvenu su tavo likimo moterim. panasaus amziaus, panasaus likimo. ja del sito ir vyras paliko... tiesiog jos gyvenimas pakrypo nerupestingai... gyvena uzsienyj, del saves, keliauja, neturi nuolatinio zmogaus... esu atvirai syki kalbejusi, ir niekur nepabegsi, matyt jau toks likimas...
Stiprybes tau
QUOTE(uogute @ 2007 12 26, 18:48)
Dieve brangus, asaros kaip pupos byra man skaitant tokias temas uz ka jis mus moteris kartais taip baudzia
mano brolis taip pat ilgai lauke pupytes... viskas buvo: ir darbai, ir pinigai, ir namas...tk mazyles teko is antro karto susilaukti
Stiprybes jums visoms
Papildyta:
Sveika, gyvenu su tavo likimo moterim. panasaus amziaus, panasaus likimo. ja del sito ir vyras paliko... tiesiog jos gyvenimas pakrypo nerupestingai... gyvena uzsienyj, del saves, keliauja, neturi nuolatinio zmogaus... esu atvirai syki kalbejusi, ir niekur nepabegsi, matyt jau toks likimas...
Stiprybes tau
Stiprybes jums visoms
Papildyta:
Stiprybes tau
užsidarai savyje ir kenti,kenti jei kas pradeda klausinėti-atsakai grubiai,nes jau ir nusibodo ir nebėra jėgų
Laikykites visos, bukit stiprios ir nepasiduokit, as jus suprantu, zinau kas tai yra
QUOTE(Domke @ 2007 12 19, 14:48)
na. as taip pat negalejau pastoti keleta metu, kol neissigydziau moterisku bedu visokiu...
su vyru jau irgi gyvenom kartu jau ne vienus metus.. taciau nuo aplinkiniu klausimu : kada turesit leliuka? -gelbejo tai, jog nebuvom oficialiai susituoke ir mokemes...
mano drauge, kuri buvo galutinai susitvarkius gyvenima- butas, santuoka , baigti mokslai ir geras darbas ir pan. tiesiog begdavo i kita gatves puse, kai pamatydavo koki pazistama-nes jau taip per kelis metus buvo igrise tie klausimai: jus dar nesilaukiat???
tas negalejimas pastoti mus ir suartino- dalindavomes savo skausmu ir siek tiek palengvedavo.... ir atsitiko stebuklas-per savo gimtadieni suzinojau , kad laukiuosi... paskambinau jai pasidalinti dziugia naujiena.. ir ka-ogo ji irgi pranese man, kad ruosiasi tapti mama.. verkem is laimes.. tarp musu berniuku yra tik 2 dienu skirtumas... ir tikiuos jie taip pat bus gerais draugais kaip ir ju mamos ..
Na, ką galiu pasakyti... eilinį kartą apsižliumbiau labai smagu, kad viskas jums taip susiklostė
Papildyta:
QUOTE(Medeiva @ 2008 01 09, 19:08)
Skaitau ir liudziu,kad tiek daug bedu yra gyvenime.As irgi laukiu leliuko,bet uzklupo moteriskos bedos,reikes gydytis.kazkaip reikia neprarasti vilties...
Aš jau geri metai nepastoju. Turėjau negimdinį prieš 4 mėnesius. Visi sako, kad man reikia džiaugtis, nepulti į depresiją, nes turiu vieną vaiką... Nu neguodžia ši mintis visai...
QUOTE(PMS @ 2008 03 04, 20:36)
Aš jau geri metai nepastoju. Turėjau negimdinį prieš 4 mėnesius. Visi sako, kad man reikia džiaugtis, nepulti į depresiją, nes turiu vieną vaiką... Nu neguodžia ši mintis visai...
Turiu ir as viena vaika, bet kitas nesigauna. Nemalonu buvo sulaukti tu menesiniu, kaip pradejom planuoti, bet ... yra kaip yra. Problemos vyro. Drauge laukiasi, gimines gimdo, o mums neiseina. Nesuprantu, kodel tiems klausinejantiems apie seimos pagausejima tiesiai sviesiai neatsakyti: neiseina. Keliems draugams taip ir buvo atsakyta, klausinejimai baigesi. Laikas eina, o vaiko norisi. Nusprendem paimti globoti. Galbut ir savas atsiras, o jei nebus, turesim globotine.
QUOTE(ziv @ 2008 03 26, 15:20)
Drauge laukiasi, gimines gimdo, o mums neiseina. Nesuprantu, kodel tiems klausinejantiems apie seimos pagausejima tiesiai sviesiai neatsakyti: neiseina. Keliems draugams taip ir buvo atsakyta, klausinejimai baigesi.
Nu mane jau ir glumina močiučių klausinėjimai apie pasiklydusius gandrus... juo labiau, kad žino, kad neseniai turėjau negimdinį nėštumą, negi negali suprasti, kad vis dėlto turėjo būti tas antras vaikas, kad planavom... O vistiek tokie durni namiokai... Jau dievaži norisi išrėkti, kad NEIŠEINA... Ir jau geri geri metai taip
QUOTE(PMS @ 2008 03 27, 15:07)
Nu mane jau ir glumina močiučių klausinėjimai apie pasiklydusius gandrus... juo labiau, kad žino, kad neseniai turėjau negimdinį nėštumą, negi negali suprasti, kad vis dėlto turėjo būti tas antras vaikas, kad planavom... O vistiek tokie durni namiokai... Jau dievaži norisi išrėkti, kad NEIŠEINA... Ir jau geri geri metai taip
Tai pasakykit, kad neiseina, ir atsikabins su klausinejimais. Tiesiai sviesiai.
paskaiciau sita tema ir baisu pasidare. turiu ir as dideli dziaugsma namuciuose, bet labai norejosi ir dar vieno. taciau kazkas is auksciau ne pas tuos tevelius issiiunte maza mergaite ir mes jos netekom. o ji butu buvusi musu velyku zuikutis. bet...tik dabar vis kamuoja baime, kad, kas jeigu niekada nebebus....vis nuveju tokias mintis, bet jos vis islenda...kol kas anksti apie tai galvot, nes turi praeit laiko po antro gimdymo, kol organizmas atsistos i savo vezias, bet labai jau nekantru laukt...norisi vis greiciau praded planuot ir laukt, gal jau...tikiu, ta diena isaus...to linkiu ir Jums visoms