Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(*GREISI* @ 2009 12 04, 07:09)
Labukas
ir aš norėčiau sagytemazyte.Vardas Sigita  4u.gif

Vakare
Atsakyti
Esheryte, tada dar kartą reiki eiti pas homeopatą. Nes ne visad iš karto tinkami žirniukai parenkami. Realiai hom. vaistukų sąrašas nepaprastai ilgas, kiekvienas jš parenkamas individualiai kiekvienam žmogui, todėl reik nepasiduot ir toliau ieškot. Be to, kuo problemos ilgiau laikėsi, tuo gydymas ilgesnis. Gal dar per trumpai gydotės. Alergijos gydymas homeopatiškai, tai ne niežulio slopinimas, o daug gilesnis ir sudėtingesnis procesas. Kartais reik tiesiog kantrybės.

Aš patarosiomis dienomis supratau, koks geras yra Popovo knygos "Homeopatija ne visiems" pavadinimas (pasiūlėm nuo nežinia kokio viruso artimiesiems hom. žirniukų lotuliukas.gif, tai nuo neveikimo iki kažkokių mistinių galių priskyrimo jiems prisiklausėm)

Cara, mano vyrui Gelsemiumas turi slopinantį poveikį. Jį "ima" net 6 potencija. Sako tik sučiulpiu, ir tokį malonų silpnumą kojose pajuntu. Užtat paprastai ryte prabunda be jokių negalvimų, turėtų iš vakaro, kuriuos būna gydęs Gelsemiumu.
Atsakyti
[quote=esheryte,2009 12 04, 09:15]
Labas rytas,
Taip pat turiu kita isisenejuse problema. verysad.gif Mano sunu beria. Jam niezti, labai kasosi. Ypac po nakties nusidrasko sasiukus. Nebezinau ka daryti. Jam nenustato jokios alergijos. Aiskina, kad isaugs. Bet dabar kunelis visas sasuotas. Isbandziau ivairius tepalus(su gydytoju pagalba), bet igalaikio efekto nera. Dazniausiai po nakties atisnaujina. verysad.gif As galvoju, kad reikia kazka daryti is vidaus, bet nezinau ka. Gal zinot kokiu homeopatiniu vaistu kurie slopintu niezejima? Homeopatas skyre lasiukus, bet nelabai pastebejau pokyciu.

Taip supratau,kad gydymas tepalais buvo ne homeopatinis. Man gerai padeda IRICAR. Jei nebandėte,pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(esheryte @ 2009 12 04, 09:15)
Labas rytas,

Reikia patarimo..  ax.gif Kurie is homeopatiniu vaistuku skatina atsikosejima? Man po gripo liko uzgulta krutine. Vis noriu atsikoseti, bet negaliu. Bandziau Tartephedreel, bet man atrodo jis tik slopina atsikosejima. Ar gali taip buti?

Gal kas patarumet ar pasidalintumet savo patirtimi. Aciu 4u.gif

Pagal si pozymi turetu padeti Arsenicum album arba Bryonia ( cia vienkomponenciai preparatai), o tiksliau jau su homeopatu.
Atsakyti
Mano dukrai atrodo, kad vėjaraupiai 4u.gif

Tai perskaičiau, kad tinka Hepar sulfur, Thuja, Pulsatilla.

Gal patarsite ką ir po kiek žirniukų, kas kiek laiko duoti? turiu tik hepar sulfur ir Thuja ax.gif Ir kuo galima tuos spuogelius tepti?

Atsakyti
Čia ne pati pradžia jau? Jeigu pradžia, tikrai dar patariu Rhus pridėti 4u.gif

O šitie trys daugiau-mažiau atitinka? Priklauso nuo intensyvumo negalavimo dažnis.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 04, 15:02)
Čia ne pati pradžia jau? Jeigu pradžia, tikrai dar patariu Rhus pridėti  4u.gif

O šitie trys daugiau-mažiau atitinka? Priklauso nuo intensyvumo negalavimo dažnis.

Rhus neturiu ax.gif

Dar nežinau ar atitinka... Aš darbe, dukra namie... Knyga namie... Atsikėlė su 4 spuogeliais, dabar jau apie 20 ax.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Hepar jau turi būti pažengęs bėrimas (kaip ir Thuja).
Patariu dar Antigripiną 3 pažiūrėt . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 04, 15:44)

Neturiu ir Antigripino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 03, 23:48)
Chamomilla mėgink iš pradžių po 1 duoti 2 kartus (ryte vakare) ir matysi, ar yra poveikis. geriausia būtų pasiskaityti dar apie jį.
O nenorėtum dar Calcium carbonicum pamėgint? Jis turėtų palengvinti paskesnių dygimą?

aciu labai 4u.gif , berods padeda, vakar sudaviau istirpinus zirniuka per pietus ir vakare pries miegeli, nakti tikrai ramiau miegojo g.gif Na ziuresim toliau kaip bus.
Obuoliausia o kazin ar galiu duot to Calcium komplekso, nes vieno Calc.carb. neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
Obuoliausia, o iš HEEL niekas netiktų?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 12 04, 15:44)

pagal mūsų gydytoją, tai Hepar Sulfuris duot iš kart , nuo pirmų spuogelių
Atsakyti