Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Atrodo, visoms tas pats. Mano vyras per dvi savaites trečią konstitucinį sau atranda. Atkalbėt jau nelabai išeina, nes visokiais Kentais, Kulter ir kt. literatūra apsiginklavęs. Priešnuodį gal reiktų nusipirkt, nes vėl užsisakė 200C wub.gif . Pati kalta, nereikėjo rodyt kur visa literatūra. Pavyksta tik įkalbėt, kad kartą savaitėj imtų. Bet gal kai nematau ir daugiau ima g.gif
Vilnele, o pas tavo gydytoja ilgos eilės?
Pas mus irgi lenda senosios problemos, dabar nosis nebepatinka. Ir akių vokai burksta (turim vidutinišką alergiją dulkių erkėms). Bet kosulio nebesiranda thumbup.gif . Man tai taip gražiai lukštenąsi tos ligos (kaip kokiam vadovėly), sureagavo virškinimas, paskui kosulys, dabar slogos/alergijos matyt lenda. Vaiko miegas ženkliai pagerėjo. Ai, gėris ta homeopatija, tik iki to stebuklingo žirniuko labai ilgas kelias.
Įgristu gal, bet nesidžiaugti, kad nekosom tiesiog negaliu. Atrodo, gal kažkas atsitiktinai paskaitys ir nuspręs vietoj hormonų, antibų vaiką gydyt homeopatija.

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 30, 10:56)
Atrodo, visoms tas pats. Mano vyras per dvi savaites trečią konstitucinį sau atranda. Atkalbėt jau nelabai išeina, nes visokiais Kentais, Kulter ir kt. literatūra apsiginklavęs. Priešnuodį gal reiktų nusipirkt, nes vėl užsisakė 200C wub.gif . Pati kalta, nereikėjo rodyt kur visa literatūra. Pavyksta tik įkalbėt, kad kartą savaitėj imtų. Bet gal kai nematau ir daugiau ima g.gif
Vilnele, o pas tavo gydytoja ilgos eilės?
Pas mus irgi lenda senosios problemos, dabar nosis nebepatinka. Ir akių vokai burksta (turim vidutinišką alergiją dulkių erkėms). Bet kosulio nebesiranda thumbup.gif . Man tai taip gražiai lukštenąsi tos ligos (kaip kokiam vadovėly), sureagavo virškinimas, paskui kosulys, dabar slogos/alergijos matyt lenda. Vaiko miegas ženkliai pagerėjo. Ai, gėris ta homeopatija, tik iki to stebuklingo žirniuko labai ilgas kelias.
Įgristu gal, bet nesidžiaugti, kad nekosom tiesiog negaliu. Atrodo, gal kažkas atsitiktinai paskaitys ir nuspręs vietoj hormonų, antibų vaiką gydyt homeopatija.

Labai džiaugiuosi dėl jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 01 29, 18:02)
Mano dukrai gerklė, bet niekaip nepritaikau vaisto. Pradžioje pagerėja nuo Belladonnos ir Ferrum Phosphoricum, bet po to vėl blogiau. Pati jau didelė, persiskaito ir sako, kad niekas jai netinka. Gerklė visa vienodai paburkus ir neryškiai raudona. Bet temperatūra laikosi. Man kartais kyla noras nueiti ir Folio metodu tik vaistus atsirinkti, be jokių konsultacijų, bet nežinau ar taip galima kur nors. 

Pabandyk Apis. Mano abiem vaikams super nuėmė paburkimus. Jis ir tinka kai yra paburkimai didesni/mažesni ir gerklė tik vos rausva arba kai dar atsiranda pakimimas.

QUOTE(vilnele @ 2010 01 29, 20:33)
Kokie keliai aiškus?

Apie lėtinius gydymus nei kalbos daugiau negali būt. Man tiesiog patogu, kad ji Vilniuj ir gali staigiai nuvažiuot, kad ji pažiūrėtų jei kažkas atsitiko (tiesa jei nėra pilnas užrašymas), nes telefonu nenoriai konsultuoja kol nepamato. Sako gal tą bandykit, o gal aną... Ūmius susirgimus mano abiems super atitaikė, tikrai negaliu nieko blogo pasakyt. O prisiminus kaip laringitą su jau atsirandančiu bronchitu per parą nuėmė tuos baisius laringitinius kvėpavimus...Bet kai apžiūri iš kart gana gerą gydymą skiria ir tas man patinka. Bet ne daugiau. unsure.gif
Aš išvis palyginau požiūrį į gydymus. Kai trečiadienį buvau nuėjus ir parodžiau vaiko kojas su tom dėmėm ji tik pasakė, kad maistą reik žiūrėt ir kol "nelipa" aukštyn reik nekreipt dėmesio. O kai paklausiau ar šis kremas (gana populiarus tarp atopikų) nepridarys bėdos dažnai vartojant - ji atsakė nežinau, gal ne. doh.gif
O vat vakar pas kitą gydytoją kai parodžiau kojas, dar + su Foliu pažiūrėjo iš kart sako reik skirt gydymą, kad "neliptų" aukšty ir neturėtumėt paskui rimtesnės bėdos. Ji niekaip nesuprato kam reik laukt blogesnio, jei jau iš kart galima griebt jautį už ragų... Tai Calcium CArbonicum 30 liepė nebeduot, nes sakė, kad jam per stiprus ir pasiūlė geriau 12 potenciją pabandyt, kad švelniai prieit prie ligos, o paskui palaipsniui jei prireiks iki 200 potencijos didint. Ir dar išrašė kompleksiuką būtent bėrimų gydymui Belladonna 6 su Sepia 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 30 sausio 2010 - 11:20
Vilyte o kokie kosuliai ir kokiu metu jus kankindavo? cia kaip supratau del alergijos?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 30, 09:56)
Atrodo, visoms tas pats. Mano vyras per dvi savaites trecia konstitucini sau atranda. Atkalbet jau nelabai išeina, nes visokiais Kentais, Kulter ir kt. literatura apsiginklaves. Priešnuodi gal reiktu nusipirkt, nes vel užsisake 200C wub.gif . Pati kalta, nereikejo rodyt kur visa literatura. Pavyksta tik ikalbet, kad karta savaitej imtu. Bet gal kai nematau ir daugiau ima g.gif
Vilnele, o pas tavo gydytoja ilgos eiles?

Normalios tos eiles, apie savaitę, kartais daugiau, kartais mažiau, žiūrint kurią valandą nori. Bet mane sužavėjo darbo metodai, nuoseklumas, ir tvirtumas savyje. Mums tai griežtai atmete tai, ka folistė buvo anksčiau nurodžius kaip galimai konstitucinį vaiko. Aš galvoju, kur buvau anksčiau doh.gif Ir aš kažkaip pajaučiau, kad žiauriai mažai žinau, ir pilnai ja pasitikiu, nes ji matosi perpratusi sistemą ir yra tvirta savyje. Idomu tai, kad paūmėjimo atveju siūlo dauginti žirniukų skaičių, o ne mažint , žiurėsim , kaip seksis.

Kažkada kitą savaitę su Marčėnaite bus laida apie alternatyvią mediciną, tai sakė, ten dalyvaus Misis, o gal ir dar daugiau alternatyvios medicinos gydytojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 30 sausio 2010 - 12:03
vilnele, kaižkaip praleidau, tai jūs ta ydytoja kur Nemenčinėj taip patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 01 30, 12:08)
vilnele, kaižkaip praleidau, tai jūs ta ydytoja kur  Nemenčinėj taip patenkinti?

Taip, čia gal pirminis įsimylėjimas, žiūrėsim, kaip seksis toliau g.gif Tiesiog aš palyginau, ką ankčiau turėjau, o matėm kokius 3-4 homeopatus, tai nė su vienu nepalyginsi darbo metodais g.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingredd @ 2010 01 29, 19:22)
O sakykit kaip tas folio metodas atliekamas, mum su mazyliu palangoje homeopate kaip su tusinuku ranka bade, kazkokius taskelius deliojo, tai gal cia tas pats ir buvo?

Tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 30 sausio 2010 - 19:28
Merginos, gal kas matėt Coulter (Kulter Ru variante) knygos trečią dalį?
Kiek randu, angliškai ji vadinasi šiek tiek kitaip, nei pirmosios dvi: "Portraits of Homoeopathic Medicines, Vol.3: Expanding Views of the Materia Medica".

Nikofija, esat perskaičius visas tris, ar RU yra tiktai dvi dalys?

Gal kuri turit nuomonių apie Materia medica. Minėjot Boericke.
Kokius variantus gal žinote iš šiuolaikinių vertų dėmesio?
Atsakyti
Na va, mano mazgis antrą dieną negauna Cal carb 30 ir jau ant rankų kilnojamas nebebijo. Liko tik prausimuisi, bet jau mažiau... Vadinasi tikrai nuo pastarojo poveikis buvo doh.gif Nebūčiau asmeniškai susidūrus, niekad nepatikėčiau, kad nuo homeopatinių kažkas panašaus būna - nors ir skaitai, kad kitoms būna blush2.gif
Atsakyti

Obuoliausia,
cia iskeliu is mokymo programos, gal kils kokiu munciu:

Гомеопатическая Материя Медика. Алгоритмы изучения гомеопатических препаратов.
Лектор: Ляхович Михаил Юрьевич
1. История вопроса.
2. Классификация ММ
3. Техника работы с рядом ММ:

* Ганеман – «ММ Pura»
* Богер – «Оригинальная ММ К. фон Беннингхаузена»
* Геринг – «ММ»
* Липпе – «Руководство по гомеопатической ММ»
* Юз – «Руководство по фармакодинамике» (англ)
* Фаррингтон – «Гомеопатическая клиническая фармакология»
* Берике – «ММ гомеопатических препаратов»
* Кент – «Лекции по гомеопатической ММ»
* Шаретт «Практическое гомеопатическое лекарствоведение»
* Фатак «ММ гомеопатических препаратов»
* Богер «Синоптическая ММ»
* Кларк «Словарь практической ММ»
* Современные ММ, их достоинства и недостатки
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 30 sausio 2010 - 19:27
Crystalline 4u.gif

Bet tikrai, kokiu būdu teleportuotis kur nors link Maskvos bigsmile.gif Sutikčiau dėl homeopatijos ir kitų vykstančių kultūrinių dalykų (tik ne dėl šalčio ir žmonių masės).
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 01 30, 19:24)
Na va, mano mazgis antrą dieną negauna Cal carb 30 ir jau ant rankų kilnojamas nebebijo. Liko tik prausimuisi, bet jau mažiau... Vadinasi tikrai nuo pastarojo poveikis buvo doh.gif Nebūčiau asmeniškai susidūrus, niekad nepatikėčiau, kad nuo homeopatinių kažkas panašaus būna - nors ir skaitai, kad kitoms būna blush2.gif

4u.gif Tikrai išrišit visus nesklandumus, svarbiausia ramiai ir po truputį
Atsakyti