Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveikos,šiandien gavau antrus vaikui paskirtus vaistukus-Lymphomyosot. Info lapelyje rašo:,,Limfatizmas (polinkis į padidėjusį limfinių organų vystymąsi, polinkis į
edemas, infekcijas), liaukų patinimas, tonzilių hipertrofija ir tonzilitas".
Nu mano vaikui nieko panašaus nėra,nesuprantu dėl ko mums gydytoja skyrė šiuos vaistukus. g.gif Gal kam teko vartoti juos dėl kitų priežasčių?
P.s-kreipėmės pas homeopatą dėl nemigos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 12 sausio 2010 - 12:59
Eima, jei daug geltonu pulingu gleiviu, sinusitas, neisipucia - as emiau Cinabsino sudeties Kali bichr, Hydrastis, abu po 30, ir tuomet issivalydavo viskas 4u.gif
Atsakyti
JAu nebe geltonas, o permatomas sekretas, tik kemšasi vis... Negana to, pradėjo pilvą skaudėt, bijau, kad nebūtų koks entero virusas, nes daržely 1 vaikas ką tik prasirgo pasirodo... O tokiam atvejui nieko neturiu. Radau Rus Tox 6, tai sudaviau kelis kart - lyg ir apmažėjo, bet vis tiek..
Atsakyti
O Arsenicumo arba Nux. vom neturi?

Šitame Arsenicumo yra:
http://www.imuniteta...cija.php?vid=57

Čia Nux vom homacordinė- mums ne kartą labai padėjusi:
http://www.imuniteta...cija.php?vid=60

Čia veratrum album sudėty, kurie prie visokių pilvo negalavimų:
http://www.imuniteta...cija.php?vid=74

Neįsivaizduoju ką eilinėj vaistinėj iš jų būtų galima rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 12 sausio 2010 - 14:52
Arsenicumą turiu 6 ir 30, Nux Vomicos neturiu, tik Antigripino 3 sudėty ji yra 3 potencijos... O Arsenicumas tinka? Kas kiek laiko maždaug reik duot. Aš pirmą kart su pilvu susidūriau, visiškai žalia esu šitam reikale.
Atsakyti
Man tai Arsenicumas prie pilvo reikalų geriausias. Jei 6 pot, gali bandyt duot dažnai, pagal metukų skaičių kas 15 min. kokias porą val.
O jai pilvelis lbaiu ar skrandukas? Nux vomica skrandžio spazmus neblogai atleidžia, o arsenicumas kai jau link viduriavimo reikalai krypsta.
Atsakyti
Čia link vėmimo ir viduriavimo krypsta. Sudaviau Arsenicum 30. Paduosiu kas valandą kokius 3 kart - žiūrėsiu. Bet kaip mažąjį dabar apsaugot doh.gif
Atsakyti
Man rodos niekaip, deja. Tik stebėti ir pamačius pirmus požymius bandyt žirnį pataikyt.
Jei prasidės tie vėmimai/viduriavimai, nepamiršk, kad labai svarbu skysčiai, kadangi viską paprastai išvemia, išeina tik po arbatinį šaukštelį girdyt kas 5-10 min. O girdyt būtina.
Ir jei jau stipriai viskas eina, Rehidroną gerai po ranką turėt, kad laiku pradėt druskas, gliukozę ir t.t. atstatinėt (irgi tokiais mažais kiekiais), Smecta dar. Ai, turbūt pati viską žinai.
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Eima, Arsenicum album duok, pagal pozymius tikrai atitinka ir be to, jis pasizymi placiu visuminiu poveikiu, isbandyta ne vienakart smile.gif, mazajam Arsenicum album 6 doze suduok, o paskui pagal situacija. Cia paskaityk:
http://www.ve.lt/?ru...p;id=1137431658

Sveikit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 12 sausio 2010 - 17:33
Ir vėl jai pradėjo skaudėt pilvuką. Skauda bamba ir kelis cm aplink, vadinasi plonąsias žarnas. Dabar reik laukt ir panašu, kad iki vėmimo gali neprieit, o tiesiog pradės viduriuot... SUdaviau Arsenicum 30, kol kas nereaguoja. Bjauriausia, kad ir mažius pradėjo riaugėt ir kartą nedaug atpylė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 01 12, 19:07)
Ir vėl jai pradėjo skaudėt pilvuką. Skauda bamba ir kelis cm aplink, vadinasi plonąsias žarnas. Dabar reik laukt ir panašu, kad iki vėmimo gali neprieit, o tiesiog pradės viduriuot... SUdaviau Arsenicum 30, kol kas nereaguoja. Bjauriausia, kad ir mažius pradėjo riaugėt ir kartą nedaug atpylė doh.gif

30 potenciją geriau ištirpintą duoti,jei dažnai. Švelniau veikia.
Atsakyti
Sveikos,
aš dar tik pradedančioji, tai man labai sunku atrinkti kokius preparatus duoti.Gal galėtumėt patarti 4u.gif . Vaikas ryte pradėjo šlapiai kosėti. Buvo verksmingas. Dabar jau linksmas, kosulys šlapias, atsikosi, nėra labai dažnas. Temperatūra 37. Slogos nėra.
Turiu Bryonia complex, Complex Drosera, Astmogran ir Bronchogran. Kas tiktų?
Atsakyti