Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Crystalline @ 2009 12 04, 21:47)
Atsirado papildomas pozymis, kuris siaip jau negalejo naturaliai atsirasti ( toks specifinis, vos pastebimas atsikrenkstimas- atsikosejimas, bet cia individuali reakcija). Nutraukus vartojima, isnyko.
Palauks Pinto, patikek

***** mums taip pat atiskrenkštinimas ir kaip tik tą kalcium kompleksą savaitę geriame ,tai baigsime.
Atsakyti
Crystaline, o tu negalvoji, kad čia gal gerai tas atsikrenštimas? Na., pvz. valosi kur nors paburkusi gleivinė. Gi kažkur visokie "negerumai" turi pasidėt. Juolab po savaitės vartojimo, kaip ir normalus paūmėjimas būtų g.gif

Aš vat tokiais atvejais paprastai nežinau kaip elgtis. Aišku jei tai vargina, tai kita kalba, bet jeigu ne, turbūt žiūrėčiau dar kokią savaitę kitą. Gi paprastai hom. vaistai skiriami 2 mėn. ir tų reakcijų po savaitės ar dviejų nieks nevertina. Dargi ir įspėja, kad paūmėjimas bus.

Mano dičkė lyg vėl ruošias sirgti, kraujas naktį bėgo, vakar kosulio priepuolis. Daugiau požymių jokių. Bandom pirmą kart Ferrum phosh.30, pažiūrėsim pavyks ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 05 gruodžio 2009 - 10:33
QUOTE(vilytte @ 2009 12 05, 11:30)
Crystaline, o tu negalvoji, kad čia gal gerai tas atsikrenštimas? Na., pvz. valosi kur nors paburkusi gleivinė. Gi kažkur visokie "negerumai" turi pasidėt. Juolab po savaitės vartojimo, kaip ir normalus paūmėjimas būtų g.gif

Cia tiksliai ne valymasis, o perdozavimas. Veliausiai po 3-ju d. paprastai man buna tiksliai aisku, ar reikia keisti homeopatini preparata, ar ne, ar nutraukti jo vartojima. Akis jau atidirbta, o ir gyd.hom. taip sako man blush2.gif
Musu atveju iskart po 1 dozes buvo energingumo lygio pagerejimas , o po to su tuo krenkstimu nei geryn, nei blogyn ( stabiliai laikesi). Nustojus vartoti iskart dingo. Stebejimui vartojom savaite. Mums butu uzteke 3 dienu Calcium carbonicum kurso.
Atsakyti
Labas merginos, cia radau nebloga nuorodele apie gripa, tik tiek kad angliskai nemoku, bandziau su internetiniu verteju versti, bet nekas blush2.gif Jei kas nepatingetu, gal galetu isversti 4u.gif
http://www.homeopath...g/?tag=baptisia

Gal kas man galetu patarti, patapau is vis ligu maiselis, man pastovus plauciu uzdegimas, jau per du metus 9 doh.gif , aisku daktarai nebezino ka daryti, o ir gydytojas misis su tuo nesusidorojo, gal kas turi kokiu minciu, ar kokiu nuorodu, kad pati galeciau sau pagelbeti.
Ir prolaktinoma atsirado, prolaktinas virsija norma 12 kartu, gal irgi kas kokiu minciu duotu verysad.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes jau grįžom... Naktį išvežėm į ligoninę, nes sunkiai kvėpavo. Padarė kraujo tyrimus, tai bakterinį foną parodė verysad.gif
Atsakyti
Kas čia visus užpuolė?Laikykitės ir sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 06, 00:18)
Gal kas man galetu patarti, patapau is vis ligu maiselis, man pastovus plauciu uzdegimas, jau per du metus 9 doh.gif , aisku daktarai nebezino ka daryti, o ir gydytojas misis su tuo nesusidorojo, gal kas turi kokiu minciu, ar kokiu nuorodu, kad pati galeciau sau pagelbeti.

Na, man plaučių uždegimai nebuvo, bet peršalimai iki sinusito - kiekvieną mėnesį. Ir nesvarbu koks metų laikas būtų. Užkniso negyvai - užtekdavo tik vėjukui pūstelt, nor būdavau ir apsirengusi, ir neplikšinėjau. doh.gif
Taip tąsiausi beveik pusantrų metų, kol imunologė susiprotėjo padaryti tyrimą dėl citomegalo viruso. Atsakymas buvo teigiamas. Bjaurus tai dalykas, bet bent jau žinau kokia zarazą savyje turiu ir kaip su ja galiu kovoti.

O mano vyrui šiandien pripažino pūlingą tonzilitą. Būtų iškart leidęs gydytis - būtų viskas susitvarkę. Gera, kad bent jau dabar nebesisispardo ir pradėjo naudot homeopatinius. Tikiuosi, su Mercuri compl., Antitusinu, druska ir kitais liaudiškais metodais išsisuksim nuo visų chemijų, kurias išrašė gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 05, 11:30)
Cia tiksliai ne valymasis, o perdozavimas. Veliausiai po 3-ju d. paprastai man buna tiksliai aisku, ar reikia keisti homeopatini preparata, ar ne, ar nutraukti jo vartojima. Akis jau atidirbta, o ir gyd.hom.  taip sako man blush2.gif
Musu atveju iskart po 1 dozes buvo energingumo lygio pagerejimas , o po to su tuo krenkstimu nei geryn, nei blogyn ( stabiliai laikesi). Nustojus vartoti iskart dingo.  Stebejimui vartojom savaite. Mums butu uzteke 3 dienu Calcium carbonicum kurso.

Matai... g.gif Vis dėlto ne veltui klausinėjais. Aš tokio dalyko nepastebėjau.

QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 05, 23:18)
Ir prolaktinoma atsirado, prolaktinas virsija norma 12  kartu, gal irgi kas kokiu minciu duotu verysad.gif
Aciu 4u.gif

Variantas: arba mėgint toliau su gydytojo pagalba tęsti toliau, kol "atsisluoksniuos" seni negalavimai ir pavyks rasti konstitucinį... Arba skaityt pačiai ir ieškotis savo konstitucinio. Rusiškai skaitai? Pirmajame puslapyje yra gera nuoroda, kur galima nusikelti knygų (prieš porą puslapių irgi paminėta).

Kirke, jeigu yra galimybė, vietoje Mercurius Sol. complex duok Mercurius - heel (pirmasis sinusitams o antrasis daugiau tonzilitams). 4u.gif Jį galima rasti visose didesnėse vaistinėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 07 gruodžio 2009 - 23:27
Eima, o tai ligoninė dėl laringito ar kas rimčiau?

Paantrinant Kirkei ir Ingilukui, aš irgi žiauriai sirgdavau. Ale su pirmu nėštumu visos ligos kaip vėjelis išgaravo. Dabar pati stebiuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 08 gruodžio 2009 - 08:30
Dėl laringito. Naktį pradėjo sunkiai kvėpuot, nešiau į vonią, tai visas drebėt pradėjo... Susitaikiau, kad nebežinau ką daryt ir iškviečiau greitąją. ATvyko per 3 minutes blink.gif Išvežė į ligoninę, suleido greit Dexamitezoną, padarė tyrimus ir nustatė baktreinę infekciją. Antibiotikai... Dar ten 1 sesutė vis taikėsi mažiui ukolą su Dezamitezonu suleist, nors jokio priepolio nebuvo, tai sakiau dar pabandysi - pačiai suleisiu, tai atstojo. Sekmadienį prieš piet grįžom, po pietų prasidėjo siaubingas kosulys. Vaikas net springo. Nuvežiau pas gydytoją, paklausė ir pasakė, kad nusileido žemyn... Vakar buvau pas homeopatę, tai paskyrė gydymą. "Dirbau" iki 1 val nakties, tai naktį nebekosėjo... Mamaša 4 kg atsikratė blush2.gif
Atsakyti
Eima, papasakok ką skyrė iš hom. vaistukų.
Atsakyti
Aconitum 30, Arsenicum alb. 30 ir Apis 30. Apis 5 kart per dieną, Aconitum 23 val, Arsenicum 1 val nakties ir 2 kart per dieną dar.
Atsakyti