QUOTE(Eima @ 2010 01 26, 16:41)
Eima, papasakosiu savo mažiaus AD istorija. Mes gydemes pas G. atopini dermatita. 2 men kudikiui buvo paskirtas Ca carb 30, atrodo 1 k. dienoje. BUvo ryškus pablogejimas, atsirado daug daugiau berimu, nei buvo pradžioj. Gal po 1 men buvo pagerejimas, po to sustojo procesas, berimu pamažejo, bet galva niežtinti (kas mums buvo pirminis simptomas) išliko. Tada skyre kita vaista - Ca Fl 30, vel lyg buvo pagerejimas, bet ne iki galo. Tada skyre CaFl 200 1 karta savaitee. Nebebuvo jokio poveikio, galva vis paniždavo. Po to gydemes Foliu šiek tiek, vel buvo pagerejimas. Dabar jau mažiui 1 m. 9 men., vakar stipriai pabere šona, nugara, neaišku, nuo ko. Ir smakras pabertas buna, ir išange raudona. Buvom šiandien pas kita klasike, po 2 val. apklausos skyre Ca carb 30 6 k per diena ir dar dave rezerva Ca carb 200, ateity gali prireikt. Ir labai stebejosi tuo Ukrainos mokyklos dozavimu, kaip nepakankamu, sakė, turėjom jau vaista, bet tipo neteisingai su juo elgėmės. Žiuresim, kaip mums seksis toliau su AD.
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 26, 16:06)
Aš irgi nelinkusi viešai pasakotis, man daugiau su alergijom teko visokiu, bet dar ne tokio lygio.
Internetas kaip tik anonimiškas, o kiek daug naudos žmonems iš visu istoriju. Aciu visoms, kurios cia rašote ir rašete. Aš šios temos deka prisikasiau iki saves, kas yra svarbiausia, kai tevai gerai jauciasi, tai ir vaikai daug mažiau serga.