Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Eima, mano galva, čia yra paūmėjimas nuo vaisto ir tai yra gerai (rodo, kad vyksta savireguliacija). Paprastai per porą savaičių pasireiškia poveikis ir susinormalizuoja. Jeigu per kelias artimiausias paras pablogėtų taip, kad būtų nepakenčiama - tiktai tada galvoti apie nutraukimą. Bent man taip atrodo. g.gif
Atsakyti
Ačiū, Obuoliausia. AŠ pergyvenu kažkaip. Pati irgi tikiuosi, kad paūmėjimas dėl potencijos pakeitimo. Tačiau tos dėmės ryškiai raudonos be jokio pasausėjimo, o tai kaip suprantu rodo ūmią stadiją. Ai...Einu kokteiliuko pasidaryt, apsiraminsiu ax.gif
Tiesa, dėl įdomumo galiu info pasakyt. Dukrai vis dar užgulinėja nosis, tai vakar kai su gydytoja kalbėjom sakė Lycopodium 30 duoti ir nesvarbu kuri pusė, taip pat ir mažiui pasiūlė. Nu, žinokit tikrai veikia. Ant savęs irgi pabandžiau - veikia. Man tai atradimas, nes anksčiau galvojau, kad jis tik dešinei pusei. Ir Apis 30 man nuėmė užkimimą per 1 dieną.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 22, 20:08)
Eima, mano galva, čia yra paūmėjimas nuo vaisto ir tai yra gerai (rodo, kad vyksta savireguliacija). Paprastai per porą savaičių pasireiškia poveikis ir susinormalizuoja. Jeigu per kelias artimiausias paras pablogėtų taip, kad būtų nepakenčiama - tiktai tada galvoti apie nutraukimą. Bent man taip atrodo.  g.gif

Kai paūmėja, nereikia vaisto vartojimo nutraukti, jei jis tinka. Reikia paretinti intervalus tarp dozių. Bent mane taip mokė.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 01 22, 19:54)
Kai paūmėja, nereikia vaisto vartojimo nutraukti, jei jis tinka. Reikia paretinti intervalus tarp dozių. Bent mane taip mokė.

drinks_cheers.gif

Atitempiu nuorodą:

http://www.hpathy.co...in-medicine.asp

Biocheminės druskos, esančios homeopatinių vaistų sudėtyje:

Aconite: Ferrum-Phos
Apocynatum: Calc-Sulph
Arnica: Ferrum-Phos, Kali-Sulph
Asafoetida: Calc-Sulph
Belladonna: Mag-Phos
Bryonia: Nat-Sulph
Caulophyllum: Calc-Phos
Chamomilla: Nat-Sulph
Chelidonium: Silica
China: Calc-Phos, Ferrum-phos
Cimicifuga: Kali-phos, Nat-Mur, Nat-Sulph, Silica
Digitalis: Kali-Phos
Equisetum: Silica
Gelsemium: Ferrrum-Phos, Mag-Phos
Graphites: Calc-Phos, Ferrum-phos, Mag-Phos, Silica
Hamamelis: Kali-Mur, Kali-Sulph, Nat-Mur, Nat-Phos, Nat-Sulph
Hydrastis: Kali-Sulph
Lycopodium: Nat-Sulph
Nux-Vomica: Nat-Sulph
Phytolacca: Calc-Fluor, Kali-Mur
Pulsatilla: Kali-Phos, Kali-Sulph
Rhus Tox: Ferrum-Phos, Kali-Phos, Mag-Phos
Sanguinaria: Kali-Mur
Secale: Nat-Mur, Silica
Viburnum: Kali-phos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 22 sausio 2010 - 20:02
Man pasirodė įdomūs keli straipsniai iš šio e-zine numerio (čia susiję su ankstesne nuoroda).

http://www.hpathy.co...ine/2010jan.asp
Atsakyti
Gal kas galit patarti, kokie zirniai tiktu- tempos nera, bet yra pilvo burbuliavimas didelis, skausmingas, viduriavimas vos ne vandeniu, geltonai, pykinimas 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, mano vaikas vartojo kelias dienas coryzalia, vakar tik porą dozių jau daviau, šiandien atsikėlė su bėgančia nosim...daviau dvi tabletes kas valandą, bėga be sustojimo atrodo, tiesiog vanduo teka. ar man nutraukt coryzalia, ar tęst? dar vis klausinėju, nes, žinokit, kol įsivažiuosiu, kaip ten kas blush2.gif

Atsakyti
Eima, G.G. išvykus? kažin iki kada? Reikalinga būtų....

cara, aš iš kart duočiau lycopodium ir nux vomica, nes kitokių tam treikalui neturiu ( jie maniškei dažnai taikomi) o paskui jau skambinčiau gyd.

Teka, kartą maniškei buvo tekanti nosis (dažniausiai užgulus) , liepė Allium cepa duot
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 01 23, 14:06)
Teka, kartą maniškei buvo tekanti nosis (dažniausiai užgulus) , liepė Allium cepa duot

čia jaučiu žirniukų pavidalu, ane?
Atsakyti
taip, Teka
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 01 23, 14:12)
taip, Teka

tai šūduks, nes mes savo kaime tokių vaistinių neturim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 01 23, 15:16)
tai šūduks, nes mes savo kaime tokių vaistinių neturim sad.gif

soory, kitokių nenaudojam , tai negaliu nieko patart

gal netrukus atlieps išmintingosios patarėjos smile.gif