QUOTE(Eima @ 2010 01 30, 22:31)
Džiaukis, džiaukis ir mes kartu džiaugiamės

O kai paskaitai kaip kitos pagaliau prieina iki akivaizdžių "šviesėjimų", tai patiki, kad ir tau tai yra pasiekiama.
O dėl antrojo sakinio - duok dieve, kad kas taip pagalvotų. Tačiau kartais man susidaro tokia nuomonė, kad gydytojai sugeba taip gerai "praplaut" smegenis vaikučių mamytėm, kad jos net nebando, nes iš anksto būna įsitikinusios, kad tai tik žaidimas. Nors man atrodo, kad tingi, nes homeopatija yra darbas, kaip bebūtų. Mūsų šeimos gydytoja sakė, kad pas ją tik 2 pacientės savo vaikus išdrįsta gydyt homeopatiškai, kitoms net nebando siūlyt, nes prieš tai pasiūlius vos ne pirštus prie smilkinių siukiojo... Juk visada yra lengviau suduot antibiotikus ar duot pakvėpuot hormonus ir sėdėt, ir laukt pagerėjimo... O su homeopatija kartais tik spėk suktis

O jei dar mamai tenka pačiai gydymą pasiskirti, nes nėra su kuo pasitarti... Svajoju (kaip ir daugelis čia iš Jūsų) rasti tokį gydytoją homeopatą, kuriuo galėčiau visiškai pasitikėti

Ačiū Dievui, kad mes kol kas didesnių ligų ir susirgimų išvengėm, bet jei kažkas rimtesnio užkluptų, tai ir nebežinočiau ką daryt

Nors turbūt ne taip labai, kad homeopatiją į antibiotikus iškeisčiau

O tai mano vaikas nesuprastų, nes jam vaistai - rutuliukai. Reiks jaučiu papasakot, kad ir kitokių vaistų būna...