Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Teka, jei kosulys didėtų, truputį praretinkit arba kuriam laikui nutraukit. Žinai, gali užsiskystinti viskas gan dideliais kiekiais ir kol išsivalo galutinai, dalis teka žemyn, dirgina ir kelia kosulį. Mums labai nepasiteisina toks užsiskystinimas nakčiai, nes miegant gi nosies dažnai neišsipūsi, va tada naktiniai didieji kosuliai kyla. Todėl aš sau ir vaikams dažniau tokį vaistą duodu pirmoj dienos pusėj. Stebėkit tiesiog, ieškokit ir tikrai atrasit su laiku kas tinka. Ir sveikit.

Tiesa, tos potencijos, tai čia žirniukai iš specializuotų homeopatinių vaistinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 21 sausio 2010 - 18:07
QUOTE(vilytte @ 2010 01 21, 18:06)
Teka, jei kosulys didėtų, truputį praretinkit arba kuriam laikui nutraukit. Žinai, gali užsiskystinti viskas gan dideliais kiekiais ir kol išsivalo galutinai, dalis teka žemyn, dirgina ir kelia kosulį. Mums labai nepasiteisina toks užsiskystinimas nakčiai, nes miegant gi nosies dažnai neišsipūsi, va tada naktiniai didieji kosuliai kyla.  Todėl aš sau ir vaikams dažniau tokį vaistą duodu pirmoj dienos pusėj. Stebėkit tiesiog, ieškokit ir tikrai atrasit su laiku kas tinka. Ir sveikit.

Tiesa, tos potencijos, tai čia žirniukai iš specializuotų homeopatinių vaistinių.

topsecret.gif vaikis lyg nekosti...bent jau nepastebiu, tai vadinas arba sukosčiojo labai reeetai,arba visai ne. ryte buvo toks biškį kosuliukas...aš prieš piet gerokai jau variau, lyg girdėjos, kad šlampa, dabar toks krenkštėjimas labiau nei kosulys. tos coryzalios tai pririjom kaip reikiant per vakar ir šiandien. po piet dar nedaviau, nei pati čiulpiau. gal dar po vieną suvartot ir viskas?
Atsakyti
Teka, tiesiog dabar duok tada, kai matai, kad vėl reikia (atsiranda vėl kosulys).

Jeigu situacija stovi vietoje - tiktai tada ieškoti kito varianto.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 01 21, 18:55)
Teka, tiesiog dabar duok tada, kai matai, kad vėl reikia (atsiranda vėl kosulys).

Jeigu situacija stovi vietoje - tiktai tada ieškoti kito varianto.

o tai jei gerai suprantu, homeopatijoj, jei dingsta simptomai, tiksliau greičiau sumažėja, reikia nutraukti gydymą?
sorry, jei klausimai kvailoki, ale nu domiuos dar tik tuo ax.gif pradedu kaip sakant

o tose homeopatinėse vaistinėse reik žinot ką pirkt, ane? ten tas potencijas visokias ir pan? ar ten vaistininkai ką pataria? aišku idealiausia visgi būtų susirast gyd. homeopatą, kad reikalui esant,būtų galima kreiptis. tačiau, pas ką vilniuje patartumėt apsilankyt?
Atsakyti

Va ta momenta homeopatijoje kai perpratau, tarsi akys atsivere ir viskas susideliojo i lentyneles. O pagunda daryti ka nors, ypac kai yra reakcija, ziauriai didele.
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 01 21, 11:11)
Ir dar prisiminiau Kentą, kai jis aprašo, kad tik labai retas gydytojas sugeba atsilaikyti artimųjų ir paciento reikalavimui daryti ką nors, duoti dar žirnių, kažkaip palengvinti situaciją, kai vienintelis teisingas kelias - laukti.

Va ta momenta homeopatijoje kai perpratau, tarsi akys atsivere ir viskas susideliojo i lentyneles. O pagunda daryti ka nors, ypac kai yra reakcija, ziauriai didele.
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2010 01 21, 13:21)
O kodėl 12 nenaudojat potencijos?  g.gif

Su 12 potencija buvau susidurus tik kompleksuose, o einamiausios ir patikrintos-6,30, 200.
Atsakyti
Merginos, kuri esat radus www.homeoint.com puslapio rusiškosios dalies bendrąjį (kaip ir home) puslapį?
Kažkada buvau išsisaugojus, bet viskas sprogtelėjo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 01 21, 14:43)
Aš tai šiuo metu kenčiu nuo Lycopodium poveikio.

Nikofija, dar pagalvojau apie Nx. Vomicą. Gi viena iš jos veikimo sferų yra padaugintų hom. vaistų poveikio sušvelninimas arba kilusio gan stipraus pablogėjimo palengvinimas. Gi aprašo Kulter berods, kad būna pacientai labai jautrūs homeopatijai ir kyla stiprios atsakomosios reakcijos, tai, kad jas prakentėt NV skiriama.

Mano mergaitei tai labai super Lycopodium. Buvom čia rudenį mokykloj pradėję ašarot (nors jau 3 metai mokykloj ir anksčiau to nėra buvę), tęsėsi apie mėnesį tos bėdos, bet labai sėkmingai viskas išsisprendė. Jinai pas mane labai sunkiai į kontaktą įeina, ir draugių/draugų sunkiai susiranda, vis laukia, kad ją kaip princesę kas pakvies žaisti, pakalbins. Be to, labai nesaugiai jaučias svetimoj aplinkoj, amžinai bijo pasimesti, bijo, kad aš neatvažiuosiu pasiimt po pamokų. Žodžiu kur tik įmanoma bijot, ten bijo ir jaudinas. O ta nuolatinė įtampa tikrai mūsų kosulio būklės negerino.
Tai dabar net stebiuosi kiek užsimėmimų su mergaitėm klasėj bendrų randa, pamiršta man paskambint per pertrauką (ankščiau pirmą petrauką jau skambina nosį nukabinus - guodžiasi nėra kas veikt, nieks su manim nedraugauja). Arba dabar paskambina "nu man viskas gerai, negaliu daugiau - kalbėt draugės laukia" smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2010 01 21, 21:10)
o tose homeopatinėse vaistinėse reik žinot ką pirkt, ane? ten tas potencijas visokias ir pan? ar ten vaistininkai ką pataria? aišku idealiausia visgi būtų susirast gyd. homeopatą, kad reikalui esant,būtų galima kreiptis. tačiau, pas ką vilniuje patartumėt apsilankyt?

Reiktų žinot ką pirkti. Paprastai pataria.
Paprasčiausia yra pasiimt, kad ir tą vartojamą Coryzalia, ir pasiinalizuot jos sudėtines dalis. Pasirodys, kad ta Coryzalia gali padėti ne tik prie slogos, bet ir gerklės, ar ausų smile.gif . Palygint su kitais, pažiūrėt ką deda dažniausiai (Beladona pvz. turbūt vos ne visur yra), pasianalizuot kompleksą kuris padėjo ir žiūrėt ką jis turi unikalaus. Ir taip po truputį susipažįsti.

Aš dabar sirgau, sąžiningai parą laukiau su Antigripinu ir Beladona, nei geryn, nei blogyn. Teko kreiptis į Gelsemiumą6, po poros valandų dingo drebulys, kamavęs pusantros paros, po pusdienio nukrito tempa. Matyt mano vaistas.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 01 20, 11:54)
kokia to komplekso sudėtis? kažkada  kažkokį kompleksą prieš pirmą gimdymą vartojau, bet tai nesumažino jo 44 val. trukmės g.gif

COMPLEX CAULOPHYLUM

Sudėtis: CAULOPHYLUM D4, GELSEMIUM D4 , CIMICIFUGA 3 4u.gif
Atsakyti
O aš vėl atėjau išsigandus ir tikėdamasi gaut dozę nuraminimo blush2.gif

Anksčiau skundžiausi mažiaus AD. G.G. buvo skyrus Calcium carb 6, kurį vartojom 2 mėnesius. Buvo paaštrėjimas. Nežinau ar nuo žirniukų ar tiesiog daugiau įvairesnio maisto paragavo, bet kai nuėmiau žuvį - iš kart buvo ryškus pagerėjimas ir išnyko visos dėmės ir liko tik 1. Tiesa, gal tai buvo tiesiog sutapimas, kuris ir asociavosi su žuvies nuėmimu. Kai tai papasakojau gydytojai, ji dar 2 mėnesiams skyrė Calcium carb 30. Dabar vėl matau blogėjimą. Ir šį kart ne sausom dėmelėm, o atsirado ir ant antros kojytės linkio raudona ryški dėmė. Žodžiu abi dėmės ryškiai raudonos ir gana nemažos kokių 2 cm.
Vat ir nesuprantu ar čia mažiui blogėja/sunkėja AD ar taip ir turi būt. Pas gydytoją paklaust negaliu, nes šiuo metu ji išvykus už Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 22, 17:22)
O aš vėl atėjau išsigandus ir tikėdamasi gaut dozę nuraminimo blush2.gif

Anksčiau skundžiausi mažiaus AD. G.G. buvo skyrus Calcium carb 6, kurį vartojom 2 mėnesius. Buvo paaštrėjimas. Nežinau ar nuo žirniukų ar tiesiog daugiau įvairesnio maisto paragavo, bet kai nuėmiau žuvį - iš kart buvo ryškus pagerėjimas ir išnyko visos dėmės ir liko tik 1. Tiesa, gal tai buvo tiesiog sutapimas, kuris ir asociavosi su žuvies nuėmimu. Kai tai papasakojau gydytojai, ji dar 2 mėnesiams skyrė Calcium carb 30. Dabar vėl matau blogėjimą. Ir šį kart ne sausom dėmelėm, o atsirado ir ant antros kojytės linkio raudona ryški dėmė. Žodžiu abi dėmės ryškiai raudonos ir gana nemažos kokių 2 cm.
Vat ir nesuprantu ar čia mažiui blogėja/sunkėja AD ar taip ir turi būt. Pas gydytoją paklaust negaliu, nes šiuo metu ji išvykus už Lietuvos.

Aš manau, kad paūmėjimas nuo vaisto būna pradžioje . Vartojant du mėnesius arba dar ilgiau jau kaip ir neturėtų būti. Tuo labiau, jei potencija ir dažnumas nesikeičia.
Atsakyti
Bet potencija prieš savaitę pasikeitė iš 6 į 30.
Atsakyti