Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif

QUOTE(lawanda @ 2009 12 02, 23:24)
Merginos kaip daznai galima duoti 1 metu vaikui chamomilla 6 potencijos? Dygsta dantys, bjauri, irzli, nerami mergina  doh.gif  Ir dar gal zinot sudeti Passiflorae miksturos, kazkuri is jusu savo vaikui duodat, ar galeciau savo maziukei duot kazin kad ramiau miegotu, dantukai maziau kankintu?

Atsakyti
Mano mažają pernai laringtinas buvo užpuolęs, tai parą prasikankinus su karštais puodais, antrą parą atsiminiau Phosphor Homaccord. Pradėjus duoti, lojimas liovėsi per kelias valandas. Ir pradėjo gausiai šlapiai atsikosėti. Tai gal nebus vakare per vėlu.

O šiaip aš irgi manyčiau, kad dar Spongia būtų galima bandyti. Mano vaikų Drocera neima, todėl nieko negaliu pasakyti. Bet šiaip mes laringitų maži daug apturėję, tai paprastai po lojimo kosulys sušlapdavo visada. Iš cheminių priemonių - mums vaistas Nr.1 Actifedas (raudonas - kosuliui slopint). Kai nebūdavo kur dingt, tekdavo duot.
Atsakyti
Duodu Homeovox, nes spongia neturiu. Bet dar karščiuot pradėjo doh.gif Bijau, kad nebūtų bakterinis...
Papildyta:
Vilytte, kaip davei phosphorą? Pradžioj kas 15 min po kiek lašų? Maniškiui 1,3 m... Bijau vėl refliuksą jo suerzinti su tais spiritinu pagrindu, todėl visuomet stengiuosi žirniukais, bet dabar... Realiai prisibijau žaibiškos eigos, nes po gripo kažkaip visos komplikacijos žaibiškos. Pvz. dukrai bronchitas siaubingas su karkalais plaučiuose per 4 valandas pasidarė doh.gif

Lawanda, ten įeina - melisa, valerijonas, cukažolė, cinkas. 4u.gif
Atsakyti
Po 4-5 lašus (mums 4 m. nepilnai tada buvo), kas pusvalandį - po poros valandų sudrėko viskas ir daugiau nebedaviau visai. Mums tada buvo laaaabai stipriai, bet tikrai padėjo, nors aš jau buvau viltį praradus.
O dėl spirito, aš tai vaikams juos stipriai atskeidžiu, H2O imu pusę, trečdalį stilkinės, na kiek tik gali per kartą išgert.

Nugis sveikit kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas atsiunte Skypus savus -Dziugena ir Spindulka, tam issiunciau knygas. gero skaitymo. Jei kam reikia sakykit
Atsakyti
Eima,man gyd.sakė , kad esant laringitui tiktų ir drosera, ir nux vomica, ir ipecacuacha. Drosera ir nux vomica galima ir kartu pakaitom.
Atsakyti
Ar kam yra pasitaike, kad Gelsemium migdo? Vakar nulūžau, net neprisimenu kaip ir visą naktį tokia pat poza išmiegojau biggrin.gif Man to seniai jau nebuvo. Naudojau kelių rūšių žirnius, tai šiandien padariau tarp jų didesnę pertrauką ir pamačiau, kad sučiulpus Gelsemium po kokių dešimt minučių vos nepamigau ir dabar laukiu kol lovą pasieksiu doh.gif Čia gerai ar nelabai?

Eima, ramios nakties jums 4u.gif
O nuo laringito Sambucus netiktų? g.gif
Atsakyti
Eima aciu 4u.gif o gal zinai po kiek tos mikstureles galima duot maziukui? O jus laikykites, sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 12 03, 21:18)
Ar kam yra pasitaike, kad Gelsemium migdo? Vakar nulūžau, net neprisimenu kaip ir visą naktį tokia pat poza išmiegojau biggrin.gif  Man to seniai jau nebuvo. Naudojau kelių rūšių žirnius, tai šiandien padariau tarp jų didesnę pertrauką ir pamačiau, kad sučiulpus Gelsemium po kokių dešimt minučių vos nepamigau ir dabar laukiu kol lovą pasieksiu doh.gif  Čia gerai ar nelabai?

nemigdė nei manęs, nei dukrytės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 12 03, 17:18)

Chamomilla mėgink iš pradžių po 1 duoti 2 kartus (ryte vakare) ir matysi, ar yra poveikis. geriausia būtų pasiskaityti dar apie jį.
O nenorėtum dar Calcium carbonicum pamėgint? Jis turėtų palengvinti paskesnių dygimą?

QUOTE(cara @ 2009 12 03, 21:18)
Ar kam yra pasitaike, kad Gelsemium migdo? Vakar nulūžau, net neprisimenu kaip ir visą naktį tokia pat poza išmiegojau biggrin.gif  Man to seniai jau nebuvo. Naudojau kelių rūšių žirnius, tai šiandien padariau tarp jų didesnę pertrauką ir pamačiau, kad sučiulpus Gelsemium po kokių dešimt minučių vos nepamigau ir dabar laukiu kol lovą pasieksiu doh.gif  Čia gerai ar nelabai?
Eima, ramios nakties jums 4u.gif
O nuo laringito Sambucus netiktų? g.gif

Įtariu, čia grynai tavo asmeniniai santykiai su Gelsemium... ax.gif

Eima, dėl laringito:
Spongia toks lojantis, kaip skardinė, visiškai neatsikosti ir dunksi ištisai (non-stop).
Drosera - pablogėja nakčia
Phosphor - užgniaužtas kvapas, išsekimas, gali būti šaltas prakaitas.
Prieš kokią savaitę tikrai apie juos buvau čia rašius... unsure.gif Reik eit atknist..
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 12 03, 21:26)
Kas atsiunte Skypus savus -Dziugena ir Spindulka, tam issiunciau knygas. gero skaitymo. Jei kam reikia sakykit

Labukas
ir aš norėčiau sagytemazyte.Vardas Sigita 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Reikia patarimo.. ax.gif Kurie is homeopatiniu vaistuku skatina atsikosejima? Man po gripo liko uzgulta krutine. Vis noriu atsikoseti, bet negaliu. Bandziau Tartephedreel, bet man atrodo jis tik slopina atsikosejima. Ar gali taip buti?

Taip pat turiu kita isisenejuse problema. verysad.gif Mano sunu beria. Jam niezti, labai kasosi. Ypac po nakties nusidrasko sasiukus. Nebezinau ka daryti. Jam nenustato jokios alergijos. Aiskina, kad isaugs. Bet dabar kunelis visas sasuotas. Isbandziau ivairius tepalus(su gydytoju pagalba), bet igalaikio efekto nera. Dazniausiai po nakties atisnaujina. verysad.gif As galvoju, kad reikia kazka daryti is vidaus, bet nezinau ka. Gal zinot kokiu homeopatiniu vaistu kurie slopintu niezejima? Homeopatas skyre lasiukus, bet nelabai pastebejau pokyciu.

Gal kas patarumet ar pasidalintumet savo patirtimi. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esheryte: 04 gruodžio 2009 - 08:16