Sveikutės. laikykitės merginos, kiekvienai iš jūsų skirta būti mama- jūs turite daug vaikelių- tik jie tarp debesėlių užsižaidė ir nenori nusileisti pas mamytes į pilvelius, jiems matyt ten viršuje labai smagu tarpusavyje žaisti. Vat prikalbinsit ir atskubės. Tik nepraraskit vilties.
Dėl nenoro turėti vaikų- aš nenorėjau, bet visada kartojau- jei koks vaikelis pasirinks mane būti savo mama- aš neturiu teisės tam prieštarauti.Ir štai turime nuostabią mažytę dukrytę. dabar net neįsivaizduoju kaip be jos gyvenčiau. Ir intensyviai planuojam vaikelį Nr 2. man 27m tai nors ir nereikia labai skubėti, bet gydytoja patarė labai neuždelsti.
O dėl pasišaipymų- tai tiesa ne dažnai, kartais net nenorėdami, bet žmonės pasišaipo. mano tetai taip buvo, jos anyta pareiškė: "vedė- kaip katę maiše nusipirko" tai išgirdusi aš vos akių tai šlykštynei neišdraskiau (negaliu pakęsti kai muša gulintį) o mano teta, nors šiaip arši- tik nutylėjo ir išėjo iš kambario. mane ne kartą bandė užgauti. Bet.... kaip jau sakiau mes specialiai nebandėme pastoti- žavus stebūklėlis aplankė mus pats
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
, taigi kai pabandydavo mane užgauti- nepasisekdavo, oi nepasisekdavo jiems.... Esu atleidusi tik 1 žmogui netaktišką repliką apie mūsų su vyru neskubėjimą tas žmogus MB tėvas.
mane stebina tik tai, kad labai dažnai skaudina tie žmonės kuriais pasitiki ir myli.
Dėl įvaikinimo: ne kiekviena moteris gali mylėti kitų vaikus taip tarytum jie būtų jos. Kitoms tai paprasčiausiai nelemta- jos gali būti tik savo vaikelių mamos. Bet neatsisakykite tos minties būsimos mamytės- juk jumyse tiek meilės kad užtektų jos ne 2 ne 3 o 10 vaikų.
Na tikiuosi nebuvau netaktiška, jei įskaudinau iš karto atsiprašau.