Krika, mano mazajam pries savaite ziaurus tirstas liulis buvo, tai suskystinom staigiai duodami cinabsina (per para gal kokius 6 kartus) tada keleta dienu galvojau kuo cia stabdyti gausu slapia karkima ir slogavima, tada pora dienu daviau Stodali, o tada atkreipiau demesi , kad visi kumsciai jo burnoje, sakau kiba irgi dantys dygsta, tada davau chamomila su calcium carbonicum ir siandien prisiminiau kad jau 2 dienas niekas nebevalem slogos
nezinau ar ka prisitaikysi, tiesiog papasakojau musu pastarosios saviates istorija
QUOTE(Bomba @ 2009 12 02, 20:01)
Krika, mano mazajam pries savaite ziaurus tirstas liulis buvo, tai suskystinom staigiai duodami cinabsina (per para gal kokius 6 kartus) tada keleta dienu galvojau kuo cia stabdyti gausu slapia karkima ir slogavima, tada pora dienu daviau Stodali, o tada atkreipiau demesi , kad visi kumsciai jo burnoje, sakau kiba irgi dantys dygsta, tada davau chamomila su calcium carbonicum ir siandien prisiminiau kad jau 2 dienas niekas nebevalem slogos
nezinau ar ka prisitaikysi, tiesiog papasakojau musu pastarosios saviates istorija
ačiū,
geromytolį man siūlo (jei teisingai pavadinimą parašiau)
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 02, 21:01)
I Cinabsino sudeti tikrai ieina Cinnabaris, berods dar Kalium bichr. ir dar kazkas
Loreli, o is kur siunteisi Pinto tuo formatu ar kaip konvertavai ( man neisejo)?
Loreli, o is kur siunteisi Pinto tuo formatu ar kaip konvertavai ( man neisejo)?
Man vyras konvertavo. Aš tai nesuprantu tokių dalykų
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 02, 22:01)
I Cinabsino sudeti tikrai ieina Cinnabaris, berods dar Kalium bichr. ir dar kazkas
Pintas puikiai skaitosi, kai parsisiunti gera djvu failu wiever'y Savo kailiu patyriau, bet nebeatseksiu iš kur aš jį kroviausi
Aciu ,djvu formatu ir as parsisiunciau.
Kosuliai
Komentarai apie homeopatine literatura
Helmintai
kazkada kazkas klause
Kosuliai
Komentarai apie homeopatine literatura
Helmintai
kazkada kazkas klause
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 20:56)
geromytolį man siūlo (jei teisingai pavadinimą parašiau)
gelomyrtol
Tai štai: skypu pavyko issiusti knygos faila. Krika jau gavo.
Surašykit, kas norit savo Skypus, issiusiu ryt vakare.
Surašykit, kas norit savo Skypus, issiusiu ryt vakare.
Merginos kaip daznai galima duoti 1 metu vaikui chamomilla 6 potencijos? Dygsta dantys, bjauri, irzli, nerami mergina Ir dar gal zinot sudeti Passiflorae miksturos, kazkuri is jusu savo vaikui duodat, ar galeciau savo maziukei duot kazin kad ramiau miegotu, dantukai maziau kankintu?
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 02, 21:01)
Cinnabsin- nuo slogos ir sinusito (Kalium bichromicum, Cinnabaris, Hydrastis, Echinacea)
hydrastic skystina, kalium bichrm. salina pulingas isskyras ir kamscius, cinnabaris nuima uzdegimo simptomus, atkemsa nosi, lengvina kvepavima, eziuole siaip, i kompanija
o ta Pinto knyga kokia kalba ? Lorelli, is kokio miesto esi ? oi, parasiau ir pamaciau gal tada galetum i CD irasyti, as prikelciau kada ir atsiskaityciau
QUOTE(dreksis @ 2009 12 02, 14:11)
Tai aišku, kad duokit. Tik, jei apsilankytumėt pas gydytoją, jis greičiausiai galėtų paskirti vaistuką, kuris šią problemą išspręstų dar efektyviau. Tokie požymiai, kai vaistukai padeda, bet lyg ir nepilnai, gydytojui būtų labai informatyvūs. Ir jis gal skirtų didesnę potenciją, o gal prie šių žirniukų pridėtų dar kokius. Žodžiu efektas būtų daug didesnis.
šį rytą jau sekrets skaidresnis, nei anais rytais. nusprendžiau kad nesimėtysiu ir dar dusiu toliau gelsemium'ą. tik gal būt retesniais intervalais. tik va tas rytinis kosulys: sausas, paskui jau ir šlapiai, tai kol išsikosti nemalonu klausytis