Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(balta @ 2010 01 29, 15:51)
Aš pačioj pirmoj nuorodoj radau, jog Calcium Carbonicum būdinga aukščio baimė ir galvos svaigimas aukštyje  g.gif

4u.gif Gal galėtum įmesti nuorodą? Pasidarė įdomu, bet nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 29 sausio 2010 - 16:28
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 29, 16:24)

Obuoliausia, kad vokiškai. Ar tiks? Calcium Carbonicum
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 29, 17:24)

Taip Biorike MATERIA MEDICA rašo, kad blogiau pakėlus į aukštį. Bet ir blogiau nuo vandens, nuo prausimo. Gal vaikui nepatinka prausimo procedūra ir nuo atitinkamo paėmimo supranta, kad bus prausiamas.

Mano dukrai gerklė, bet niekaip nepritaikau vaisto. Pradžioje pagerėja nuo Belladonnos ir Ferrum Phosphoricum, bet po to vėl blogiau. Pati jau didelė, persiskaito ir sako, kad niekas jai netinka. Gerklė visa vienodai paburkus ir neryškiai raudona. Bet temperatūra laikosi. Man kartais kyla noras nueiti ir Folio metodu tik vaistus atsirinkti, be jokių konsultacijų, bet nežinau ar taip galima kur nors.
Dar vis mąstau apie papildų pakeitimą homeopatiniais. Bet kažkaip nesuvokiu ar taip galima. Nes ,kai padarė plaukų tyrimą, tai nustatė, kad daug ko trūksta organizmui. Nepradėsi juk visų iš eilės homeopatinių vartoti g.gif Tačiau sugėrus visą kursą ( metus laiko) papildų , nagai vis tiek sluoksniuojasi. Dabar pradėjau Silicea vartoti, žiūrėsiu kas keisis gal. ax.gif
Atsakyti
O sakykit kaip tas folio metodas atliekamas, mum su mazyliu palangoje homeopate kaip su tusinuku ranka bade, kazkokius taskelius deliojo, tai gal cia tas pats ir buvo?
Atsakyti
Aš jau grįžau iš kitos gydytojos. Buvau Folio metodu ir akies rainelę, kad vaikui pažiūrėtų. Iš kart pasakė, kad Ca Carb būdinga baimė visokia. Nu bliamba, atsiprašant...Kai skambinau G.G. sakė negali būt, nes nėr tokios simptomatikos pačio preparato doh.gif Čia jau pasidariau išvadas dėl jos. Deja, bet ji gana gerai gydo ūmius atvejus. Su lėtiniais pas ją problema. Tolimesni keliai jau aiškūs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 29, 18:57)
Aš jau grižau iš kitos gydytojos. Buvau Folio metodu ir akies rainele, kad vaikui pažiuretu. Iš kart pasake, kad Ca Carb budinga baime visokia. Nu bliamba, atsiprašant...Kai skambinau G.G. sake negali but, nes ner tokios simptomatikos pacio preparato doh.gif Cia jau pasidariau išvadas del jos. Deja, bet ji gana gerai gydo umius atvejus. Su letiniais pas ja problema. Tolimesni keliai jau aiškus verysad.gif

Kokie keliai aiškus?
Aš darausi savo gydytojos fane. Šiandien buvom su dickiu, klausinejo 2.5 val, viska smulkiai, nepalyginsi su Popovu, kuris paklausdavo, nu koks vaiko charakteris ir vienas sakinys ji patenkindavo. O gaves žirni 1 M reagavo panašiai kiap Obuoliausios vaikas. Buves žiauriai baikštus 6-metis niekur nesitraukęs nė per žingsnį nuo tėvų, šiandien prekybos centre nuejo į vaistinę pats, kol mes sėdėjom greta esančioje picerijoje ir nusipirko gliukozės, ko anksčiau niekad nedarė.

Kiap Obuoliausia sekasi toliau jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 29 sausio 2010 - 20:42
QUOTE(nikofija @ 2010 01 29, 19:02)
Taip Biorike MATERIA MEDICA  rašo, kad blogiau pakėlus į aukštį. Bet ir blogiau nuo vandens, nuo prausimo. Gal vaikui nepatinka prausimo procedūra ir nuo atitinkamo paėmimo supranta, kad bus prausiamas.

Mano dukrai gerklė, bet niekaip nepritaikau vaisto. Pradžioje pagerėja nuo Belladonnos ir Ferrum Phosphoricum, bet po to vėl blogiau. Pati jau didelė, persiskaito ir sako, kad niekas jai netinka. Gerklė visa vienodai paburkus ir neryškiai raudona. Bet temperatūra laikosi. Man kartais kyla noras nueiti ir Folio metodu tik vaistus atsirinkti, be jokių konsultacijų, bet nežinau ar taip galima kur nors. 
Dar vis mąstau apie papildų pakeitimą homeopatiniais. Bet kažkaip nesuvokiu ar taip galima. Nes ,kai padarė plaukų tyrimą, tai nustatė, kad daug ko trūksta organizmui. Nepradėsi juk visų iš eilės homeopatinių vartoti  g.gif Tačiau sugėrus visą kursą ( metus laiko) papildų , nagai vis tiek sluoksniuojasi. Dabar pradėjau Silicea vartoti, žiūrėsiu kas keisis gal.  ax.gif

Atsakyti
Nikofija, ar nenusibodo klaidžioti? Siūlau ieškoti konstitucinio vaisto, o ne klaidžioti ilgai ir nuobodžiai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 01 29, 18:02)
Taip Biorike MATERIA MEDICA  rašo, kad blogiau pakėlus į aukštį. Bet ir blogiau nuo vandens, nuo prausimo. Gal vaikui nepatinka prausimo procedūra ir nuo atitinkamo paėmimo supranta, kad bus prausiamas.

Dar vis mąstau apie papildų pakeitimą homeopatiniais. Bet kažkaip nesuvokiu ar taip galima. Nes ,kai padarė plaukų tyrimą, tai nustatė, kad daug ko trūksta organizmui. Nepradėsi juk visų iš eilės homeopatinių vartoti  g.gif Tačiau sugėrus visą kursą ( metus laiko) papildų , nagai vis tiek sluoksniuojasi. Dabar pradėjau Silicea vartoti, žiūrėsiu kas keisis gal.  ax.gif

Nikofija, Mercurius solubilis kartais panašų variantą nuima (net ir nesant nemalonaus kvapo).
O kaip dėl Apis?
Kai viskas užk... tai tiesiog duodu Mercurius heel blush2.gif

Jeigu kyla abejonių dėl biocheminių druskų, jos minimos kaip neutraliausias variantas vartojant homeopatinius (t.y. nebus perdozavimų, blogiausiu atveju organizmas turės tiktai padirbėti šalindamas perteklių, kurį, vėlgi, sudėtinga prikaupti). Vithoulkas, kiek radau, daugiau aprašymų pateikia.

QUOTE(vilnele @ 2010 01 29, 20:33)
Kokie keliai aiškus?
Aš darausi savo gydytojos  fane. Šiandien buvom su dickiu, klausinejo 2.5 val, viska smulkiai, nepalyginsi su Popovu, kuris paklausdavo, nu koks vaiko charakteris ir vienas sakinys ji patenkindavo.  O gaves žirni 1 M reagavo panašiai kiap Obuoliausios vaikas. Buves žiauriai baikštus 6-metis niekur nesitraukęs nė per žingsnį nuo tėvų, šiandien prekybos centre nuejo į vaistinę pats, kol mes sėdėjom greta esančioje picerijoje  ir nusipirko gliukozės, ko anksčiau niekad nedarė.

Kiap Obuoliausia sekasi toliau jums?

Smagu 4u.gif

Progresas po truputį... ax.gif Atsirado seni simptomai (alergijos), kurių nebuvo daugiau nei metus. Ir šiandien mažumėlę vėl "piktas keksas", gal tiesiog penktadienis.

Dėl Popovo: jam tikrai trukdo kalbos barjeras, bet jis nesutinka bendrauti rusiškai (bent man toks susidarė įspūdis). Buvau su savo bobute pas jį. Konstitucinio neatrinko, tik įsisenėjusioms širdies bėdoms atitaikė (faktiškai per mėnesį praėjo širdies virpesys, kurio alopatiniais metodais nepavyko išgydyti 7 metus).
Atsistatė (daugiau mažiau, kiek įmanoma pagal amžių) regėjimas, nes pavasarį buvo atsiradusi kažkokia kraujosrūva ant akies, kuri iki vasaros nė nejudėjo ir dengė visą regėjimo lauką, o alopatai pasiūlė tik papildus gerti ir laukti, gal išsivaikščios...

Atsakyti

patikslinkit mane 4u.gif aš tai supratau ir visa laiką iki šiol galvoju, kad homeopatiniai - na tarkim, kad ir tas pats ca carb. suaktyvina ar pagerina kalcio pasisaviną, bet kalcį vis tiek mes turim gaut iš maisto produktų. kad gautumėm pakankamą kiekį mineralinių ir kt medžiagų vis tik reikalinga subalancuota ir suderinta mityba. Vieša paslaptis kiek šiandien daržovėse ir visur kitur tų mums labai reikalingų medžiagų. Sintetiniai papildai taip pat žinom kaip "gerai" yra pasisavinami organizmo, ko gero daugiau tik žalos g.gif vaistinėse tų natūralių vitaminų ne tiek jau daug verysad.gif
idealiausias variantas daržovės užaugintos be trąšų ir kito marmalo, bet....ne visi prie jų taip lengvai prieinam, o jei ir prieinam tai paskui suvalgyt jų tokiais kiekiais, kad užpildytumėm trūkumus - sudėtinga.
nikofija, kokius papildus naudojat?

Atsakyti
QUOTE(ainule28 @ 2010 01 29, 22:04)
patikslinkit mane  4u.gif aš tai supratau ir visa laiką iki šiol galvoju, kad homeopatiniai - na tarkim, kad ir tas pats ca carb. suaktyvina ar pagerina kalcio pasisaviną, bet kalcį vis tiek mes turim gaut iš maisto produktų. kad gautumėm pakankamą kiekį mineralinių ir kt medžiagų vis tik reikalinga subalancuota ir suderinta mityba. Vieša paslaptis kiek šiandien daržovėse ir visur kitur tų mums labai reikalingų medžiagų. Sintetiniai papildai taip pat žinom kaip "gerai" yra pasisavinami organizmo, ko gero daugiau tik žalos g.gif vaistinėse tų natūralių vitaminų ne tiek jau daug verysad.gif
idealiausias variantas daržovės užaugintos be trąšų ir kito marmalo, bet....ne visi prie jų taip lengvai prieinam, o jei ir prieinam tai paskui suvalgyt jų tokiais kiekiais, kad užpildytumėm trūkumus - sudėtinga.
nikofija, kokius papildus naudojat?

Tai va ir aš tą patį galvoju . Jei žmogus nevalgo to ar kito maisto, tai ir nebus iš kur pasisavinti vieno ar kito mineralo. Apie nekokybišką maistą jau nekalbu. O vaikai( bent jau mano) apskritai nevalgo normalaus maisto arba valgo labai mažai. Papildus vartojau NUTRILITE iš Amway. Lyg ir geri turėtų būti.
Konstitucinį vaistą taip gerai būtų nusistatyti, bet, kad sunkiai sekasi. Man atrodo, kad daugelis man tiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
nutrilaito jau ne vieną kartą esu įsitikinus kad vitaminai geri, kad ir tas pats persišaldymas - pirmi požymiai ir iškart pora c vitamino, pora česnako tabletėliu + karšta arbata ir iš ryto sveikas. turėjo vyro dukterėčia problemu su hemoglobinu, nu niekaip metu metus nesiseke jo atstatyti, tai padovanojau geležies ir c vitamino po pora pakuočių, jau pora metų kaip su hemoglobinu viskas tvarkoj. Buvau akis apsigadinusi - vaikai užmiega o aš prietemoj skaitau, akys žiauriai pasilpo, nutrilaito mėlynės padėjo.
aš galvojau, kad tik mano vaikai sveiko maisto nevalgo ax.gif o taip norėtusi....
kai paanalizuoji gydymą, maisto pasirinkimą ir visą kitą, tai norisi į miško glūdumą - pasikavot nuo civilizacijos. pagaliau prisiverčiau užsiregistruot pas gydytoja Misį - kasdienės mintys apie ligas, baimė ateities, net mintys kas užaugins mano vaikus, jei kartais užkluptų vėžys doh.gif blush2.gif nebeduoda ramiai gyvent smile.gif gal sutvarkys mano nervų sistemą ax.gif
mažiau žinojau - ramiau miegojau biggrin.gif
Atsakyti