QUOTE(nikofija @ 2010 01 29, 18:02)
Taip Biorike MATERIA MEDICA rašo, kad blogiau pakėlus į aukštį. Bet ir blogiau nuo vandens, nuo prausimo. Gal vaikui nepatinka prausimo procedūra ir nuo atitinkamo paėmimo supranta, kad bus prausiamas.
Mano dukrai gerklė, bet niekaip nepritaikau vaisto. Pradžioje pagerėja nuo Belladonnos ir Ferrum Phosphoricum, bet po to vėl blogiau. Pati jau didelė, persiskaito ir sako, kad niekas jai netinka. Gerklė visa vienodai paburkus ir neryškiai raudona. Bet temperatūra laikosi. Man kartais kyla noras nueiti ir Folio metodu tik vaistus atsirinkti, be jokių konsultacijų, bet nežinau ar taip galima kur nors.
Dar vis mąstau apie papildų pakeitimą homeopatiniais. Bet kažkaip nesuvokiu ar taip galima. Nes ,kai padarė plaukų tyrimą, tai nustatė, kad daug ko trūksta organizmui. Nepradėsi juk visų iš eilės homeopatinių vartoti
Tačiau sugėrus visą kursą ( metus laiko) papildų , nagai vis tiek sluoksniuojasi. Dabar pradėjau Silicea vartoti, žiūrėsiu kas keisis gal.
Nikofija, Mercurius solubilis kartais panašų variantą nuima (net ir nesant nemalonaus kvapo).
O kaip dėl Apis?
Kai viskas užk... tai tiesiog duodu Mercurius heel
Jeigu kyla abejonių dėl biocheminių druskų, jos minimos kaip neutraliausias variantas vartojant homeopatinius (t.y. nebus perdozavimų, blogiausiu atveju organizmas turės tiktai padirbėti šalindamas perteklių, kurį, vėlgi, sudėtinga prikaupti). Vithoulkas, kiek radau, daugiau aprašymų pateikia.
QUOTE(vilnele @ 2010 01 29, 20:33)
Kokie keliai aiškus?
Aš darausi savo gydytojos fane. Šiandien buvom su dickiu, klausinejo 2.5 val, viska smulkiai, nepalyginsi su Popovu, kuris paklausdavo, nu koks vaiko charakteris ir vienas sakinys ji patenkindavo. O gaves žirni 1 M reagavo panašiai kiap Obuoliausios vaikas. Buves žiauriai baikštus 6-metis niekur nesitraukęs nė per žingsnį nuo tėvų, šiandien prekybos centre nuejo į vaistinę pats, kol mes sėdėjom greta esančioje picerijoje ir nusipirko gliukozės, ko anksčiau niekad nedarė.
Kiap Obuoliausia sekasi toliau jums?
Smagu
Progresas po truputį...
Atsirado seni simptomai (alergijos), kurių nebuvo daugiau nei metus. Ir šiandien mažumėlę vėl "piktas keksas", gal tiesiog penktadienis.
Dėl Popovo: jam tikrai trukdo kalbos barjeras, bet jis nesutinka bendrauti rusiškai (bent man toks susidarė įspūdis). Buvau su savo bobute pas jį. Konstitucinio neatrinko, tik įsisenėjusioms širdies bėdoms atitaikė (faktiškai per mėnesį praėjo širdies virpesys, kurio alopatiniais metodais nepavyko išgydyti 7 metus).
Atsistatė (daugiau mažiau, kiek įmanoma pagal amžių) regėjimas, nes pavasarį buvo atsiradusi kažkokia kraujosrūva ant akies, kuri iki vasaros nė nejudėjo ir dengė visą regėjimo lauką, o alopatai pasiūlė tik papildus gerti ir laukti, gal išsivaikščios...