QUOTE(Crystalline @ 2009 12 05, 11:30)
Cia tiksliai ne valymasis, o perdozavimas. Veliausiai po 3-ju d. paprastai man buna tiksliai aisku, ar reikia keisti homeopatini preparata, ar ne, ar nutraukti jo vartojima.
Akis jau atidirbta, o ir gyd.hom. taip sako man
Musu atveju iskart po 1 dozes buvo energingumo lygio pagerejimas , o po to su tuo krenkstimu nei geryn, nei blogyn ( stabiliai laikesi). Nustojus vartoti iskart dingo. Stebejimui vartojom savaite. Mums butu uzteke 3 dienu Calcium carbonicum kurso.
Matai...
Vis dėlto ne veltui klausinėjais. Aš tokio dalyko nepastebėjau.
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 12 05, 23:18)
Gal kas man galetu patarti, patapau is vis ligu maiselis, man pastovus plauciu uzdegimas, jau per du metus 9
, aisku daktarai nebezino ka daryti, o ir gydytojas misis su tuo nesusidorojo, gal kas turi kokiu minciu, ar kokiu nuorodu, kad pati galeciau sau pagelbeti.
Ir prolaktinoma atsirado, prolaktinas virsija norma 12 kartu, gal irgi kas kokiu minciu duotu
Aciu
Variantas: arba mėgint toliau su gydytojo pagalba tęsti toliau, kol "atsisluoksniuos" seni negalavimai ir pavyks rasti konstitucinį... Arba skaityt pačiai ir ieškotis savo konstitucinio. Rusiškai skaitai? Pirmajame puslapyje yra gera nuoroda, kur galima nusikelti knygų (prieš porą puslapių irgi paminėta).
Kirke, jeigu yra galimybė, vietoje Mercurius Sol. complex duok Mercurius - heel (pirmasis sinusitams o antrasis daugiau tonzilitams).
Jį galima rasti visose didesnėse vaistinėse.