Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Krika, mano mazajam pries savaite ziaurus tirstas liulis buvo, tai suskystinom staigiai duodami cinabsina (per para gal kokius 6 kartus) tada keleta dienu galvojau kuo cia stabdyti gausu slapia karkima ir slogavima, tada pora dienu daviau Stodali, o tada atkreipiau demesi , kad visi kumsciai jo burnoje, sakau kiba irgi dantys dygsta, tada davau chamomila su calcium carbonicum ir siandien prisiminiau kad jau 2 dienas niekas nebevalem slogos doh.gif thumbup.gif

nezinau ar ka prisitaikysi, tiesiog papasakojau musu pastarosios saviates istorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2009 12 02, 20:01)
Krika, mano mazajam pries savaite ziaurus tirstas liulis buvo, tai suskystinom staigiai duodami cinabsina (per para gal kokius 6 kartus)  tada keleta dienu galvojau kuo cia stabdyti gausu slapia karkima ir slogavima, tada pora dienu daviau Stodali, o tada atkreipiau demesi , kad visi kumsciai jo burnoje, sakau kiba irgi dantys dygsta, tada davau chamomila su calcium carbonicum ir siandien prisiminiau kad jau 2 dienas niekas nebevalem slogos  doh.gif  thumbup.gif

nezinau ar ka prisitaikysi, tiesiog papasakojau musu pastarosios saviates istorija  ax.gif

ačiū,

geromytolį man siūlo (jei teisingai pavadinimą parašiau) g.gif
Atsakyti
I Cinabsino sudeti tikrai ieina Cinnabaris, berods dar Kalium bichr. ir dar kazkas

Loreli, o is kur siunteisi Pinto tuo formatu ar kaip konvertavai ( man neisejo)?
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 02, 21:01)
I Cinabsino sudeti tikrai ieina Cinnabaris, berods dar Kalium bichr. ir dar kazkas

Loreli, o is kur siunteisi Pinto tuo formatu ar kaip konvertavai ( man neisejo)?

Man vyras konvertavo. Aš tai nesuprantu tokių dalykų
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 02, 22:01)

Pintas puikiai skaitosi, kai parsisiunti gera djvu failu wiever'y smile.gif Savo kailiu patyriau, bet nebeatseksiu iš kur aš jį kroviausi sad.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif ,djvu formatu ir as parsisiunciau.

Kosuliai

Komentarai apie homeopatine literatura

Helmintai
kazkada kazkas klause
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 02 gruodžio 2009 - 22:08
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 20:56)
geromytolį man siūlo (jei teisingai pavadinimą parašiau)  g.gif

doh.gif gelomyrtol
Atsakyti
Tai štai: skypu pavyko issiusti knygos faila. Krika jau gavo.
Surašykit, kas norit savo Skypus, issiusiu ryt vakare. smile.gif
Atsakyti
Merginos kaip daznai galima duoti 1 metu vaikui chamomilla 6 potencijos? Dygsta dantys, bjauri, irzli, nerami mergina doh.gif Ir dar gal zinot sudeti Passiflorae miksturos, kazkuri is jusu savo vaikui duodat, ar galeciau savo maziukei duot kazin kad ramiau miegotu, dantukai maziau kankintu?
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 12 02, 21:01)

Cinnabsin- nuo slogos ir sinusito (Kalium bichromicum, Cinnabaris, Hydrastis, Echinacea)

hydrastic skystina, kalium bichrm. salina pulingas isskyras ir kamscius, cinnabaris nuima uzdegimo simptomus, atkemsa nosi, lengvina kvepavima, eziuole siaip, i kompanija lotuliukas.gif

o ta Pinto knyga kokia kalba ? Lorelli, is kokio miesto esi ? blush2.gif oi, parasiau ir pamaciau doh.gif gal tada galetum i CD irasyti, as prikelciau kada ir atsiskaityciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 02 gruodžio 2009 - 23:08
QUOTE(dreksis @ 2009 12 02, 14:11)

Tai aišku, kad duokit. Tik, jei apsilankytumėt pas gydytoją, jis greičiausiai galėtų paskirti vaistuką, kuris šią problemą išspręstų dar efektyviau. Tokie požymiai, kai vaistukai padeda, bet lyg ir nepilnai, gydytojui būtų labai informatyvūs. Ir jis gal skirtų didesnę potenciją, o gal prie šių žirniukų pridėtų dar kokius. Žodžiu efektas būtų daug didesnis.
Atsakyti
šį rytą jau sekrets skaidresnis, nei anais rytais. nusprendžiau kad nesimėtysiu ir dar dusiu toliau gelsemium'ą. tik gal būt retesniais intervalais. tik va tas rytinis kosulys: sausas, paskui jau ir šlapiai, tai kol išsikosti unsure.gif nemalonu klausytis
Atsakyti