Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Labukas 4u.gif ,
meas ką tik iš Gyd.Misiaus.Padaviau ,kad vaistukus pagamintų.
Ca Carb 200skyrė abiems po du kartus į savaitę.Mergaitei daugiau,jeigu ką domins parašysiu rytoj,kai pasiimsiu vaistus.Gydytojas labai labai patiko ,kai išėjau iš kabineto,apakau kiek žmonių.Šiaip įspūdį paliko didelį,žiūrėsime kaip seksis gydytis.Sakė greitais išleis savo knygą,tai labai šaunu.Neveltui visi jį giria,tikrai verta važiuoti,kad ir į tolimą kelią.Tik tiek,kad jam jau ir klaipėdiečių per akis.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 25, 17:27)
Nea, tiesiog sėdėjau ir pasakojau - "čto vižu, to poju".  bigsmile.gif Paskui, jau po valandos, pasakė, ką mato. Vaikinui jau prieš tai Folio metodu dirbanti prieš kelis metus buvo skyrusi tą patį, tik 6C, kas faktiškai jokio efekto nedavė.

Žinai, homeopatams sudėtinga, kai ateina visiškai apie homeopatiją neišmanantis žmogus ir reikia atrinkti, kas prie ko. Nes visokiausie minusiniai niuansai turi būti įskaičiuoti.

Tai tavo nuomone psichologinis portretas atitinka? Dar karta uzklausiu, kokia potencija? Ir kas rodo, kad veikia? Sorry, kad tiek klausimu, bet labai idomu, aktualu 4u.gif
Atsakyti
Potencija 200C.
Mano galva, dabar vaikas tiesiog sugeba labiau subalansuotai reaguoti, jeigu supyksta. Nebėra tokio irzlumo ir baimingumo/nerimastingumo. Bet čia dar tik kelios dienos. Nemėgstu labai viešintis, kol nėra galutinio rezultato.
Vienas paprastas niuansas - po konsultacijos sudaviau žirnį, nuvažiavom į prekybcentrį užkąsti ir po to vaikščiojom, užsukom į knygyną. Pakako tik parodyti, kur yra jo amžiaus literatūra ir ramiai nuėjo skaitinėti žiūrinėti. Aš pati neišlaukdama, ėjau ieškoti (paprastai scenarijus būdavo toks: aš žiūriu kas man patinka, o tauta įsikabinus zyzia, kada eisim prie jiems reikiamų lentynų).

Kadangi buvau skaičiusi tik apie suaugusius, negaliu labai vertinti (dar nepersiskaičiau apie vaikišką portretą - vis kažkokių darbinių rašymų turiu). O kad išvaizda daugiau-mažiau atitinka, tai jau nuo pirmųjų metų matėsi.

Greisi, džiugu 4u.gif

Bet kaip skiriasi dozavimas... unsure.gif Gyd. skyrė pakankamai dažnai (kelis kartus per dieną), argumentuodama klimatiniais ir šiaip ypatumais. Kol kas su tokiu dažniu nematau kažko blogo, bet įdomu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 25 sausio 2010 - 18:08
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 25, 18:07)
Potencija 200C.
Bet kaip skiriasi dozavimas... unsure.gif Gyd. skyre pakankamai dažnai (kelis kartus per diena), argumentuodama klimatiniais ir šiaip ypatumais. Kol kas su tokiu dažniu nematau kažko blogo, bet idomu.  g.gif

Idomu, kokie tie klimatiniai ir siaip ypatumai.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 01 24, 19:20)
tai ką vartojot?

Lycopodium tik turėjau. dar ji šiaip gerai suskirtus homeopatės žirnius, gal iš tų kurie padėjo.

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 24, 19:46)
Cara, o kas pasidarė, kad sakai perdozavai Mercurius?

Obuoliausia, atsirado tokie, kaip patrūkčiojimai(matomi akyčių kartais), ligos nėra jokios, dar nerimastingumas padidėjo.

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 25, 13:09)
Mano didesniajam vaikui paskyrė konstittucinį (kurį visada bijojau duoti pati). Kadangi sutikau iš karto pradėti nuo 200C, tai poveikį pastebėjau po pačio pirmojo žirnio. Žiūrėsim, kas bus toliau, nes dar tik kelios dienos, bet kol kas viskas netgi labai OK.

thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif

Aš savo konstitucinį atrodo radau. Dabar galvoju ar eksperimentuoti ant savęs ar taupyti pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 25, 19:07)
Potencija 200C.
Mano galva, dabar vaikas tiesiog sugeba labiau subalansuotai reaguoti, jeigu supyksta. Nebėra tokio irzlumo ir baimingumo/nerimastingumo. Bet čia dar tik kelios dienos. Nemėgstu labai viešintis, kol nėra galutinio rezultato.
Vienas paprastas niuansas - po konsultacijos sudaviau žirnį, nuvažiavom į prekybcentrį užkąsti ir po to vaikščiojom, užsukom į knygyną. Pakako tik parodyti, kur yra jo amžiaus literatūra ir ramiai nuėjo skaitinėti žiūrinėti. Aš pati neišlaukdama, ėjau ieškoti (paprastai scenarijus būdavo toks: aš žiūriu kas man patinka, o tauta įsikabinus zyzia, kada eisim prie jiems reikiamų lentynų).

Kadangi buvau skaičiusi tik apie suaugusius, negaliu labai vertinti (dar nepersiskaičiau apie vaikišką portretą - vis kažkokių darbinių rašymų turiu). O kad išvaizda daugiau-mažiau atitinka, tai jau nuo pirmųjų metų matėsi.

Greisi, džiugu  4u.gif

Bet kaip skiriasi dozavimas... unsure.gif Gyd. skyrė pakankamai dažnai (kelis kartus per dieną), argumentuodama klimatiniais ir šiaip ypatumais. Kol kas su tokiu dažniu nematau kažko blogo, bet įdomu.  g.gif

Bet dar ir antras receptas ,kur kėkvieną dieną po du kartus lygtais.Ryt parašysiu.
Atsakyti
Klausykit, o kiek vaikams metų, kad 200 potencija skiria? Nes mano mazgiui 1 m ir 4 mėn, tai skyrė 30 potencija. Sakė 200 jis dar per mažas. Kalba apie konstitucinį g.gif
Atsakyti
Maniškiui 10 m. 4u.gif

Cara, čia susiję su tuo variantu, kur Staphisagria vartojo? Po to "bum".
Žinai, ant savęs eksperimentuoti lengviausia. Aš mažumėlę turiu įtarimą irgi, kai perskaitysiu abi dalis ir būsiu daugiau-mažiau tikra, tikriausiai ryšiuosi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 25 sausio 2010 - 18:58
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 25, 17:56)
Maniškiui 10 m. 4u.gif

Cara, čia susiję su tuo variantu, kur Staphisagria vartojo? Po to "bum".
Žinai, ant savęs eksperimentuoti lengviausia. Aš mažumėlę turiu įtarimą irgi, kai perskaitysiu abi dalis ir būsiu daugiau-mažiau tikra, tikriausiai ryšiuosi. ax.gif

Obuoliausia, taip, tas variantas. Man tik paveluotai daejo kas ir kodel. Ne, ji vartojo mercuriju daug pries tai ir atsirado. Nors Staphisagria padejo super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cara: 25 sausio 2010 - 19:57
QUOTE(Eima @ 2010 01 25, 19:49)
Klausykit, o kiek vaikams metų, kad 200 potencija skiria? Nes mano mazgiui 1 m ir 4 mėn, tai skyrė 30 potencija. Sakė 200 jis dar per mažas. Kalba apie konstitucinį g.gif

maniškiams keturi metai greitai ir šeši beveik.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 25, 18:49)

G.G. kūdikiui iki metu buvo skyrus 200, bet Foliu tai patikrinusi kita homeopate sake visiškai neveikia, o ir pries tai turetas 30 siaip sau. Butu idealu, jei Folis su klasika bendradarbiautu, arba butu 2 viename g.gif
Atsakyti
Gal patarsit
Prasidejo dukrai spazmiskas kosulys,sianakt be miego,kosejo pastoviai,diena tas pats,vaziavom pas gydytoja paklausyt plauciu,kosulys trachejinis,bet jau kabina bronchus ,o jie kosulio metu spazmuoja.Duodu Tartephedreel ir Drosera homaccord po 3 lasus mazdaug kas 3 valandas(vaikui 3 metai) problema ta ,kad jau lig ir geriau,bet kazko pritruksta g.gif gal dar kazka prijungt ar nuim,o nakti ar duot? Gal geriau skiest i vandeni g.gif nes dabar lasais duodu. O dabar jau valanda kosti be perstojo.Vaistus gavo pries valanda.Gal kas susiduru su tokia situacija? man taip pirma kart verysad.gif nezinau kuo griebtis,gal kazka ne taip darau
Atsakyti