Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ca. carb.200 kartą per dvi savaites, 5 žirniai, 8 metai, trims mėn.
O lycop.200 du kart savaitėj, po 3 žirnius, 2 mėn. Matyt kai sutapimas mažesnis galima ir dažniau duot.
Gydytojas sakė, kad čia labai švelniam veikimui skyrė.

O mažei, kuriai 5 metai, 200 Sulphur irgi skyrė kartą per dvi savaites po 3 žirnius. Mažiukei Sulphur skirtas kaip be jokių abejonių konstitucinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 08 sausio 2010 - 09:00
Jei mušat obsrukcijas antibiotikais, ji dar labiau sunkėja ir gaunat tada astmos diagnozę. Deja, bet daugeliu atvejų, patys gydytojai ir priveda iki astmų.

Siūlau kreiptis į homeopatą Vilniuj, nes jums reik išeit iš šio rato, be to esat daug visko vartoję ir savarankiškai tiesiog gsli nepavykt. Be to labiausiai jums tiktų monopreparatai, o juos parinkt profesionaliai gali tik homeopatas.

Prie astmų jokių Gelomirtolių negalima, ten eukaliptas įeina, o eteriniai aliejai dažniausiai sukelia dar didesnius spazmus, lygiai kaip ir vaistažolės - reik labai atsargiai ir stebėt.

Jums dar Tartephedreel labai tiktų prie Droseros.

Sinupretas labai gerai skystina gleives, bet ir aš, ir mūsų gydytoja pastebėjom, kad būtent jį vartojant dažnai viskas nusileidžia žemyn.

O apie tokius maišymus vaistų g.gif Aš nežinau ar taip tinka... blush2.gif
Atsakyti
Koki gydytoja rekomenduotumet Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 06, 17:12)
Norėjau ir pati parašyt, bet galvoju gal niekam neįdomu. Naudoju aš tą N.V ir neatsidžiaugiu, kažkaip nebesergu, nebekankina PMS smile.gif taip stipriai kaip būdavo, galvos skausmai gerokai praretėjo ir šiaip kažkokia stabilesnė pasidariau. Bet aš tik 30 imu, vis pagalvoju pabandyt 200.
Vilnele, o kokį tu žirnį gavai? Ir kaip jauties?
Misis pasakojo, ką jam pasakoja jo pacientai kai pataiko paskirti konstitucinį, patiko man ta pasakota būsena. Pradžioj ir aš su ta NV panašiai jaučiaus, dabar atrodo trūksta to poveikio.
Ir mano didžiukei atrodo šįkart bus pataikyti konstituciniai, vaikas atrodo atsigavęs, veidukas ir akys tiesiog švyti. Pernai su tais kosuliais, tai jau atrodė, kad jokio džiaugsmo nei veide, nei akyse pas vaiką nelikę. Tikiuosi, nebegrįšim jau į tą būseną.

vilytte, idomu, juolab, kad pati pasiskyrei drinks_cheers.gif
Del konstitucinio- jis atskeidzia zmogaus tikraja esybe, kuri kartais buna giliai paslepta, todėl pavartojus ir yra busenos harmonija. Bet tai nereiskia, kad nuolat turi vartoti ta konstitucini preparata. Tiesiog ateina laikas, kai jo nebereikia. Jei sugalvosi savarankiskai N.v. 200 pavartoti, gali bandyti nuo zirnio-dvieju per savaite. Bet ir pati pakankamai patyrusi esi homeopatiniuose stebejimuose, turetumei jausti, jei kas ne taip. Esu pastebejusi, kad paprastai vartojant 200-aja potencija reiketu stebeti minciu pobudi ( net labai subtilius niuansus).

QUOTE(spindulka @ 2010 01 06, 18:24)
Įdomu ir man pasidarė apie tuos konstitucinius vaistus.Perskaicius ir pasistudijavus 100 procentu radau vaistą atitinkantį mano tipą,bet ir dar vienas 95 procentus tinkantį,tai čia ir skaitos mano konstitucinis vaistas? Ir kiek suprantu tai negali but žemesnės nei 30 potencijos? Paaiškinkit jei kas netingit  blush2.gif   ar gerai suprantu  smile.gif

Konstitucinis homeopatinis preparatas- tam tikras konkretus preparatas, tinkantis tam tikram konkreciam zmogui, nepriklausomai nuo potencijos. Pvz., jei zmogaus konstitucinis yra Calcarea carb., tai jis ir bus konstitucinis nepriklausomai nuo to, kokios potencijos ji zmogus vartotu. Potencijos - cia labai paprastai, klasikineje homeopatijoje einamiausios -6,30,200 veikia, bet skirtingus lygius. 6 potencija labiau skirta fiziniam kunui ir t.t. Kuo didesnis skaiciukas, tuo gilesnis visuminis poveikis ( t.y. ne tik fizinio kuno sriciai).

QUOTE(Eima @ 2010 01 08, 10:03)
Sinupretas labai gerai skystina gleives, bet ir aš, ir mūsų gydytoja pastebėjom, kad būtent jį vartojant dažnai viskas nusileidžia žemyn.

Su Sinupretu taip pat esu ta pastebejusi, panasiai ir su Pertusinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 08 sausio 2010 - 11:05
QUOTE(vilytte @ 2010 01 08, 08:58)

O mažei, kuriai 5 metai, 200 Sulphur irgi skyrė kartą per dvi savaites po 3 žirnius. Mažiukei Sulphur skirtas kaip be jokių abejonių konstitucinis.

mano 3 metu vyrukui skyre Sulfur 200.Sulfur jo konstitucinis irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 07, 23:03)
o tai kur gamina,negali pagaminti? butinai is vokietijos? nes Parapharmoj tai kaip supratau viska pagamina.net mano ilgai ieskotos rozines radiolos lasiuku turejo bigsmile.gif
Vaistus galima užsisakyti ir atsiimti:

Kaune, Savanorių pr. Nr. 58, "Parapharm" Tel. 8 37 202630

Vilniuje, Pamėnkalnio g. 5, "Lucerna" Tel. 8 5 2622510

Vilniuje, Goštauto 5/2 - 62 "Lukiškių vaistinė" Tel. 8 5 2619839

Klaipėdoje, Daukanto g. 22, "Medikana" Tel. 8 26 411809

Ignalinoje, S.Morkūmenės vaistinė, Laisvės g-vė. 41 Tel. 8 386 54157

Plungė, Vaišvilos 33 Tel. 8 448 55574

drinks_cheers.gif ačiū,bandysim į sostinę kreiptis,tikiuos ten užsakys. O Parapharma-čia vaistinę turit omeny ar firma tokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 01 08, 12:51)
drinks_cheers.gif  ačiū,bandysim į sostinę kreiptis,tikiuos ten užsakys. O Parapharma-čia vaistinę turit omeny ar firma tokia? g.gif

na kaune yra tokia vaistine Parapharm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 01 08, 09:07)

Pasakojo gydytojas kai vieni vaikai po poros mėn. žirnių naudojimo namuose pasilieka, iki tol to bijoję, į tamsius kambarius be problemų eina. Atrodė, nesąmonė, jau tik ne mūsų vaikas. Dabar žiūriu be problemų po tamsiais eina į kitą aukštą (mes nuosavam name gyvenam). Net nesusimąsto. Pas mus namas didelis, jinai viena neidavo į rūsio aukštą niekad (ten gyv. kambarių nėra), dabar net nesustoja, jei reikia ko, tai ir šiaušia aukštyn ar žemyn thumbup.gif .

mūsų dukrai 6metai. bijojo absoliučiai visko, netgi būti kitame kambary, kai visi esame namie, kieme katino , kad neikastų , per didelio vėjo doh.gif žodžiu prisigalvodavo visokių baimių... kreipėmės ir pas psichologą, bet nepadėjo.
nusprendėm kreiptis pas homeopatą Misį. skyrė Licopodium 200 po 2žirnelius kas 2savaites. pagerėjimas jaučiasi, tiek visko nebebijo, bet isterijos tai kas dieną g.gif doh.gif gal reikėtų vaistukus pakeisti, nes naudojam jau apie 3mėn unsure.gif

dar norėjau paklausti einant pas Misį ar kiekvieną kartą reikia mokėti? na už pirmą vizitą susimokėjom, o tarkim jei susirgtume peršalimo ligomis ir norėtume į jį kreiptis ar kainuoja tiek pat? nes tada jau ne pigiai gaunasi tok gydymas... žodžiu kaip ten pas jį su apmokėjimu, gal kas man atsakys?
Atsakyti
Dreksis, kiti kartai kainuoja mažiau. Mes visad registruodavomės, nes iš Kauno važinėjam, tai gydytojas vis sakydavo, kad nieko nereik mokėt, tai susimokėdavom iš akies smile.gif . Paskui buvom pametę šį gydytoją, po metų beveik vėl grįžom, tai mokėjom kaip už pusę konsultacijos, nors skyrė daug laiko. Žodžiu sistemos kaip ir nėra smile.gif Pagal konsultacijos laiką, greičiausiai.
O šiaip pakartotinai tikrai verta nueit. Pas mus praėjo metų tarpas, gydytojas peržvelgė senus užrašus ir sako labai lengva lyginant su ansktesniais užrašytais požymiais, įžvelgti tą konstituciją. Tuo tarpu iš pirmo karto, jo teigimu, tą padaryt labai sudėtinga. Mums pvz. apie Ca carb prieš metus kalbos net nebuvo, o dabar sako neabejoju. Kol nepersižiūrėjo užrašų, buvo pasiruošęs Pulsatila 200 skirt, o pavartęs - užtikrintai skyrė Ca carb. Ir atrodo stebuklas įvyko thumbup.gif . Ačiū dievui

Atsakyti

Homeopatija, gyvsydabris ir skiepai
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 08, 13:31)
na kaune yra tokia vaistine Parapharm mirksiukas.gif

blush2.gif ačiū. Kai naujokė,tai man viskas dar neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(lightmanas @ 2010 01 08, 14:45)

nu ir ka tuom nori pasakyti?
siais laikais laisve rinktis wink.gif ne i tokia tema pataikei.cia jau pasirinkusios yra rolleyes.gif
Atsakyti