Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Reikia,
bent jau pamaisyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 28 sausio 2010 - 21:24
ką reiškia dinamizuoti? g.gif
Atsakyti
draugė su vaiku Klaipėdos ligoninėj. Su gydytoja nagrinėjo jos vaistų maišelį, ten turėjo ir Belledonna homocard. Tai gydytoja sakė: "kai turėsi maža leliuką dar viena, tai galėsi šitus duot nuo pilvo pūtimo, o ne temperatūra numušinėt". doh.gif
tai draugė paskambinus išsijuokė iš manes, kuom aš čia vaikus savo gydau... tongue.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nieko nuostabaus, toks pasakymas.

Pagaliau apturėjau truputį laiko ir peržiūrėjau KMU testą gydytojams, studijuojantiems homeopatiją (ten, kaip suprantu, yra papildomas dalykas). Prieš kažkurį laiką buvau čia atitempus, su Nikofija dar aptarėm.
Faktiškai, klaida ant klaidos. Pavadinimai ir pan. bigsmile.gif

Tiesiog daug paprasčiau duoti Paracetamolio ir Ibufeno bigsmile.gif
Nežinau, kažkas tokio yra žmonių mąstyme, kurie sugeba įžvelgti alternatyvą. Šitam skyrelyje nepastebiu dalykų, paplitusių daugelyje SM skyrelių. Įtariu, ne aš viena atkreipiau į tokį dalyką dėmesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 28 sausio 2010 - 22:43
QUOTE(ainule28 @ 2010 01 28, 23:08)
draugė su vaiku Klaipėdos ligoninėj. Su gydytoja nagrinėjo jos vaistų maišelį, ten turėjo ir Belledonna homocard. Tai gydytoja sakė: "kai turėsi maža leliuką dar viena, tai galėsi šitus duot nuo pilvo pūtimo, o ne temperatūra numušinėt".  doh.gif
tai draugė paskambinus išsijuokė iš manes, kuom aš čia vaikus savo gydau... tongue.gif

Man taip yra buvę,atsivertė Lor knygą tokią didelę...Nu ir paskui durnės vietoje likau,kad niekaip negalėjom ausų uždegimo išsigydyti ,nes vaistas AIŠKIAI parašyta skirti pilvui gydyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ainule28 @ 2010 01 29, 00:08)
draugė su vaiku Klaipėdos ligoninėj. Su gydytoja nagrinėjo jos vaistų maišelį, ten turėjo ir Belledonna homocard. Tai gydytoja sakė: "kai turėsi maža leliuką dar viena, tai galėsi šitus duot nuo pilvo pūtimo, o ne temperatūra numušinėt".  doh.gif

Užtat ir nepasakoju gydytojams kokius vaistus naudojam - turiu galvoj homeopatinius, nes retas juos pripažįsta ir žino kaip vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 29, 00:40)

Faktiškai, klaida ant klaidos. Pavadinimai ir pan.  bigsmile.gif

Obuoliausia, nieko tu nesupranti, čia homeopatinių mokyklų skirtumai lotuliukas.gif
Misius pasakojo, kad klausė vienos homeopatės kodėl receptus su klaidom rašai (pagal lietuvišką tarimą), sako atsakymas buvo, kad taip greičiau. O ir dėsto tiems studentams homeopatė, kuri mus gydė -iolika žirnių vienu metu.
Atsakyti
O mano mažiui kažkas pasidarė - pradėjo bijoti lyg ir aukščio ar tiesiog tam tikrų pozų ant suaugusiųjų rankų. Nieko nebuvo, nei nukritęs, nei kažkaip išsigandęs, o pradėjo bijot iškart kai nešu po sauskelnių į vonią praust (aš taip ant rankos per pažastis pasiguldau, o tada vonioj užpakalį po kranu pakišu) ar kai tik ant rankų laikant suimu už pažastų, kad aukštyn pakelt. Jis visas tik sudreba, akys didelės pasidaro, įsikimba kur gali ir rėkt pradeda. VArtoja Calc carb 30. Paskambinau gydytojai pasiklausiau, sako nuo šitų negali tokie dalykai atsirast, nes išvis tokios simptomatikos neturi šis preparatas. VAt ir pasimetus, nežinau nei ką daryt, nei ką duot verysad.gif O šiaip laksto, nuotaikos geros, ant rankų būna, tik kol nesugalvoju aukščiau pakelt ar nuo vystymo lentos praust užpakalį nešt...
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2010 01 28, 22:56)
ką reiškia dinamizuoti? g.gif

jau radau 4u.gif
Atsakyti
Eima, ar labai intensyvi ta baimė? Gal tiesiog skėstelėjo kada rankose, ir dabar užsifiksavo? Kriauklėje dupcę pamėgink pakišt, ten mažiau erdvės.

Vilytte, tikrai, kad skirtingos mokyklos bigsmile.gif Niekaip nepagavau kampo, apie tą suppositorium perf. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 29, 14:33)
Eima, ar labai intensyvi ta baimė? Gal tiesiog skėstelėjo kada rankose, ir dabar užsifiksavo? Kriauklėje dupcę pamėgink pakišt, ten mažiau erdvės.

Nu, kad neskėstelėjo. Jis dabar tiesiog bijo būt nešamas atitinkamai arba kilnojamas.
Atsakyti

Aš pačioj pirmoj nuorodoj radau, jog Calcium Carbonicum būdinga aukščio baimė ir galvos svaigimas aukštyje g.gif
Atsakyti