Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Crystalline @ 2010 01 24, 18:04)
Merginos, skausmingam dantu dygimui Chamomilla 6 ir Calcium carb.6 ar esat savo kudikiams kas nors davusios?

homeopate mazajam ir skyre abu, tik potencija 30 - viena vakara CaCa 3 zirniukus, kita Cham. nezinau ar jie padejo, bet vaikas naktim miega ramiai smile.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 24, 21:46)
Ca Carb. turi tikti vos ne visiems kūdikiams, kurie yra putlučiai, pūkuoti ir minkšti  bigsmile.gif .
Kūdesniems geriau Calcium phosphoricum (kurie yra link Phosphor tipo).
Chamomilla Eima savo mažiui davė.
Chamomilla dar būdingas viduriavimas dygstant dantims (išeinamoji paraudus nuo viduriavimo), raudonas vienas žandas, irzlus (duodi daiktą ir jį meta šonan), pypia išsiriesdamas "tilteliu".

va butent mes tokie ir esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2010 01 24, 22:12)
Ačiū labai už patarimus notworthy.gif Išsikapstėm labai lengvai, dabar likęs bendras silpnumas, virškinimo sistemos sudirginimas, bet čia baikės biggrin.gif Nesupratau ar čia nuo žirnių galėjo taip gana lengvai praeiti? Aš dar neatsistebiu homeopatija smile.gif  Paskutinį kartą su rotu dukra gulėjo šiaip ligoninėj, o mane vos ištraukė.

O kokie jums būna perdozavimo požymiai? Aš kažko įtariu, kad Mecurius sollubilis buvau perdozavusi dukrai g.gif

Jei pasisekė pataikyti žirniuką, teorija sako, kad gali užtekti vienintelės dozės.

Perdozavus, paprastai vaistas sukelia tokį poveikį, kokį gydo. Sakykim, gydot slogą (skystą, dirginančią panosę) homeopatiniu svogūnu, tai padauginus, tas pats žirniukas tą slogą gali užlaikyti (na tai būtų jau nevirusinė sloga, bet tokia kaip prisiuosčius pjaustomo svogūno, tik atskirti jos aišku neįmanoma).

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 25, 10:20)
Perdozavus, paprastai vaistas sukelia tokį poveikį, kokį gydo. Sakykim, gydot slogą (skystą, dirginančią panosę) homeopatiniu svogūnu, tai padauginus, tas pats žirniukas tą slogą gali užlaikyti (na tai būtų jau nevirusinė sloga, bet tokia kaip prisiuosčius pjaustomo svogūno, tik atskirti jos aišku neįmanoma).

doh.gif tai čia jei mums ta mūsų sloga visai nemažėja, varo geltonai tirštai, tai reiškia,kad mes padaugimon coryzalios? galvoju pašokt iki vaistinės (paprastos, ne hemeopatinės, nes pas mus čia tokios nėra), bet nebežinau, ką jam pirkt. sėdim tik ant coryzalios, ale jau lenda ir kosuliukas sausas, kuris kažkaip labiau vakare ir naktį išlenda...
turiu dar aflubiną, bet jis turbūt netinka, ne?
šiaip coryzalioj tos sudedamosios dalys tai tokios labai plataus veikimo sakyčiau...
Atsakyti
mano bernužėliui užgulė nosį( išskyrų nėra, bent jau į išorę, užgultos abi šnervės),jus čia paskaičius radau kad tinka licopodium. Noriu paklausti: atskirai aš jo neturiu, bet turiu nux vomica hommacord, o į jo sudėtį įeina ir šio preparato nemaža dalis, ar jis mums tiktų? iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti

Man pasitaikė proga išbandyti daugiakomponentį preparatą nuo kosulio "Stodal". Iš pradžių lyg ir jautėsi pagerėjimas, bet po to, man susidarė toks įspūdis, kosulys dar suagresyvėjo. Neiškentusi, po kelių dienų negerėjimo, daugiau "Stodalio" nebedaviau. Po trumpos pertraukos - vienos ar dviejų dienų - vieną kartą daviau Sulphur, o paskui Nux vomica (sloga, tekanti dieną, naktį užsikemšanti nosis; kosulys šlapesnis dieną, o vakare atsigulus ir naktį sausesnis, skaudesnis, varginantis). Dabar, man atrodo, jau gerėja.
Vienas - nulis klasikinės homeopatijos naudai.

Ech, kaip reiktų normalaus konstitucinio gydymo. Namų gydytojas išrašė Calc.carb. D6, po vieną tabletę į dieną (!). Nu, nemanau, kad tai konstitucinis gydymas. Mano manymu, turėtų būti C200 ar LM potencijos kartą per kelis mėnesius arba, jei orientuosimės pagal Schüßlerio metodą, vaikui (atrodo) 5 tabletės per dieną. Išgerti patarė per pusryčius (sic!) biggrin.gif
Atsakyti
Teka, nebūtinai tai perdozavimas. Gali būti, kad Coryzalia jums netinka arba veikia per silpnai ir tokia natūrali ligos eiga.
Šiaip kiek man tekę gydyt savo šeimyną, paprastai sloga (ypatingai gausi) stebuklingai niekur "neišgaruoja". Bet jinai neužsitesia, būna daug lengviau išpūst. Pvz. kai sloga reiškiasi labai klampiomis gleivėmis, kurių nei išpūsti, nei jokiom pompelėm ar plovimais pravalyti neina, homeopatiniai tiesiog padeda išsipūsti, neužsilikti slogai 2-3 savaites.
Aflubinas slogai nelabai, be to jis pačioj ligos pradžioj labiau tinkamas.
Nežinau ką iš kompleksų dar patart g.gif . Nasohelis dar yra, bet man tai jis įspūdžio nepaliko.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 25, 11:30)
Teka, nebūtinai tai perdozavimas. Gali būti, kad Coryzalia jums netinka arba veikia per silpnai ir tokia natūrali ligos eiga. 
Šiaip kiek man tekę gydyt savo šeimyną, paprastai sloga (ypatingai gausi) stebuklingai niekur "neišgaruoja". Bet jinai neužsitesia, būna daug lengviau išpūst. Pvz. kai sloga reiškiasi labai klampiomis gleivėmis, kurių nei išpūsti, nei jokiom pompelėm ar plovimais pravalyti neina, homeopatiniai tiesiog padeda išsipūsti, neužsilikti slogai 2-3 savaites.
Aflubinas slogai nelabai, be to jis pačioj ligos pradžioj labiau tinkamas.
Nežinau ką iš kompleksų dar patart g.gif . Nasohelis dar yra, bet man tai jis įspūdžio nepaliko.

na pučias ten pas jį, tooookiais kiekiais doh.gif gal visgi sinupretą duot...nebežinau

mums reik homeopato. Vilniuje. na negi nieks nesilankot Vilniuj? Toks jausmas, kad visi tik pas M eina sad.gif
Atsakyti
Sinupretą gali duot kelioms dienoms. Tik nepadauginkit. Kai pradės vėl skaidrėt sloga, geriau jį nutraukt. Kiek suprantu, esat jį bandę, tai žinai kaip tavo vaikas reaguoja.
O šiaip savęs paklausk, ar vaikas serga lengviau, ar ne. Pagal atsakymą ir spręsk, ar Coryzalia padeda ar ne.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 25, 11:59)
Sinupretą gali duot kelioms dienoms. Tik nepadauginkit. Kai pradės vėl skaidrėt sloga, geriau jį nutraukt. Kiek suprantu, esat jį bandę, tai žinai kaip tavo vaikas reaguoja.
O šiaip savęs paklausk, ar vaikas serga lengviau, ar ne. Pagal atsakymą ir spręsk, ar Coryzalia padeda ar ne.

ponial. na man rodos padėdavo tas sinupretas, ką aš žinau.
o vaikas mano visad panašiai serga, pasisnargliuoja ir praeina, bet sakyčiau gal visgi taip gerai pagalvojus, su sinupretu greičiau praeidavo nei su coryzalia
Atsakyti
Del slogos. Nezinau kaip jus, bet as tai isitikinusi esu sia liaudies ismintim
gydoma sloga praeina per savaite - negydoma per septynias dienas.
kokia ji bebutu - skysta, tirsta, visad prie miega, kad lengviau kvepuotu, Vibrocil ilasinu.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2010 01 25, 13:50)
Del slogos. Nezinau kaip jus, bet as tai isitikinusi esu sia liaudies ismintim
gydoma sloga praeina per savaite - negydoma per septynias dienas.
kokia ji bebutu - skysta, tirsta, visad prie miega, kad lengviau kvepuotu, Vibrocil ilasinu.

Drįsiu prieštarauti: gali praeiti ir per pusdienį. Svarbu "pagauti" laiku, kol dar neįsisėdo.

Balta, turi kur pasiskaityti, kaip atrodo konstitucinis Ca Carb? Jeigu matai, kad atitinka daug - sakyčiau, net pati bandyk 30C.
Coultner (Kultner - rusiškoje nuorodoje) aprašo Ca Carb.

Mano didesniajam vaikui paskyrė konstittucinį (kurį visada bijojau duoti pati). Kadangi sutikau iš karto pradėti nuo 200C, tai poveikį pastebėjau po pačio pirmojo žirnio. Žiūrėsim, kas bus toliau, nes dar tik kelios dienos, bet kol kas viskas netgi labai OK.
Įdomiausia stebėti, kaip atsiranda ir dingsta fiziniai simptomai (paskutinysis - tą rytą atsiradusi kažkokia raudona dėmelė vėl atsirado ir išnyko per 10 min. su pačiu pirmuoju žirniu). Ir sloga valosi visiškai kitaip, nei atitaikius ne konstitucinį (jam dažniausiai tikdavo Aconitum).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 25 sausio 2010 - 14:31
drinks_cheers.gif Obuoliausia

jei laiku pagauni, tada liaudies išmintis nepasitvirtina ax.gif
kartais nors ir pavėluoju, bet atitaikau ,,žirnius" savaitės ir netrunka,

Homeopatija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 25 sausio 2010 - 14:37