Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Vilmora @ 2010 01 26, 12:12)
ko gero nutraukčiau vartojimą, stebėčiau kas toliau darosi. O 3 tabletės per dieną tai čia suaugusiems, pirmam psl. man atrodo yra dozavimas pagal amžių.

Ačiū už atsakymą, pasirodo per didelę dozę daviau. Šiandien viskas gerai, bėrimai išnyko savaime. Tai pamažinsiu dozę ir tęsim Engystol toliau. Nežinau ar čia sutapimas, tačiau vakar jam buvo žalia tiršta sloga (iš anksčiau), o šiandien jau atsikėlė be slogos.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 26, 11:11)
Obuoliausia, kai kur pabertas, o keliukų linkiuose ryškios raudonos dėmės. Neatgaminu ar čia pablogėjimas nuo potencijos pakeitimo, ar nuo kažkokio maisto... Anksčiau buvo tiesiog sausi lopinėliai, o dabar ryškios dėmės be pasausėjimo. Ir būtent tai kaip suprantu skaitoma jau pasunkėjimu...

Tos dėmės šlapios, kaip nušutę? T.y. šlapiuoja ir teka limfa?
Maniškiams taip buvo, kai gavo "pagerinimų" - didįjį maitindama prisigėriau pirktinių morkų sulčių, o mažąjį - arbatos su skoniais.

QUOTE(Vilmora @ 2010 01 26, 11:12)

Labai ačiū už nuorodą vaikų konstitucinių tipų  4u.gif  gal galėtumėte ką nors rekomenduoti apie suaugusių tipus pasiskaityti.
ko gero nutraukčiau vartojimą, stebėčiau kas toliau darosi. O 3 tabletės per dieną tai čia suaugusiems, pirmam psl. man atrodo yra dozavimas pagal amžių.

Pačiame pirmajame puslapyje rusiška nuoroda su daug knygų (besthomeobook???) Kulter knyga, Portrety_gomeopaticheskix_preparatov)

Vilytte 4u.gif Už tai ir gerbiu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Aš irgi nelinkusi viešai pasakotis, man daugiau su alergijom teko visokių, bet dar ne tokio lygio.

Atsakyti
blush2.gif Aš ir nelinkus šiaip pasakotis, bet kai pasimeti - papasakoji, žiūrėk ir kiti turi patirties su tuo. Tada galima daugiau info susirinkt. Nenuvertinkit prašom blush2.gif mirksiukas.gif

Nešlapiuoja tos dėmės. Jos tiesiog raudonos, odelę slidi. Aš užsimerkus perbraukiu per tas vietas ir nieko nepajaučiu, t.y. jei būčiau akla, nematyčiau nieko... Geria mazgis mano tik mano pienuką arba vandenuką ir viskas. Žuvies teko atsisakyt, alergizuoja iš kart...

O psoriazė ne alergija, o kraujo užteršimas ir dažniausiai sunkiaisiais metalais. Mano sesei nustatį tai tik po plaukų kuokšto tyrimo. Atsakymo teko laukt mėnesį. Darė ir kraujo perpylimus, pagerėdavo tam kartui. Be to psoriazės pagrindas yra nervai. Šia tema daug galėčiau pasakot... Bet dėl sunkiųjų metalų manau vertėtų pasidomėt ax.gif
Atsakyti

QUOTE(vilytte @ 2010 01 26, 10:14)
Eima, AD nepraeina greitai.
Mes pas gyd. Misių pernai kai gydėmės, ir man pasisakius, kad odos problemos nejuda (tada jau buvom pasiekę ženklų pagerėjimą su kosuliais), jis atsakė, kad iki odos dar net nepriėjom. Čia maždaug po 3 mėnesių gydymosi.

drinks_cheers.gif mūsų gyd. tą patį sako. sakė gali užtrukti metus mažiausiai ir daugiau aišku.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 26, 18:06)
Aš irgi nelinkusi viešai pasakotis, man daugiau su alergijom teko visokių, bet dar ne tokio lygio.

Obuoliausia, bet kartais to taip reik.
Aš tai tegaliu pasakyt, kad ši tema su jumis visomis man davė didelę pagalbą kai to labiausiai reikėdavo. Kai blogai, kai reik išlaukt, kai pasimeti...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 26, 16:41)
blush2.gif Aš ir nelinkus šiaip pasakotis, bet kai pasimeti - papasakoji, žiurek ir kiti turi patirties su tuo. Tada galima daugiau info susirinkt. Nenuvertinkit prašom blush2.gif  mirksiukas.gif

Eima, papasakosiu savo mažiaus AD istorija. Mes gydemes pas G. atopini dermatita. 2 men kudikiui buvo paskirtas Ca carb 30, atrodo 1 k. dienoje. BUvo ryškus pablogejimas, atsirado daug daugiau berimu, nei buvo pradžioj. Gal po 1 men buvo pagerejimas, po to sustojo procesas, berimu pamažejo, bet galva niežtinti (kas mums buvo pirminis simptomas) išliko. Tada skyre kita vaista - Ca Fl 30, vel lyg buvo pagerejimas, bet ne iki galo. Tada skyre CaFl 200 1 karta savaitee. Nebebuvo jokio poveikio, galva vis paniždavo. Po to gydemes Foliu šiek tiek, vel buvo pagerejimas. Dabar jau mažiui 1 m. 9 men., vakar stipriai pabere šona, nugara, neaišku, nuo ko. Ir smakras pabertas buna, ir išange raudona. Buvom šiandien pas kita klasike, po 2 val. apklausos skyre Ca carb 30 6 k per diena ir dar dave rezerva Ca carb 200, ateity gali prireikt. Ir labai stebejosi tuo Ukrainos mokyklos dozavimu, kaip nepakankamu, sakė, turėjom jau vaista, bet tipo neteisingai su juo elgėmės. Žiuresim, kaip mums seksis toliau su AD.
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 26, 16:06)
Aš irgi nelinkusi viešai pasakotis, man daugiau su alergijom teko visokiu, bet dar ne tokio lygio.

Internetas kaip tik anonimiškas, o kiek daug naudos žmonems iš visu istoriju. Aciu visoms, kurios cia rašote ir rašete. Aš šios temos deka prisikasiau iki saves, kas yra svarbiausia, kai tevai gerai jauciasi, tai ir vaikai daug mažiau serga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 26 sausio 2010 - 17:40
Dauguma jūsų, kaip supratau, gydotės pas klasikinės krypties homeopatus?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 01 26, 17:31)
Eima, papasakosiu savo mažiaus AD istorija. Mes gydemes pas G. atopini dermatita. 2 men kudikiui buvo paskirtas Ca carb 30, atrodo 1 k. dienoje. BUvo ryškus pablogejimas, atsirado daug daugiau berimu, nei buvo pradžioj. Gal po 1 men buvo pagerejimas, po to sustojo procesas, berimu pamažejo, bet galva niežtinti (kas mums buvo pirminis simptomas) išliko. Tada skyre kita vaista -  Ca Fl 30, vel lyg buvo pagerejimas, bet ne iki galo. Tada skyre CaFl 200 1 karta savaitee. Nebebuvo jokio poveikio, galva vis paniždavo.  Po to gydemes Foliu šiek tiek, vel buvo pagerejimas. Dabar jau mažiui 1 m. 9 men., vakar stipriai pabere šona, nugara, neaišku, nuo ko. Ir smakras pabertas buna, ir išange raudona. Buvom šiandien pas kita klasike, po 2 val. apklausos skyre Ca carb 30 6 k per diena ir dar dave rezerva Ca carb 200, ateity gali prireikt. Ir labai stebejosi tuo Ukrainos mokyklos dozavimu, kaip nepakankamu, sakė, turėjom jau vaista, bet  tipo neteisingai su juo elgėmės. Žiuresim, kaip mums seksis toliau su AD.

Matai vienam nepakankamas dozavimas, kitam atvirkščiai atrodo perdozavimas. Kiekvienas turi savo taktiką ir tik bandymo būdu atsirenki kas tau tinka...
Aš kaip suprantu jūs į Nemenčinę važiuojat? Ji kiek žinau Vokietijos homeopatijos mokyklos atstovė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 26 sausio 2010 - 17:58
QUOTE(Eima @ 2010 01 26, 17:57)
Matai vienam nepakankamas dozavimas, kitam atvirkščiai atrodo perdozavimas. Kiekvienas turi savo taktiką ir tik bandymo būdu atsirenki kas tau tinka...
Aš kaip suprantu jūs į Nemenčinę važiuojat? Ji kiek žinau Vokietijos homeopatijos mokyklos atstovė...

Belgijos.
Papildyta:
QUOTE(cara @ 2010 01 26, 17:32)
Dauguma jūsų, kaip supratau, gydotės pas klasikinės krypties homeopatus?

Kiek žinau, daug kas čia bandė tiek klasiką, tiek Folį, tiek homotoksikologiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 26, 10:26)
Eima, aš čia ne G.G. taikau, o gydymuisi aukštom potencijom pačioms.

Dėl G.G. - man ji patiko, nesigaliu, kad pas ją gydėmės. Net jei reakcijos ir nebuvo, vaiko būklė buvo nebloga. Nežinau jos sumetimų kodėl ji parinko vieną ar kitą vaistą. Gal ir pati manė, kad atitikimas nelabai didelis, kad taip dažnai skyrė.
Tik patį paskutinį kartą pasirodė, kad kažko pritrūko, pasirodė, kad jau nebežino (o gal ir nebetiki) ar gali mums būti geriau. Vis klausė, ar kas keičias, po pirmo apsilankymo keitės kažkas, po kitų dviejų jau niekas nevyko. Bet aš dėkinga ir už pirmą kartą ir nors nepilnutinį, bet gan stabilų ir ilgalaikį jo poveikį.

Mums gi dabar Lycopodium200  2 kart savaitėj paskirtas, kaip ne konstitucinis. Po jo sudavimo kažko ypatingo nekyla, apart to, kad porą naktų po dozės miegant serijom gadinam orą smile.gif.

AUKSINIAI ŽODŽIAI.Mes tada irgi keičiam gydytoją,o šiaip beveik kėkvienu tikiu ,kad pagydys,nes kitaip nieko nebus.
Dar kartą įkeliu tavo žodžius;
Tik patį paskutinį kartą pasirodė, kad kažko pritrūko, pasirodė, kad jau nebežino (o gal ir nebetiki) ar gali mums būti geriau. Vis klausė, ar kas keičias, po pirmo apsilankymo keitės kažkas, po kitų dviejų jau niekas nevyko. Bet aš dėkinga ir už pirmą kartą ir nors nepilnutinį, bet gan stabilų ir ilgalaikį jo poveikį.

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 20:29)
AUKSINIAI ŽODŽIAI.Mes tada irgi keičiam gydytoją,o šiaip beveik kėkvienu tikiu ,kad pagydys,nes kitaip nieko nebus.
Dar kartą įkeliu tavo žodžius;

Tai pamačius aišku tik gydytojo keitimas. Mano atveju, kol kas matau žinojimą ką daro. Prieš tai lankyta gydytoja ir buvo pakeista dėl to, kad mačiau jog kažkas nebe taip ir vis užsigalvoja ir nesugalvoja...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 26, 20:29)

Mūsų labai labai panaši patirtis ir emocijos 4u.gif
Atsakyti