Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(opium @ 2010 01 23, 14:06)
Eima, G.G. išvykus? kažin iki kada? Reikalinga būtų....

Išvykus nuo ketvirtadienio iki pirmadienio.

Cara, nuo viduriavimo yra arba Nux vomica Homacord, arba Leptandra compositum. Gal kažkas iš šių bus vaistinėje pas jus. Blogiausiu atveju jei labai vemt pradėtų tai nusipirkit Cerucal (ne homeopatinis). O dabar dar būtinai gerųjų balkterijų ir Enterol.
Atsakyti
vsio, mano vaikui ir temperatūra atsirado sad.gif kol kas 37.7...
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2010 01 23, 13:26)
Gal kas galit patarti, kokie zirniai tiktu- tempos nera, bet yra pilvo burbuliavimas didelis, skausmingas, viduriavimas vos ne vandeniu, geltonai, pykinimas 4u.gif

Ką bandei? Kaip dabar jaučias?

Teka, pasiskaityk apie Aconitum 4u.gif
http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Vandenukas su čiauduliu ir raudona nosimi - Allium cepa
Vandenukas, nerimastingas, gali būti raudonos akys - Aconitum. Temperatūra nebūtinai šauna iš karto. Dažniausiai peršalus šaltame vėjyje.
Aconitum yra daugelio kompleksų sudėtyje (aukštesnė potencija Homeovox).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 sausio 2010 - 19:54
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 23, 19:44)
Teka, pasiskaityk apie Aconitum  4u.gif
http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Vandenukas su čiauduliu ir raudona nosimi - Allium cepa
Vandenukas, nerimastingas, gali būti raudonos akys - Aconitum. Temperatūra nebūtinai šauna iš karto. Dažniausiai peršalus šaltame vėjyje.
Aconitum yra daugelio kompleksų sudėtyje (aukštesnė potencija Homeovox).

kaip blogai, kai su anglų kalba nekas sad.gif ale bandysiu vertimą nors kokį pasidaryt
o aconitum kiek užsiduodu, tai meta tą firmą vaistų...ten visokių yra...o šiaip apie aconitum nėra parašyta...lietuviškai...

pas maniškį nosis bėgo, bet ne čiaudėjo. po pietų miego atsikėlė su tempa, nosis nustojo taip baisiai tekėt, dabar lenda po biškį kosuliukas...kol kas toks lengvutis retokas...tempa jau nukrito iki 37. daviau tik aviečių uogienės arbatos ir tą pačią coryzalia (šiandien viso 3 tabletytes)...kaži jam jau bus geryn tik, ar visgi laukt dar ko? vistiek nieko neturiu daugiau, tik influcidą, euphorbium ir visokius sinupretus ir pan...

jo jo, spėju vakar peršalo, nes buvo galimybė tokia sad.gif
homoveox lyg dar kur buvo...reiks paieškot

dėkui, obuoliausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2010 01 23, 13:26)
Gal kas galit patarti, kokie zirniai tiktu- tempos nera, bet yra pilvo burbuliavimas didelis, skausmingas, viduriavimas vos ne vandeniu, geltonai, pykinimas 4u.gif

Cituoju Obuoliausia
Su viduriavimais sudėtinga Tas konsistencijas tiksliai ištirti ir įvertinti sunkus reikalas.
Iš man žinomų Veratrum homaccord, diarrheel, Nux vomica homaccord. Pagal požymius ir bandyti.
Veratrum yra ne vieną kartą išgelbėjęs (ir nuo roto). Jau rašiau apie jį ne kartą. Mažajam buvo virš 38, trydaliojo į valandą po porą kartų (per pusdienį buvo jau keliolika), vėmė net nuo vandens. Pagelbėjo. Kadangi kiekvienas vaistas turi patogenezę ("paveikslą"), padeda ir esant vidurių pūtimui, sukilusiam rūgštingumui. Tik... turi atitikti Šį rekomenduočiau pirmu numeriu
Atsakyti
O dabar aš jausiuos įsipareigojus. cool.gif
Atsakyti
Merginos, skausmingam dantu dygimui Chamomilla 6 ir Calcium carb.6 ar esat savo kudikiams kas nors davusios?

QUOTE(nikofija @ 2010 01 21, 13:43)
Aš tai šiuo metu kenčiu nuo Lycopodium poveikio.
Ir jau nebegeriu savaitę. Galiu aišku išgerti antidotą , bet žiūrėsiu kas čia bus toliau, tiesiog įdomu

Man buvo panasus atvejis su Ars. album, 30 potencijos 3-ju zirniuku karta per savaite buvo per daug ( cia buvo tikslinis gydymas), tai sugalvojau busenai palengvinti paimti Pulsatilla 30 2 zirniukus. Poveikis buvo teigiamas. Aplamai Pulsatilla toks svelnus veikimas, aisku, jei jos nepadaugini. Antidoto taip pat nenorejau imti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 24 sausio 2010 - 17:09
Ačiū labai už patarimus notworthy.gif Išsikapstėm labai lengvai, dabar likęs bendras silpnumas, virškinimo sistemos sudirginimas, bet čia baikės biggrin.gif Nesupratau ar čia nuo žirnių galėjo taip gana lengvai praeiti? Aš dar neatsistebiu homeopatija smile.gif Paskutinį kartą su rotu dukra gulėjo šiaip ligoninėj, o mane vos ištraukė.

O kokie jums būna perdozavimo požymiai? Aš kažko įtariu, kad Mecurius sollubilis buvau perdozavusi dukrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2010 01 24, 21:12)
Ačiū labai už patarimus notworthy.gif Išsikapstėm labai lengvai, dabar likęs bendras silpnumas, virškinimo sistemos sudirginimas, bet čia baikės biggrin.gif Nesupratau ar čia nuo žirnių galėjo taip gana lengvai praeiti? Aš dar neatsistebiu homeopatija smile.gif  Paskutinį kartą su rotu dukra gulėjo šiaip ligoninėj, o mane vos ištraukė.

O kokie jums būna perdozavimo požymiai? Aš kažko įtariu, kad Mecurius sollubilis buvau perdozavusi dukrai g.gif

tai ką vartojot?
Atsakyti
Labukas ryt važiuojam pas Gyd.Misių,nes praeitą savaitę atidėjo.Gal galėtumėte pasakyti kiek pas jį kainuoja pirma konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2010 01 24, 17:04)
Merginos, skausmingam dantu dygimui Chamomilla 6 ir Calcium carb.6 ar esat savo kudikiams kas nors davusios?

Ca Carb. turi tikti vos ne visiems kūdikiams, kurie yra putlučiai, pūkuoti ir minkšti bigsmile.gif .
Kūdesniems geriau Calcium phosphoricum (kurie yra link Phosphor tipo).

Chamomilla Eima savo mažiui davė.
Chamomilla dar būdingas viduriavimas dygstant dantims (išeinamoji paraudus nuo viduriavimo), raudonas vienas žandas, irzlus (duodi daiktą ir jį meta šonan), pypia išsiriesdamas "tilteliu".

Cara, o kas pasidarė, kad sakai perdozavai Mercurius?
Atsakyti
Santrauka vaikų konstitucinių tipų (paremta Coulter):

http://www.millsther...nsremedies.html
Atsakyti