Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 12 02, 13:20)
aš labiau linkusi tikėti kad čia jai sinusito simptomai. nu pyp, juk dantys dygsta, kokie dar gripai  verysad.gif

Tai, kad taviškei dar 3 metų nėra, tai negalėtų būt sinusitas. Matyt viduj pas ją gerokai pasikimšę ir paburkę, tuomet irgi panašiai skauda. Aš pabandyčiau Mercurius compleksą tokiu atveju.

QUOTE(Loreli @ 2009 12 02, 14:23)
Jeigu kam reikia turiu ta Pinto knyga Acrobate.

Norėjau klausti, kas tiktų 6m vaikui, kai rytais atsikeliai vis gerklė pakimus ir dieną taip šneka lyg prikimus ir taip jau kelios savaitės laikosi. Čia mums taip po sirgimo užsilaikė ir nepraeina.

Atsiųsk ir man eimjuk(eta)gmail.com blush2.gif

Pabandyk Homeovox. Turėtų padėt. O jūs ne po kosulių? Nes gali būt tada, kad gleivės dar neapsivaliusios. Tuomet dar tiktų ir tas pats Pertusinas...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 12 02, 14:44)
Tai, kad taviškei dar 3 metų nėra, tai negalėtų būt sinusitas. Matyt viduj pas ją gerokai pasikimšę ir paburkę, tuomet irgi panašiai skauda. Aš pabandyčiau Mercurius compleksą tokiu atveju.

neturiu tokio cry.gif sudarinėsiu sąrašą, tik pasakykit nuo ko jis unsure.gif
Atsakyti
Mercurius solubilis compleksas yra kompleksas nuo lėtinio sinusito (Muziejaus vaistinės). Toks tinkamas ilgalaikiam naudojimui. Mano mažei tai jis tokiu užsibuvusios slogos atveju padėjo. Ir dabar dar kartais po savaitę/dvi paduodu, paskui pertrauka ir vėl.

Krika, man tai tiesiog panašu, kad vaikui skauda dėl dantukų. Kadangi krūminiai dantys, tai apie tą zoną toks mini uždegimukas galimas.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 12 02, 14:57)
Mercurius solubilis compleksas yra kompleksas nuo lėtinio sinusito (Muziejaus vaistinės). Toks tinkamas ilgalaikiam naudojimui. Mano mažei tai jis tokiu užsibuvusios slogos atveju padėjo. Ir dabar dar kartais po savaitę/dvi paduodu, paskui pertrauka ir vėl.

Krika, man tai tiesiog panašu, kad vaikui skauda dėl dantukų. Kadangi krūminiai dantys, tai apie tą zoną toks mini uždegimukas galimas.

Vilytte, vakar man ji rodė į žanduką, na ten kur dantukai dygsta.

o klp bus to komplekso? kokia potencija, ar tiesiog kompleksas?
Atsakyti

QUOTE(krika @ 2009 12 02, 16:00)

ten tiesiog kompleksas.
man jis irgi patiko (vaikui tiko)
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 16:00)

Krika, nepergyvenk taip 4u.gif Nesiblaškyk. Pinto knygoj rašoma, kad nereikia mėtytits nuo vieno vaisto prie kito. Tu pasižiūrėk, ką turi iš monokomponentų, tinkamų slogai: ar hydrastis, ar kalium bichromicum, ar thuja ir pasiskaityk, kas tiktų pagal simptomus. Ar turi lietuvišką repertoriumą? Gal visai pakaktų pradžiai, jei nenori Misiui skambinti
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 12 02, 15:12)
Krika, nepergyvenk taip  4u.gif Nesiblaškyk. Pinto knygoj rašoma, kad nereikia mėtytits nuo vieno vaisto prie kito. Tu pasižiūrėk, ką turi iš monokomponentų, tinkamų slogai: ar hydrastis, ar kalium bichromicum, ar thuja ir pasiskaityk, kas tiktų pagal simptomus. Ar turi lietuvišką repertoriumą? Gal visai pakaktų pradžiai, jei nenori Misiui skambinti

pirmas, Misiui neprisiskambinu jau antra diena.
antra, kas tas repertoriumas? nieko neturiu
turiu iš išvardintų kalium bichronicum ir thuja. thuja turiu ir aliejų ir žirniukus. žirniukus turiu, bet nepamenu kam jei naudoti buvo, nes lašinu tik aliejų.
sąraše 30 vaistų ir aš ne ta, kuri pagal pavadinimą galėtų priskirti kas nuo ko unsure.gif

ačiū už nuraminimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 02, 16:19)
pirmas, Misiui neprisiskambinu jau antra diena.
antra, kas tas repertoriumas? nieko neturiu
turiu iš išvardintų kalium bichronicum ir thuja. thuja turiu ir aliejų ir žirniukus. žirniukus turiu, bet nepamenu kam jei naudoti buvo, nes lašinu tik aliejų.
sąraše 30 vaistų ir aš ne ta, kuri pagal pavadinimą galėtų priskirti kas nuo ko  unsure.gif

ačiū už nuraminimą 4u.gif

atsiusk emaila savo, permesiu repertoriuma lietuviska - trumpai pagal simptomus parasyta, ka vartoti. Man labai patinka jis, baigiu sutrinti spausdinta varianta. o paskui jau galima ir placiau skaityti internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 12 02, 15:30)
atsiusk emaila savo, permesiu repertoriuma lietuviska - trumpai pagal simptomus parasyta, ka vartoti. Man labai patinka jis, baigiu sutrinti spausdinta varianta. o paskui jau galima ir placiau skaityti internete smile.gif

kr_ka79@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 12 02, 14:30)

gal ir man butu galima? 4u.gif linaji@gmail.com

Loreli, gal Pinto knyga galetum atsiusti? 4u.gif Neatsidaro man is to psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cara: 02 gruodžio 2009 - 17:30
QUOTE(dreksis @ 2009 12 02, 13:11)
labadiena  4u.gif
aš noriu jūsų paklausti- patarimo. na mes nesergam,bet 9mėn dukrytė naktį labai dažnai prabudinėja, kas valandą kas dvi  doh.gif Misius buvo skyręs CHAMOMILLA .
nelabai padėjo schmoll.gif tada pakeitė vaistukus į HYOSCYAMUS po 3 žirniukus 1kartą per dieną. dukrytė akivaizdžiai geriau pradėjo miegoti. na keldavosi kas 3-4 valandas. dabar kai jau nutraukėm vaistukus vėl gryžta į senąjį režimą keliasi kas 2 val. naktį  doh.gif ar galima vėl duoti savo nuožiūra tuos vaistukus  g.gif daktarui kažkaip nedrąsu skambinėti ir klausinėti  blush2.gif
ačiū  4u.gif

Blogiau neturetu buti g.gif pabandykite duoti taip, kaip buvo skyres daktaras ir ziurekite dukrytes organizmo reakcija.
Atsakyti
Žinokit dabar namie apsižiūrėjau, kad tas tas failas knygos užima 32Mb. blush2.gif Tai negaliu issiusti emailu. Galėčiau pabandyti Skypu . gal pavyktų g.gif . Parasykit kas nors savo Skypą, pabandysiu
Atsakyti