Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(lawanda @ 2009 12 04, 14:48)
aciu labai  4u.gif , berods padeda, vakar sudaviau istirpinus zirniuka per pietus ir vakare pries miegeli, nakti tikrai ramiau miegojo  g.gif  Na ziuresim toliau kaip bus.
Obuoliausia o kazin ar galiu duot to Calcium komplekso, nes vieno Calc.carb. neturiu  rolleyes.gif

Tinka, ten yra kelių rūšių kalcis. Tik mažiausiai tikrai turi pakakti 1 ž. per dieną.
Buvau kažkadaise išvertus ir surašius apie Calcium complex. Jį tinka duoti bet kokio amžiaus vaikams (kaulų formavimuisi, dantų emaliui, bendram imunitetui).

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 04, 14:59)
Obuoliausia, o iš HEEL niekas netiktų?

Pasižiūrėjau, kad Echinacea compositum yra Rhus ir Bryonia.

Vėjaraupiams dažniausi homeopatiniai nurodyti čia:
http://www.truestarh...es/2210004.html

Pagal šitą klausimyną galima mėgint atsirinkti tiksliau:
http://abchomeopathy.com/c.php/174
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 04, 16:12)
Pasižiūrėjau, kad Echinacea compositum yra Rhus ir Bryonia.

Vėjaraupiams dažniausi homeopatiniai nurodyti čia:
http://www.truestarh...es/2210004.html

Pagal šitą klausimyną galima mėgint atsirinkti tiksliau:
http://abchomeopathy.com/c.php/174

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Pinto knygoj tai siūlo Rhus - kuomet yra stiprus niežulys, ir tas niežulys yra vienintelis požymis. Jei Vėjaraupinis bėrimas eina kartu su kosuliu (kas labai dažnai būna) - rekomenduoja Antimonium Crudum, arba Antimonium Tartaricum (pastarasis mano dičkei paskutinės ligos metu labai gerai visus skreplius išvarė). Dar Pulsatila - būdingas verksmingumas. O vėjaraupiams užsitęsus - Sulpfur.

Tiesa, labai nustebau, bet toje knygoje teko skaityt rekomendaciją Calcium Carbonicum patiems nevartot. Tą patį skaičiau berods ir Tailer knygoj prie homeopatinių portretų (o gal Kulter g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 04 gruodžio 2009 - 15:23
Vilytte, o kokie buvo argumentai dėl Ca Carb.? Nes tai viena iš biocheminių druskų...

Neprisikasiu, įtariu, šiemet nei prie Pinto, nei dar kur nors...
Atsakyti
Obuoliausia, gavau Rhus tox, bet tik 200 potencijos ax.gif Po kiek duoti dukrai žirniukų? Ir kas kiek? Jai 6 metai ir 5 mėn 4u.gif
Atsakyti
Obuoliausia, pasižiūrėsiu kada specialiai. Pirmą kart kai skaičiau pas Tailer ar Kulter, taip tiesiog praskaičiau, bet kai ir pas Pinto tas pats, tai truputį įdomu pasidarė. Tik Pinto su Fildmanu nedetalizavo, tokia abstrakti mintis, kad tai konstitucinis vaistas ir giliai veikiantis.

Pingvinuk, su tuo dozavimu labai įvairiai. Paskutinį kartą Misis buvo skyręs 200 Pusaltilą mano 8 m. vaikui, dozė 1 žirnis - du kart dienoj. Gydymas dviems dienoms. Galvydytė irgi vis sakydavo, kad skiriu 30 potenciją, kad ligos atveju galėtumėt dažnint. Nors kai reikėjo tai Beladoną Homacord ar Phorphor homacord aš esu davus savo vaikams ir daug dažniau ir daug didesnėm dozėm. Rinktis turi pati 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 04, 15:39)
Obuoliausia, gavau Rhus tox, bet tik 200 potencijos  ax.gif Po kiek duoti dukrai žirniukų? Ir kas kiek? Jai 6 metai ir 5 mėn  4u.gif

Aš vaikams tokių potencijų nesu naudojus...
Pamėgink vieną duot ir žiūrėk reakciją. Jeigu bus postūmis į gerą, tinkamiausia vėl duot bus pamačius, kad vėl ūmėja.
Vilytte, kažką rašo, gal ji turės daugiau idėjų.

Ca Carb kaip konstitucinis turėtų veikti aukštesnė potencija. O gal nusišneku? unsure.gif Nes 6 (iki 6C) veikia grynai fizinį kūną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 04 gruodžio 2009 - 16:05
QUOTE(vilytte @ 2009 12 04, 17:02)
Pingvinuk, su tuo dozavimu labai įvairiai. Paskutinį kartą Misis buvo skyręs 200 Pusaltilą mano 8 m. vaikui, dozė 1 žirnis - du kart dienoj. Gydymas dviems dienoms. Galvydytė irgi vis sakydavo, kad skiriu 30 potenciją, kad ligos atveju galėtumėt dažnint. Nors kai reikėjo tai Beladoną Homacord ar Phorphor homacord aš esu davus savo vaikams ir daug dažniau ir daug didesnėm dozėm. Rinktis turi pati 4u.gif .

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 04, 17:03)
Aš vaikams tokių potencijų nesu naudojus...
Pamėgink vieną duot ir žiūrėk reakciją. Jeigu bus postūmis į gerą, tinkamiausia vėl duot bus pamačius, kad vėl ūmėja.
Vilytte, kažką rašo, gal ji turės daugiau idėjų.

Ca Carb kaip konstitucinis turėtų veikti aukštesnė potencija. O gal nusišneku?  unsure.gif Nes 6 (iki 6C) veikia grynai fizinį kūną.

Ačiū Jums labai labai, jau esu namie, einu duoti žirnį. 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė, Obuoliausia, žinok turbūt todėl ir rašo Pinto su Fildmanu, kad Ca carbonicum nereik patiem naudot, juk jie visoj knygoj siūlo tik 12 ir 30 potencijas. T.y. jau kaip ir pretenduojančias į konstitucinį vaistą. Nors aišku prie krūvos kitų vaistų to nerašo.
Paskaitinėsiu dar kitam šaltiny kur mačiau, ten gerokai plačiau apie tai buvo aprašyta.
Atsakyti
Calcium Carbonicum buvau nusiteikusi profilaktiskai duoti sunui menesiuka kita, bet po savaites supratau, kad nebereikia daugiau ( 6 potencijos).

Vejaraupiams thumbup.gif Rhus tox., geriausia 30 potencijos, nors as, kai naudojau, turejau tik 6, su 200-aja atsargiai. Rhus tox.puikiai nuima niezuli, aplamai vaikas daug lengviau pernesa pacia liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 04 gruodžio 2009 - 20:13
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 04, 21:06)
Calcium Carbonicum buvau nusiteikusi profilaktiskai duoti sunui menesiuka kita, bet po savaites supratau, kad nebereikia daugiau ( 6 potencijos).

Vejaraupiams thumbup.gif Rhus tox., geriausia 30 potencijos, nors as, kai naudojau, turejau tik 6, su 200-aja atsargiai. Rhus tox.puikiai nuima niezuli, aplamai vaikas daug lengviau pernesa pacia liga.

O kaip supratot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 12 04, 21:19)
O kaip supratot?  ax.gif

Atsirado papildomas pozymis, kuris siaip jau negalejo naturaliai atsirasti ( toks specifinis, vos pastebimas atsikrenkstimas- atsikosejimas, bet cia individuali reakcija). Nutraukus vartojima, isnyko.

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 04, 16:38)
Neprisikasiu, įtariu, šiemet nei prie Pinto, nei dar kur nors...

Palauks Pinto, patikek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 04 gruodžio 2009 - 20:47